• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Kızlaaar sizinle baharatlıkalrımı paylaşmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorummm :16::16:

$10500509_1465098873745249_7367057560435751986_n.jpg

Ay az kalmış ya göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
Eşyalar falan hazır mı canım hepsi alındı mı :21:

İyiyim bebikimm sen nasılsın bakalımmm :16: :54:

evimiz hazır mobilya eşya tamam ben eve yerleşmeye çalışıyorum artık :)
ama çeyizde al al bitmıyor sende nişanlısın galiba çeyiz derdin başlamıştır

canım çoook güzeller ya :))

Sağol kuzucum beniiim :16:
İnşallah çok daha güzelleri senin olur.
Sanırım pek kullanışlı değil gibime geldi.
Makinada yıkanmayacakmış elle yıkanacak ılık su ile.
Bi kaç yıla perti çıkar diye düşünüyorum ama olsun en azından içimde kalmadı yaptırmış oldum :16:

evimiz hazır mobilya eşya tamam ben eve yerleşmeye çalışıyorum artık :)
ama çeyizde al al bitmıyor sende nişanlısın galiba çeyiz derdin başlamıştır

Evet canım başlamaz mı hiç ya.
Dünya kadar alınacakalr.
Büyükelri hallettim küçükler kaldı.
Hepsi ıvır zıvır zaten o küçükler büyük sorun :1:
Allahtan düğünümüz seneye, o yüzden biraz rahatım.

Sağol kuzucum beniiim :16:
İnşallah çok daha güzelleri senin olur.
Sanırım pek kullanışlı değil gibime geldi.
Makinada yıkanmayacakmış elle yıkanacak ılık su ile.
Bi kaç yıla perti çıkar diye düşünüyorum ama olsun en azından içimde kalmadı yaptırmış oldum :16:

aynen boşver bikaç yıl hevesini alırsın canımm :) bende nikahtan sonra başlıcam tam olarak zaten onun yanıma gelmesi 2-3 ayı bulur. ozaman zarfında rahat rahat hazırlarım :))

canım ben almaktan vazgeçtim, kiralık olarak konuştum kabul ettiler 950ye kiraladık, saklaması falan zor oluyor dediler bende ondan vazgeçtim :(

Yani zaten 1 kere giyiyorsun bebeğim.
Çok uyguna almışsın.
Bende kiralık alırım diyorum ama satın alma fiyatı ile arada pek fark yok.
Ben bi tane gelinlik beğendim adamla 2750 dediler ya sen nereden aldın çok uygun gerçekten.:26:

aynen boşver bikaç yıl hevesini alırsın canımm :) bende nikahtan sonra başlıcam tam olarak zaten onun yanıma gelmesi 2-3 ayı bulur. ozaman zarfında rahat rahat hazırlarım :))

Aldığın şeyleri muhakkak paylaş yavrucum.
Tayin işleri ne kadar sürer?
Şaka maka sende gidiyorsun ya :27:

Evet canım başlamaz mı hiç ya.
Dünya kadar alınacakalr.
Büyükelri hallettim küçükler kaldı.
Hepsi ıvır zıvır zaten o küçükler büyük sorun :1:
Allahtan düğünümüz seneye, o yüzden biraz rahatım.

1 sene varsa rahat rahat yaparsın canım o muftak eşyası hiç bitmiyor limon sıkacagı , sarımsak eziciye kadar hepsini alıyorum sonra bi bakıyorum hala birşeyler eksik :) ama işin güzel yanıda burası galiba devamlı uğraş içindeyiz

canım ben almaktan vazgeçtim, kiralık olarak konuştum kabul ettiler 950ye kiraladık, saklaması falan zor oluyor dediler bende ondan vazgeçtim :(

fiyatıı çok uygun istanbulda degilsin galliba istanbulda fiyatlar 1,500 başlıyor çok fazla gezmedim ben bi kaç gelinlikci gezdim 2000 kiraladım

1 sene varsa rahat rahat yaparsın canım o muftak eşyası hiç bitmiyor limon sıkacagı , sarımsak eziciye kadar hepsini alıyorum sonra bi bakıyorum hala birşeyler eksik :) ama işin güzel yanıda burası galiba devamlı uğraş içindeyiz

Bunlar çok güzel telaşlar canım ya.
Ben normalde çabuk sıkılırım yaptığım şeyden. Ama inan ki aylardır zevkle evime birşeyler bakıyorum bıkmadan usanmadan ya :16:
Bu arada hangi şehirde yaşayacaksın canım?

Bunlar çok güzel telaşlar canım ya.
Ben normalde çabuk sıkılırım yaptığım şeyden. Ama inan ki aylardır zevkle evime birşeyler bakıyorum bıkmadan usanmadan ya :16:
Bu arada hangi şehirde yaşayacaksın canım?

istanbuldayım canım nişanlımda istanbulda il değil sadece ilçe değiştiriyorum pendikten üsküdara gelin gidecem nasip olursa
sen neredesin

Yani zaten 1 kere giyiyorsun bebeğim.
Çok uyguna almışsın.
Bende kiralık alırım diyorum ama satın alma fiyatı ile arada pek fark yok.
Ben bi tane gelinlik beğendim adamla 2750 dediler ya sen nereden aldın çok uygun gerçekten.:26:

aynen canım çok iyi denk geldi, bir de benim gelinliğimi ilk ben giyicem :) bursadan aldım canım benim çok gezdik. saçma sapan gelinliğe 2000 bile dediler kiralık. ki benim gelinliğim fotoda nasıl çıkar bilmiyorum ama güzel yani iyi denk geldi, gerçi benim mağazada güzeldi gelinlikler, basit değildi yani :)

Back