Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

unutmuştur canım ya işleri stresli, ama seni anlıyorum insan yinede bekliyor msj :)

Valla tatlım tartışmam tartışmam, ama bi sinirimi bozdu mu günlerce sürer tartışmam valla.
Bencede yandı, şuan tek dileğim erken uyanması

sende benim gibisin ya :) tahmin ettim o yüzden tartışmayı uzatma dedim :) bende aynıyım tartışmam ama tartışınca karşı taraf napıcağını şaşırıyor :) aynen doğru unutmasın bidaha enişte

Aynen bebeğim
Sabah uyandım baktım mesaj atmamış dedim ki ay ne kadar yorgunsa mesaj dahi atamamış dedim.
Hiç sinirlenmedim.
Sonra facesine bi baktım eve geldiği saatte çocukluk aarkadaşına yazmış.
Gelde sinirlenme :95::113::104:

doğru yazmasa arkadaşına neyse, bide çok yorulmuş demekki canım, acaba işyerinden mi yazmış arkadaşına,belki geç gelmiştir, çünkü bazen benimki işteyken konuşuyor faceden,bazen geç çıkıyor yarım saat bir saat

Bilmiyorum yavrum genelde tam saatinde gelir ama
Neyse şuan tek istediğim uyanması ve benim hıncımı almam ..
12 den aşağıda uyanmaz. püff ...

Günaydın Tatlışlarrr
Tuğçe bayadır girmedi topiğe merak ettim anneside ameliyat olacaktı ama :26:

evetttt bayadır gelmiyo şekerimm ben bi bksam mı acaba allah acil şifalar versin annecine kuzumun
nasılsınız canlarımm

elifimmm sende dün yoktun sanırımm burda

evetttt bayadır gelmiyo şekerimm ben bi bksam mı acaba allah acil şifalar versin annecine kuzumun
nasılsınız canlarımm

elifimmm sende dün yoktun sanırımm burda

Başka başka topiğe yorum yazmış, sanırım henüz ameliyat olmamış annesi

canım işyerinde bazen giremiyorum o yüzden nasılsın :)

hmmm anladım canım iyiyim alllaha şükür sen nasılsın =))))

Başka başka topiğe yorum yazmış, sanırım henüz ameliyat olmamış annesi

Bugün zaman mı geçmiyor bana mı öyle geliyor ya :44:
Uykumuda alamadım hiç zaten

hmmm anladım canım ameliyat olmuşsada allah acilşifalar versin yok bugün zaman geçmiyor tatlım bide sen bugün sinirlisin ndan birazd geçmiyor =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…