Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

ben de dekoratif şeylere bayılıyorum mesela ama vakit ayırabilceğimi hiç sanmıyorum belki evlendikten sonra keyifle gidip bakarım anca ... insan yetişmiceğini düşündükçe de stres oluyor ..
Düğünün hangi ayda tatlım. Eşinle gidip beğenirsin olmadı eminim o da ayrı bi keyifli olur[/QUOTE]
ocak 31 kısmetse .. evet o baya sever alışveriş yapmayı hatta benden çok daha meraklı öyle ayrıntılara

Düğünün hangi ayda tatlım. Eşinle gidip beğenirsin olmadı eminim o da ayrı bi keyifli olur
ocak 31 kısmetse .. evet o baya sever alışveriş yapmayı hatta benden çok daha meraklı öyle ayrıntılara[/QUOTE]
Ayy ne güzel kavuşmanıza çok az kalmış keyfini çıkarırsınız işte eşinde seviyormuş birlikte beğenirsiniz hiç bitmeyen eksikleri

ocak 31 kısmetse .. evet o baya sever alışveriş yapmayı hatta benden çok daha meraklı öyle ayrıntılara
Ayy ne güzel kavuşmanıza çok az kalmış keyfini çıkarırsınız işte eşinde seviyormuş birlikte beğenirsiniz hiç bitmeyen eksikleri[/QUOTE]

pozitifçi kişiliğinle seni gerçekten tebrik ediyorum bütün stresimi aldın

Aa gerçekten uygunmuş nerden aldın bakiyim bende daha aksesuarlar mutfak ıvır zıvır faslım duruyo onlara geçsem keyif alırım eminim
ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil[/QUOTE]
ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil
Yaa ben renkli küçük silikonlar küçük detayları filan raflarda gördüğümde bile çok seviyorum onlarla konuşuyorum filan her gittiğimde. Ama uzun ömürlü şeyler çok kafamı yoruyo günlerce araştırıp kararsız kalmaktan yoruldum bitseydi bi [/QUOTE]

Tatlışlar eviniz de hangi tonlar ağırlıkta olacak bakim?
Ben beyaz yapacağım turkuaz aksesuarlarla destekleyeceğim.
Perdelerimin kanatları turkuaz koltuklarımın bi kaç yastığı turkuaz bide turkuaz renkler içeren bi tablo alacağım :)
belki sizede fikir olur

Yaa ben renkli küçük silikonlar küçük detayları filan raflarda gördüğümde bile çok seviyorum onlarla konuşuyorum filan her gittiğimde. Ama uzun ömürlü şeyler çok kafamı yoruyo günlerce araştırıp kararsız kalmaktan yoruldum bitseydi bi [/QUOTE]

Perdelerimin kanatları turkuaz koltuklarımın bi kaç yastığı turkuaz bide turkuaz renkler içeren bi tablo alacağım :)
belki sizede fikir olur[/QUOTE]

ben vizon ve krem istiyorum salonumda renk katmaya pek cesaretim yok açıkçası sade olsun ki herşeyi kolay uydurabiliyim istediğimden işin kolayına kaçıyorum

belki sizede fikir olur[/QUOTE]
Ben pudra pembesi isterken nişanlımın etkisiyle vizon kremde karar kıldım tüm evimi aynı renk yapcam ama krem ışıl ışıl bi ev hayalimm

Aynen öyle küçük küçük şeyler dağ gibi birikiyo ama bunca detayın üstesinden gelemezdi müstakbel biricik eşler

Yavrucum bi çelik kepçe takımları 70 tl o kaadar küçük şeyin fiyatı bile dudak uçuklatıyor.
Bende o rafları çok seviyorum ama bizim tayinimiz çıkabilir onu sök diğer eve tak vs uğraştırır tatlım maalesef bi evde kalmayacağız sadece

Tabi canım gerçekten maddi olarak yoruyo insanı 50 lira 100 lira derken birsürü şey alınıyor.. tayin olayı o anlamda kötü oluyo hem çok detayı toparlamak hemde eşyalarının ömrünün kısalması demek tayin.

Hiç sorma yavrum
O yüzden nişanlıma çok marka birşey almayalım diyorum ama o markadan vazgeçmiyor.

Hiç sorma yavrum
O yüzden nişanlıma çok marka birşey almayalım diyorum ama o markadan vazgeçmiyor.
Bende gerçekten tavsiye etmem en azından mobilyalar için çok uçmayın bence. 2 yıllık evli kuzenim tayin yüzünden taşındılar ve şuan tv ünitesinin altını balkonda şöminede yakıyo

Bende gerçekten tavsiye etmem en azından mobilyalar için çok uçmayın bence. 2 yıllık evli kuzenim tayin yüzünden taşındılar ve şuan tv ünitesinin altını balkonda şöminede yakıyo

Günaydın tatlım :)
Ay hadi ya
Çok kötü bi durum ya hiç bir düzenimiz olmuyor

Banada çok söylediler kiracısın mobilyalara fazla para verme diye.Ama işte ilk heyecan ya hevesli oluyosun ben gidip istikbal den aldım yine de ama onu beğendimm napiyimmm

Banada çok söylediler kiracısın mobilyalara fazla para verme diye.Ama işte ilk heyecan ya hevesli oluyosun ben gidip istikbal den aldım yine de ama onu beğendimm napiyimmm
Aynen öyle bende olsam beğenmediğim bişeyi almam tabi ama taşınırken bizim verdiğimiz değeri görmüyo inşallah sen sıkılıp değiştirene kadar bişe olmaz hiç birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…