Düğünün hangi ayda tatlım. Eşinle gidip beğenirsin olmadı eminim o da ayrı bi keyifli olur[/QUOTE]ben de dekoratif şeylere bayılıyorum mesela ama vakit ayırabilceğimi hiç sanmıyorum belki evlendikten sonra keyifle gidip bakarım anca ... insan yetişmiceğini düşündükçe de stres oluyor ..
ocak 31 kısmetse .. evet o baya sever alışveriş yapmayı hatta benden çok daha meraklı öyle ayrıntılara[/QUOTE]Düğünün hangi ayda tatlım. Eşinle gidip beğenirsin olmadı eminim o da ayrı bi keyifli olur
Ayy ne güzel kavuşmanıza çok az kalmış keyfini çıkarırsınız işte eşinde seviyormuş birlikte beğenirsiniz hiç bitmeyen eksikleri[/QUOTE]ocak 31 kısmetse .. evet o baya sever alışveriş yapmayı hatta benden çok daha meraklı öyle ayrıntılara
alıyorum da aldıkça azalması gereken liste aldıkça uzuyor resmen
ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değilAa gerçekten uygunmuş nerden aldın bakiyim bende daha aksesuarlar mutfak ıvır zıvır faslım duruyo onlara geçsem keyif alırım eminim
Yaa ben renkli küçük silikonlar küçük detayları filan raflarda gördüğümde bile çok seviyorum onlarla konuşuyorum filan her gittiğimde. Ama uzun ömürlü şeyler çok kafamı yoruyo günlerce araştırıp kararsız kalmaktan yoruldum bitseydi biıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil
ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil
Aynen öyle küçük küçük şeyler dağ gibi birikiyo ama bunca detayın üstesinden gelemezdi müstakbel biricik eşlerYazık bize
Valla ekek tarafı kadar masraf yapıyoruz ama gözlerine görünmüyor
ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil
Aynen öyle küçük küçük şeyler dağ gibi birikiyo ama bunca detayın üstesinden gelemezdi müstakbel biricik eşler
Tabi canım gerçekten maddi olarak yoruyo insanı 50 lira 100 lira derken birsürü şey alınıyor.. tayin olayı o anlamda kötü oluyo hem çok detayı toparlamak hemde eşyalarının ömrünün kısalması demek tayin.Yavrucum bi çelik kepçe takımları 70 tl o kaadar küçük şeyin fiyatı bile dudak uçuklatıyor.
Bende o rafları çok seviyorum ama bizim tayinimiz çıkabilir onu sök diğer eve tak vs uğraştırır tatlım maalesef bi evde kalmayacağız sadece
Tabi canım gerçekten maddi olarak yoruyo insanı 50 lira 100 lira derken birsürü şey alınıyor.. tayin olayı o anlamda kötü oluyo hem çok detayı toparlamak hemde eşyalarının ömrünün kısalması demek tayin.
Bende gerçekten tavsiye etmem en azından mobilyalar için çok uçmayın bence. 2 yıllık evli kuzenim tayin yüzünden taşındılar ve şuan tv ünitesinin altını balkonda şöminede yakıyoHiç sorma yavrum
O yüzden nişanlıma çok marka birşey almayalım diyorum ama o markadan vazgeçmiyor.
Bende gerçekten tavsiye etmem en azından mobilyalar için çok uçmayın bence. 2 yıllık evli kuzenim tayin yüzünden taşındılar ve şuan tv ünitesinin altını balkonda şöminede yakıyo
GünaydınnnGünaydın tatlım :)
Ay hadi ya
Çok kötü bi durum ya hiç bir düzenimiz olmuyor
Bende gerçekten tavsiye etmem en azından mobilyalar için çok uçmayın bence. 2 yıllık evli kuzenim tayin yüzünden taşındılar ve şuan tv ünitesinin altını balkonda şöminede yakıyo
Aynen öyle bende olsam beğenmediğim bişeyi almam tabi ama taşınırken bizim verdiğimiz değeri görmüyoBanada çok söylediler kiracısın mobilyalara fazla para verme diye.Ama işte ilk heyecan ya hevesli oluyosun ben gidip istikbal den aldım yine de ama onu beğendimm napiyimmm
Aynen öyle bende olsam beğenmediğim bişeyi almam tabi ama taşınırken bizim verdiğimiz değeri görmüyoinşallah sen sıkılıp değiştirene kadar bişe olmaz hiç birine
Banada çok söylediler kiracısın mobilyalara fazla para verme diye.Ama işte ilk heyecan ya hevesli oluyosun ben gidip istikbal den aldım yine de ama onu beğendimm napiyimmm
Bende doğtaştan alacağım sanırım tatlım.
Doğtaşın mobilyaları da güzel evet bi arkadaşım kullanıyordu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?