Günaydın Yavrularrrrr
Nasılsınız bakalım
Günaydınnn canımm benimmm
Geç kaldım bugün işe daha yeni geldimSen nasılsın fıstıgım
İyiyim bitanem tam gaz çalışmaya devam
Allahtan çok yoğunluğu olmayan bi iş yerim var aksi taktirde kafayı yiyebilirdim.
Sen neden geç kaldın, geçmi uyudun
Ay kuşum anlamadım ki sabah kalktım yataktan sonra 5 dk daha yatıcam dedim gittim geri yattımSonrası malum zaten Aynen kuzum şanlıyız o yönden valla yoksa zor konuşurduk da
Aynen bebikim.
Ben bankadayken eve bi geliyordum ölü gibi yatağa düşüyordum.
Çok aşırı yoğundum allah o günleri göstermesin bi daha :18:
Bide şuan ki çalıştığım yerden daha az para alıyordum.
ay bankalar öyle kuzummm . Az para = müşteri memnuniyeti+çok iş+çok satış . Gerçekten akıl karı değil bankada çalışmak . Çalışan hiçkimsede memnun değil şartlardan zaten
Kız o veznede anam ağlıyordu
1 yılda yaşlandım orada.
Bide saat 5 te herkez kapandığını sanıyor biz 8 e kadar oradaydık.
Sonra işletme bankacılığına geçmiştim rahatladım birazda olsa ama yine yorucu bi iş gerçekten ya
Kızlar Mutfak eşyaları 24.99 a imiş .
Bir bakının isterseninz .. :130:
https://www.markafoni.com/product/tek-fiyat-2499tl-0/all/
Bunlar tatli heyecanlar cok dogru dusunmus :)) biran once konusun bence yoksa baska birileri tutar o gunu de tekrar ertelemek zorunda kalmayin canim :) aslinda en iyisi nisanlanip 6 icinde evlenmek benimde tercihim oylede malesef 1 yik beklemek zorundayim bazen dusunuyorum nisan ertelensin mi diye :S kuzucugum bende daha yeni mezun oldum kpss girdim atanmayi bekleyen ogretmen adayiyimheyecan olmaz mı canım çok heyecanlıyım
ya özel bir nedeni yok ertelemenin kurban bayramından hemen sonra olmasın dedi nişanlım düğün mekanıyla konuşacaz bakalım
yaşım 26 canım senin nişanada az kalmış bende 21 haziranda nişanlandım . düğün için tecrübe oldu.
inş nişanın çok güzel geçer.
sen kaç yaşındasın özel olmazsa çalııyor musun ben öğretmenlik yapıyodum nişanlım çok çalışmamı istemiyor özel zor diyo az para veriyolar falan diyor boşver çalışma otur evde diyor.
bende ankaradan canım
Canım benim çok teşekkür ederim.
Dilerim hepimiz cicilerimizi musmutlu günlerde kullanabiliriz
Bunlar tatli heyecanlar cok dogru dusunmus :)) biran once konusun bence yoksa baska birileri tutar o gunu de tekrar ertelemek zorunda kalmayin canim :) aslinda en iyisi nisanlanip 6 icinde evlenmek benimde tercihim oylede malesef 1 yik beklemek zorundayim bazen dusunuyorum nisan ertelensin mi diye :S kuzucugum bende daha yeni mezun oldum kpss girdim atanmayi bekleyen ogretmen adayiyimfakat bu yil atanamam gibi geliyo bende sozlume en azindan para biriktiririm trabzonda ozel okula basvururum yada istanbula yerlesirim ozel okul orda daha fazla dedim o da ayni senin sevdicegin gibi dedi ne gerek var paraya mi ihtiyacin var ben seni surundurmem ozel okullarda kimsenin emir kulu yapmam sakın basvurma dedi tamam o da haklida kanimca... bende 1 yil bos durup evde pinekliyemem .. ne yapacam bilmiyorum bu arada ozel okula basvudmak icin kpss sonuclarini beklemem mi gerekiyor ? Yoksa garantiye almak icin suan basvuru yapsam olur mu ? Hicbir fikrim yokta bu konuda ..anladigim kadariyla canim sende atanamamissin .. benim yasim da 22 :)
inş canım ya çok güzel ve mutlu günlerde kullanırız
Bunlar tatli heyecanlar cok dogru dusunmus :)) biran once konusun bence yoksa baska birileri tutar o gunu de tekrar ertelemek zorunda kalmayin canim :) aslinda en iyisi nisanlanip 6 icinde evlenmek benimde tercihim oylede malesef 1 yik beklemek zorundayim bazen dusunuyorum nisan ertelensin mi diye :S kuzucugum bende daha yeni mezun oldum kpss girdim atanmayi bekleyen ogretmen adayiyimfakat bu yil atanamam gibi geliyo bende sozlume en azindan para biriktiririm trabzonda ozel okula basvururum yada istanbula yerlesirim ozel okul orda daha fazla dedim o da ayni senin sevdicegin gibi dedi ne gerek var paraya mi ihtiyacin var ben seni surundurmem ozel okullarda kimsenin emir kulu yapmam sakın basvurma dedi tamam o da haklida kanimca... bende 1 yil bos durup evde pinekliyemem .. ne yapacam bilmiyorum bu arada ozel okula basvudmak icin kpss sonuclarini beklemem mi gerekiyor ? Yoksa garantiye almak icin suan basvuru yapsam olur mu ? Hicbir fikrim yokta bu konuda ..anladigim kadariyla canim sende atanamamissin .. benim yasim da 22 :)
Canim bende arada kaldim istecanım en doğrusunu sen bilirsin ama nişanlın ne iş yapıyor özelde mi çalııyor devlette mi mesela benim nişanlımın ankara da kendi işi var ben başka yere tayinim çıksa o ankarada ben başka yerde olmaz.
benim bransımın atanması çok zor ben de evde oturmak istemiyorum seneye kreş açmayı düşünüyorum ama hayırlısı
canım ssınava da çalışmak gerekiyo biliyosun atanmayı istiyosan evde oturup çalışmak zorundasın
canım ben mezun olalı iki yıl oldu hep birkaç puanla gitti diyebilirim
Asudecim, nasılsın canım görüşemiyoruz ya
Kuzumm tamda aklimdan sen geciyordun sana yazarken bir baktim benden once davranmissin :)) kalp kalbe karsiymis ne olsun kuzucum ev isleriyle ugrastim simdi oturabildim :)) sen ne yapiyorsun bakayimm :*
Kuzu hizli ciktin sen :) az ara ver :) hahah kuzum burasi sicak degil oyle allah acidi halimize hic bunaltmiyor hava.... gerci bizim evin civari boylede carsi taraflari sicaktir sanirimda sizin ki kadar bunaltici degildir :)) ayy bende evde bunaldim disari cikmayada useniyorum arada kaldim :/ bende gidip bakmak istiyordum magazalara ne var ne yok fikir alirim diye de buyuk ihtimal iftara dogru cikarim kardesimle birlikte... iftarida disarda acariz :) bunaldim evde otur otur :)) neler bakiyorsun bakayimm :)İyiyim bende tatlım tam gaz çeyiz bakmaya devam
Aşırı sıcak burası bayılacağım sandım biran ya
Orada havalar nasıl balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?