- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
aanaa bende aslanım neden kanımın ısındığı belli oldu ne zaman doğum günün ? elif ya senin burcun ne ?
ben başak kızlar ama yükselenim aslan benimde :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aanaa bende aslanım neden kanımın ısındığı belli oldu ne zaman doğum günün ? elif ya senin burcun ne ?
çok şekerler güle güle kullanın.. mutfakta pembeyi çook seviyorum helede tabaklarda bayılırmm ne kadar hoşlar güle güle kullanın
oyy kıyamam canım küçükmüşsün :))
ben başak kızlar ama yükselenim aslan benimde :))
Bende küçüküm kiii banada kıyamaaaa hehe
yok ya bayanlar her yaşta çiçektir biz kocaları yaşlandırırzda bize bir şey olmaz ( inşallah )yok canım sen ideal yaştasın ben azıcık yaşlandım
Teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah :)
Bütün aslanlar toplandık hı :)))
yok ya bayanlar her yaşta çiçektir biz kocaları yaşlandırırzda bize bir şey olmaz ( inşallah )
Bütün aslanlar toplandık hı :)))
aynen nişanlılarınızın burçları ne kızlar :))
bende 23 ağustos fakat benim doğum günüme iki burç denk geliyo %50 aslandan almış %50 başak ikisinin karışımıyım ne tesadüff enişte bey boğa :)Aaa ne kaa gğzel kuzum :))
22 Ağustos :))
Enişteler ne burçtan ? Benim ki de Aslan valla
Oda Aslan valla kuzuşum :)) senşn ki?
sende bizdensin o zaman :)ben başak kızlar ama yükselenim aslan benimde :))
Ben de fanatik Galatasaray'liyim sizden sayılır mıyım? :sly:
sende bizdensin o zaman :)
iki aslan he :)) benimki oğlak burcu inat burç :))
gerçi çalışan bayan olunca işimiz daha zor :)aynen canım inşalahhhh yeterki kendimize bakalım :))
bende 23 ağustos fakat benim doğum günüme iki burç denk geliyo %50 aslandan almış %50 başak ikisinin karışımıyım ne tesadüff enişte bey boğa :)
Oğlak en anlaşamadığım burç