Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

boşver bişey deme canım nişanlına iyice gerilmesin, aileler malesef öyle bitanem ya, bizde ikimiz yapıyoruz ne yapıyorsak

eee haliyle küplere biner canım ailesi yardım etmiş olsa yine böyle olmazda aile hiçbişeye karışmıyosa o zamn zoryani kuzum neyse tatlıya baglandıgına sevindim =)))

Aynen bebeğim.
Yani benim evladım evlenecek sırf sıkıntı çekmesin diye varımı yoğumu verirdim ya insanlar tuhaf gerçekten.

kızlar face,skype yada wathsap grubu kursak mı yaaa hem bayramdada yazışşmış oluruzzz

Oyş hadi bakalım tatlım benim.
Ben eşyalarımı beyaz yada krem istiyorum

canım ben duvarları beyaz, kapıları beyaz istiyorum, bitek oturma odası lila olsun istiyorum, o rengi çocukluktan beri seviyorum,hevesimi alayım sonra değişirim heralde, ama duvarla kesinlikle simli olucak :)))

boşver bişey deme canım nişanlına iyice gerilmesin, aileler malesef öyle bitanem ya, bizde ikimiz yapıyoruz ne yapıyorsak

Valla o fiyatı yüksek bulunca dedim ki artık hiçbirşeye karışmıyorum istediğin mimarı ve dekorasyoncuyu bulup kendi zevkine göre yaptırabilirsin dedim bana demesin mi peki sen bilirsin diye
İyice kudurdum hiç birşey yazmadım, dün oda biraz gergindi baktık 10-15 dk sonra yazmış öpte barışalım diye
Bazen agrasifleşiyor ama normale dönüyor sonra çok şükür

Canım benim ya.
Bu arada oturacağım eve L köşe koltuk ço uygun oluyor o yüzden L köşe alacağım.
Krem tonlarında olacak

l köşe koltukları bende çok seviyorummcanım evinn çok güzel olucakkk

Enişte güzel bağlamış işi canm böyle gerginlikler oluyor malesef birbirinizin üzerine fazla gitmeyin canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…