- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Fiyat git gide arttıkça bizimki telefonda küplere bindi.
Babası 40-50 binlik araç almayı biliyor peşin para ile, oğlu o kadar sıkıntı çekiyor bi el atsın.
Tek evlatları var ondan başka çocukları yok.
Çok rahat ve cimri ailesi.
Nişanlımı üzmemek için birşey demiyorum ama
eee haliyle küplere biner canım ailesi yardım etmiş olsa yine böyle olmazda aile hiçbişeye karışmıyosa o zamn zoryani kuzum neyse tatlıya baglandıgına sevindim =)))
canlaım benim iyiki sizleri tanımışımçoksaolunn kızlar inşalllahhh hepimizin evi mutlu huzurlu aşk dolu çok güzel olur
bizde seni iyiki tanımışız canım benim, iyiki buraya üye olmuşuz ya, sizleri tanımak çok güzel bişey :))
Aynen bebeğim.
Yani benim evladım evlenecek sırf sıkıntı çekmesin diye varımı yoğumu verirdim ya insanlar tuhaf gerçekten.
bizde seni iyiki tanımışız canım benim, iyiki buraya üye olmuşuz ya, sizleri tanımak çok güzel bişey :))
nettten arkadaş olunmaz diyolar ama bence yalanbaksana canım biz ne kadar güzel kaynaştık birbirimizi çok sevdik sizleride tanımak çok güzel bişey canım
Aynen bebeğim.
Yani benim evladım evlenecek sırf sıkıntı çekmesin diye varımı yoğumu verirdim ya insanlar tuhaf gerçekten.
bende öyle yapardım şahsen canım hemde tek çocugum yni 3 veya 4 tane olsa hangi birine ne yapayım dersin de boşver kuzum nişanlını üzerine fazla gitme
ayhnen canımm
bak bakalım canım inşallah bulursunn
senin evinde çokkk güüzelll olucK şimdiden belli caanımm =))
İnşallah bebişim
bende senin gibi düşünüyorum canım açık tonlarda, mobilya olarak lila ama açık olucak hatta bulamazsam kumaşı var çok açık tonda :))
inşalllahhh canım benimm o zamn bu duaya kocaman bi amiiiiiiinnnnnn kuzummmm
nettten arkadaş olunmaz diyolar ama bence yalanbaksana canım biz ne kadar güzel kaynaştık birbirimizi çok sevdik sizleride tanımak çok güzel bişey canım
aynen canım öyle diyorlar ama biz şanslıyız :)))
Oyş hadi bakalım tatlım benim.
Ben eşyalarımı beyaz yada krem istiyorum
oluyor tabiki canım, hatta ben bursadaki bizim evde de aynını yaptırdım, annem olmaz falan dedi,ben gizlice boyaya sim attırdım, çok güzel oldu :))))
kızlar face,skype yada wathsap grubu kursak mı yaaa hem bayramdada yazışşmış oluruzzz
Ahahah fena seni
Farketmedimi sonradan bebişim
boşver bişey deme canım nişanlına iyice gerilmesin, aileler malesef öyle bitanem ya, bizde ikimiz yapıyoruz ne yapıyorsak
Canım benim ya.
Bu arada oturacağım eve L köşe koltuk ço uygun oluyor o yüzden L köşe alacağım.
Krem tonlarında olacak
aynen canım öyle diyorlar ama biz şanslıyız :)))
evetttt canımm şanslıyızz bizz
kızlar benim pc çok yavaşladı yaaa sinirlerimi bozuyo
Valla o fiyatı yüksek bulunca dedim ki artık hiçbirşeye karışmıyorum istediğin mimarı ve dekorasyoncuyu bulup kendi zevkine göre yaptırabilirsin dedim bana demesin mi peki sen bilirsin diye
İyice kudurdum hiç birşey yazmadım, dün oda biraz gergindi baktık 10-15 dk sonra yazmış öpte barışalım diye
Bazen agrasifleşiyor ama normale dönüyor sonra çok şükür
l köşe koltukları bende çok seviyorummcanım evinn çok güzel olucakkk
evetttt canımm şanslıyızz bizz
kızlar benim pc çok yavaşladı yaaa sinirlerimi bozuyo
dün bende de aynı sorun vardı canım, kapayıp aç dicem ama yavaşladıysa bakım gerekir heralde, pekte anlamıyorum :))
canım nedicem enişte doğu hizmetini bitirmişmiydi şark hizmetini
bende öyle yapardım şahsen canım hemde tek çocugum yni 3 veya 4 tane olsa hangi birine ne yapayım dersin de boşver kuzum nişanlını üzerine fazla gitme
Evet canım KK'da ki Efulim normal arkadaşlarımdan daha yakındır bana.
Hergün muhakkak konuşuruz.
Sizinlede öyle oldu iyi ki tanışmışız valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?