- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
İçimde kopan fırtınaları kimseye anlatamıyorum sanki,
Anlatsam da kimse anlamıyor sanki...
Allah'tan hayırlısını dilemek herşeyin başı tabi ki binlerce kez şükür elimiz ayağımız tutuyor, maddi açıdan çok rahatız. Başımızı sokacak bir evimiz, altımız da arabamız var. Tek bir eksiğimiz var o da çocuk. Birkaç ay önce bir düşük atlattım. İlk heyecanımızdı, aşkımızın bir parçası, ilk göz ağrımız olacaktı. Kalp atışlarını duyacağız diye büyük bir sevinçle doktora gittik ama duyamadık. Çünkü bebeğim yaşamıyordu, sadece 6 haftacık tutunabilmiş hayata...
Gel zaman git zaman 5 ay geçti aradan, ve ben fark ettim ki hâlâ o üzüntüyü atamamışım içimden. Ne zaman sokağa çıksam en az 10 tane hamile kadın geçiyor önümden. O an neler hissettiğimi tarif bile edemem. Bize neden nasip olmuyor diye sormadan edemiyorum biliyorum yanlış olduğunu, vardır Rabbimin bir bildiği elbet. Hiçbir şey teselli etmiyor beni, kim ne derse desin acutamıyorum kendimi. En son 2 hafta önce ilişkiye girdik eşimle.Şimin arkadaşları eşlerinin hamilelik sürecinden bahsederken eşimin de gözleri doluyormuş her seferinde![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Yıllarca evlat sahibi olmak için uğraşan, gitmedikleri doktor kalmayan kadınlar...
Sağlık sorunları nedeniyle hiçbir zaman evlat sahibi olamayacak kadınlar...
1 değil birkaç kez düşük yaşayan kadınlar...
Bunların hepsinin farkındayım aklımın bir ucunda, bunlara rağmen teselli edemiyorum kendimi.
Ablamla aynı anda hamile kaldık. 7nci ayına girecek, ben de 8 aylık olacaktım...hergün görüntülü görüşürüz ablamla. Karnının gitgide büyüdüğünü görüyorum. Bir yandan seviniyorum, bir yandan da hep ağlamak geliyor içimden benim de bebeğim bu kadar olacaktı eğer yaşasaydı diye. Yanlış anlamayın art niyetli düşünmüyorum kesinlikle ben yeğenlerime kurban olurum canımdan çok seviyorum onları. Rabbim uzun ömür versin ikisine de (biri karnındaki, diğeri 1buçuk yaşında).
Her açıdan yetersiz, eksik hissediyorum kendimi. Kadınlığımdan soğdum resmen.
En son 10 ekimde regl oldum. Cuma kan testi yaptım sonuç 0.1. Eşimle de 2 haftadır ilişkiye giremiyoruz. Tam ilişkiye girecekken sertleşme sorunu oluyor. Bir de bu sıkıntı var başımızda ama elimden geldiği kadar destekliyorum kendisini, dönem dönem olabiliyormuş böyle bir sorun. Bıktım artık her seferinde negatif sonuç görmekten. Her sonuç ayri bir çöküş benim için. Yana yana regl olmayı bekliyorum. Bu hafta olmazsam doğru doktora. Şimdi de sağlığımdan şüphe ediyorum. Ya bir rahatsızlığım varsa? Evlat sahibi olmamı engelliyorsa? Ya hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacaksam?![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Arkadaşlar konum için herkesten tekrar özür diliyorum. Duygusal boşluğuma denk geldi, yazdıklarımı tekrar tekrar okudum ve dedim ki "amma isyan etmişsin CitirTurtam, ayıptır, haksızlıktır diğer üyelere karşı bu yaptığın". Eşimin sorunu çözüldü, geçiciymiş dediğim gibi. Bir sıkıntı yok. Önceki akşam sarılıp TV izlerken birden yatak odasında bulduk kendimizi, nasıl oldu bende anlamadım![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Reglim ilk defa bu kadar geciktiği için direk hastalığa menopoza bağlayarak felaket telallı olmuşum resmen. Kusura bakmayın hanımlar hakkınızı helal edin![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Anlatsam da kimse anlamıyor sanki...
