• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Yinede git tatlım 2-3 gün aralıklarla bi git bakalım elbet faydası olur.
Balayını nerede yapmaya karar verdiniz kuzu :21:

bilmiyorum bana süpriz yapıcakmış, daha dün bu konu hakkında tartıştık söyle diyorum, ona göre plan yapıcam giyim kuşamda dedim söylemiyor, süpriz çok beğeniceğin biyere götürücem diyor, sen gene istedğin tarz hazırlığını yap dedi ama bilemedim yaw :))

İstemediğin zaman basarlar gaza istediğin zamanda at arabasından farkları kalmaz kuzu.
Bu gibi durumlarda herşey tersine işliyor :1:
Şimdi mis gibi yataklarımızda uyumak vardı ya :31:

Aynı kuzum ya deli oldum Pendik'ten Kartal la 30 dk gelemedi..
Bıde akşam cam sildim kollarım ağrıyor zor kalktım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmiyorum bana süpriz yapıcakmış, daha dün bu konu hakkında tartıştık söyle diyorum, ona göre plan yapıcam giyim kuşamda dedim söylemiyor, süpriz çok beğeniceğin biyere götürücem diyor, sen gene istedğin tarz hazırlığını yap dedi ama bilemedim yaw :))

Bizim yer bodrum ama oradan neresi olur Bılmıyorum kısmete artık :)))
Şort elbise etek al genel seyler yanı bıde gece için guzel bir elbise şart bence :)))

Bu erkekelrde bi cinsler ya.
Ne sürpriziymiş :19:
Sen yine ısrar et bebeğim, sen süper hazırlıklar yapıyormuşsun tırt bi yere götürüyormuş kala kalırsın valla :27:
En azından şimdi müdehale etme şansın var.
Ben bu konularda erkeklere hiç güvenmiyorum.

Benimde normalde kollarım karardı ama aynı senın gibi amele yanığı durmasın diye gıdıyorum bakma korkuyorum fılan ama hoşuma gitti soluryum hemen fark ediyor çünkü

ayy gideyim bende canım başlayayım hemen ozaman

Aynı kuzum ya deli oldum Pendik'ten Kartal la 30 dk gelemedi..
Bıde akşam cam sildim kollarım ağrıyor zor kalktım

Hadi ya kıyamam :1:
Valla ben ne cam silmekten anlarım nede ütü yapmaktan bebeğim.
Annem hiç yaptırmadı ikisinide :26:
Evlenince cam için birini tutarımda ütüyü öğrenmem şart.
Zaten evlenince oturacağım ev 9. Katta.
Daha balkonda otururken bile başım pervane gibi dönüyor bide cam silersem kalpten giderim herhalde :18:

Bu erkekelrde bi cinsler ya.
Ne sürpriziymiş :19:
Sen yine ısrar et bebeğim, sen süper hazırlıklar yapıyormuşsun tırt bi yere götürüyormuş kala kalırsın valla :27:
En azından şimdi müdehale etme şansın var.
Ben bu konularda erkeklere hiç güvenmiyorum.

kız valla doğru benim aklımada öyle geldi, bide giderim saçma sapan yer çıkar kafayı yerim,dün tartıştık resmen nerdeyse teli suratına kapıcaktım odunun, ama sölemedi bana güvenmiyorsun dedi,seni tanıyorum istediğin gibi bir yer dedi, süprizin içine ettin falan dedi, ama ben genede bilmek istiyorum bugün zorlucam gene :(

Bende öyle tatlım.
İşe 8.40 gibi geliyorum direk bakıyorum :1:
Artık ben yokken buralar size emanet heheh :D

bende 8de işteyim hemen buraya geliyorum ama bazen yazmaya fırsat bulamıyorum tabi o ayrı =))

emantin bizim emanetimiz canım sen merak etme

evlenicekler burayı unutmayın daha beni evlendiriceksiniz heee ona göree :1::1::1:

Bizim yer bodrum ama oradan neresi olur Bılmıyorum kısmete artık :)))
Şort elbise etek al genel seyler yanı bıde gece için guzel bir elbise şart bence :)))

Aynen benim herşeyim hazırda bi denize gidemiyorum bu yıl :43:
Bu arada bizde balayını bodrum istiyoruz canım.
Git gelde otel ve bodrum hakkında fikirlerini alırız :21:

bende 8de işteyim hemen buraya geliyorum ama bazen yazmaya fırsat bulamıyorum tabi o ayrı =))

emantin bizim emanetimiz canım sen merak etme

evlenicekler burayı unutmayın daha beni evlendiriceksiniz heee ona göree :1::1::1:

yok unutmayız canım benim :)))

İyi bende canım arada uğrardın görünmüyorsun artık herşey yolunda mı hazırlıklar ne alemde :21:

canım bakıyorum ama bazen frsatım olmuyo yazmaya beni unutmayın ama gelemesem bile kalbi aklım burda kuzum hazırlık yok bende hiç çünkü hiçbişey belli degilki hazırlık yapayım =))

kız valla doğru benim aklımada öyle geldi, bide giderim saçma sapan yer çıkar kafayı yerim,dün tartıştık resmen nerdeyse teli suratına kapıcaktım odunun, ama sölemedi bana güvenmiyorsun dedi,seni tanıyorum istediğin gibi bir yer dedi, süprizin içine ettin falan dedi, ama ben genede bilmek istiyorum bugün zorlucam gene :(

Aynen bebeğim zorla.
Ne sürprizin içine etmişsin zaten balayına gideceğini biliyordun :1:
Ayy Elifim bide kaplıcaya falan götürüyormuş :52::52::52::52::52:
Şaka maka sen yinede bi sor kuzum

yaw benim bilgisayarda mı sorun var, isimleri karıştırdı bilgisayar yorumların üzerindeki :))))

Back