• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

2 gündür olanlardan sonra bende buna ihtimal veriyorum kuzu :))

ama bişey diyim mi iyi savaştık :)))) gerçi işin şakası ama gerçekten yorum yazarken çok acımasız olabiliyor insanlar,aslında anlıyorlar ama işine geldiği gibi konuşuyorlar, amaan boşverelim gene :))))

Aynen gğzel bizim modem bozulmuş giremiyorum ya ;(
Anca Pazartesi ofiste graya kavuşurum ballarım :(
kafayı yedim telefonda on saate yazılmıyor gitmiyor .. hadi yaa olsun acelesi uygun zamanda yüklersin fotografı bu arada isimler ozge ve elif mi ? :)

Bide telefon kendiliğinden embesil gibi dönüştürüyor cümleleri :D

ama bişey diyim mi iyi savaştık :)))) gerçi işin şakası ama gerçekten yorum yazarken çok acımasız olabiliyor insanlar,aslında anlıyorlar ama işine geldiği gibi konuşuyorlar, amaan boşverelim gene :))))

Bide onun öncesi var bebeğim orada birine hakaret ettin diye ceza yedim giremedim ama yorumları okuyordum ay bi görsen yokluğumdan istifade neler yazmışlar çıldırdım resmen.

Bide onun öncesi var bebeğim orada birine hakaret ettin diye ceza yedim giremedim ama yorumları okuyordum ay bi görsen yokluğumdan istifade neler yazmışlar çıldırdım resmen.

aaa ben kaçırmışım o kısımları bide ceza mı yedin. ama gerçekten çok iğneleyici bilerek yorum yapanlar olmuş. amaç iğnelemek yani çok belli oluyor

Kuzum neye sevindin anlamadım sadece ceyizime bisi aldim :))

Son düzenleme:
Back