Allah'tan hayırlısını dilemek herşeyin başı tabi ki binlerce kez şükür elimiz ayağımız tutuyor, maddi açıdan çok rahatız. Başımızı sokacak bir evimiz, altımız da arabamız var. Tek bir eksiğimiz var o da çocuk. Birkaç ay önce bir düşük atlattım. İlk heyecanımızdı, aşkımızın bir parçası, ilk göz ağrımız olacaktı. Kalp atışlarını duyacağız diye büyük bir sevinçle doktora gittik ama duyamadık. Çünkü bebeğim yaşamıyordu, sadece 6 haftacık tutunabilmiş hayata...
Gel zaman git zaman 5 ay geçti aradan, ve ben fark ettim ki hâlâ o üzüntüyü atamamışım içimden. Ne zaman sokağa çıksam en az 10 tane hamile kadın geçiyor önümden. O an neler hissettiğimi tarif bile edemem. Bize neden nasip olmuyor diye sormadan edemiyorum biliyorum yanlış olduğunu, vardır Rabbimin bir bildiği elbet. Hiçbir şey teselli etmiyor beni, kim ne derse desin acutamıyorum kendimi. En son 2 hafta önce ilişkiye girdik eşimle.Şimin arkadaşları eşlerinin hamilelik sürecinden bahsederken eşimin de gözleri doluyormuş her seferinde
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Yıllarca evlat sahibi olmak için uğraşan, gitmedikleri doktor kalmayan kadınlar...
Sağlık sorunları nedeniyle hiçbir zaman evlat sahibi olamayacak kadınlar...
1 değil birkaç kez düşük yaşayan kadınlar...
Bunların hepsinin farkındayım aklımın bir ucunda, bunlara rağmen teselli edemiyorum kendimi.
Ablamla aynı anda hamile kaldık. 7nci ayına girecek, ben de 8 aylık olacaktım...hergün görüntülü görüşürüz ablamla. Karnının gitgide büyüdüğünü görüyorum. Bir yandan seviniyorum, bir yandan da hep ağlamak geliyor içimden benim de bebeğim bu kadar olacaktı eğer yaşasaydı diye. Yanlış anlamayın art niyetli düşünmüyorum kesinlikle ben yeğenlerime kurban olurum canımdan çok seviyorum onları. Rabbim uzun ömür versin ikisine de (biri karnındaki, diğeri 1buçuk yaşında).
Her açıdan yetersiz, eksik hissediyorum kendimi. Kadınlığımdan soğdum resmen.
En son 10 ekimde regl oldum. Cuma kan testi yaptım sonuç 0.1. Eşimle de 2 haftadır ilişkiye giremiyoruz. Tam ilişkiye girecekken sertleşme sorunu oluyor. Bir de bu sıkıntı var başımızda ama elimden geldiği kadar destekliyorum kendisini, dönem dönem olabiliyormuş böyle bir sorun. Bıktım artık her seferinde negatif sonuç görmekten. Her sonuç ayri bir çöküş benim için. Yana yana regl olmayı bekliyorum. Bu hafta olmazsam doğru doktora. Şimdi de sağlığımdan şüphe ediyorum. Ya bir rahatsızlığım varsa? Evlat sahibi olmamı engelliyorsa? Ya hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacaksam?
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Arkadaşlar konum için herkesten tekrar özür diliyorum. Duygusal boşluğuma denk geldi, yazdıklarımı tekrar tekrar okudum ve dedim ki "amma isyan etmişsin CitirTurtam, ayıptır, haksızlıktır diğer üyelere karşı bu yaptığın". Eşimin sorunu çözüldü, geçiciymiş dediğim gibi. Bir sıkıntı yok. Önceki akşam sarılıp TV izlerken birden yatak odasında bulduk kendimizi, nasıl oldu bende anlamadım
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Reglim ilk defa bu kadar geciktiği için direk hastalığa menopoza bağlayarak felaket telallı olmuşum resmen. Kusura bakmayın hanımlar hakkınızı helal edin
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Son düzenleme: