Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Günaydınnn canımm benimmm
Geç kaldım bugün işe daha yeni geldim Sen nasılsın fıstıgım

İyiyim bitanem tam gaz çalışmaya devam
Allahtan çok yoğunluğu olmayan bi iş yerim var aksi taktirde kafayı yiyebilirdim.
Sen neden geç kaldın, geçmi uyudun

İyiyim bitanem tam gaz çalışmaya devam
Allahtan çok yoğunluğu olmayan bi iş yerim var aksi taktirde kafayı yiyebilirdim.
Sen neden geç kaldın, geçmi uyudun

Ay kuşum anlamadım ki sabah kalktım yataktan sonra 5 dk daha yatıcam dedim gittim geri yattım Sonrası malum zaten Aynen kuzum şanlıyız o yönden valla yoksa zor konuşurduk da

Ay kuşum anlamadım ki sabah kalktım yataktan sonra 5 dk daha yatıcam dedim gittim geri yattım Sonrası malum zaten Aynen kuzum şanlıyız o yönden valla yoksa zor konuşurduk da

Aynen bebikim.
Ben bankadayken eve bi geliyordum ölü gibi yatağa düşüyordum.
Çok aşırı yoğundum allah o günleri göstermesin bi daha :18:
Bide şuan ki çalıştığım yerden daha az para alıyordum.

ay bankalar öyle kuzummm . Az para = müşteri memnuniyeti+çok iş+çok satış . Gerçekten akıl karı değil bankada çalışmak . Çalışan hiçkimsede memnun değil şartlardan zaten

ay bankalar öyle kuzummm . Az para = müşteri memnuniyeti+çok iş+çok satış . Gerçekten akıl karı değil bankada çalışmak . Çalışan hiçkimsede memnun değil şartlardan zaten

Kız o veznede anam ağlıyordu
1 yılda yaşlandım orada.
Bide saat 5 te herkez kapandığını sanıyor biz 8 e kadar oradaydık.
Sonra işletme bankacılığına geçmiştim rahatladım birazda olsa ama yine yorucu bi iş gerçekten ya

Aynen kuzucum

Bunlar tatli heyecanlar cok dogru dusunmus :)) biran once konusun bence yoksa baska birileri tutar o gunu de tekrar ertelemek zorunda kalmayin canim :) aslinda en iyisi nisanlanip 6 icinde evlenmek benimde tercihim oylede malesef 1 yik beklemek zorundayim bazen dusunuyorum nisan ertelensin mi diye :S kuzucugum bende daha yeni mezun oldum kpss girdim atanmayi bekleyen ogretmen adayiyim fakat bu yil atanamam gibi geliyo bende sozlume en azindan para biriktiririm trabzonda ozel okula basvururum yada istanbula yerlesirim ozel okul orda daha fazla dedim o da ayni senin sevdicegin gibi dedi ne gerek var paraya mi ihtiyacin var ben seni surundurmem ozel okullarda kimsenin emir kulu yapmam sakın basvurma dedi tamam o da haklida kanimca... bende 1 yil bos durup evde pinekliyemem .. ne yapacam bilmiyorum bu arada ozel okula basvudmak icin kpss sonuclarini beklemem mi gerekiyor ? Yoksa garantiye almak icin suan basvuru yapsam olur mu ? Hicbir fikrim yokta bu konuda ..anladigim kadariyla canim sende atanamamissin .. benim yasim da 22 :)

canım en doğrusunu sen bilirsin ama nişanlın ne iş yapıyor özelde mi çalııyor devlette mi mesela benim nişanlımın ankara da kendi işi var ben başka yere tayinim çıksa o ankarada ben başka yerde olmaz.
benim bransımın atanması çok zor ben de evde oturmak istemiyorum seneye kreş açmayı düşünüyorum ama hayırlısı
canım ssınava da çalışmak gerekiyo biliyosun atanmayı istiyosan evde oturup çalışmak zorundasın
canım ben mezun olalı iki yıl oldu hep birkaç puanla gitti diyebilirim

Asudecim, nasılsın canım görüşemiyoruz ya

Canim bende arada kaldim iste su puanlar bi aciklansaydi belki mucize olurda atanirim dogunun ucra yerine hadii ya cok uzuldumm bir kac puanla kaybetmek kadar sinir bozucu bir sey olamazz !! Insallah kuzum acarsin kendi isinin basinda ol ..tabii o sirada da hazirlanmayi asla birakmam bir sekilde atanmak gerekiyo.
Benim sozlum subay 2 yili kaldi doguda sonra batiya gidecegiz allahin izniyle... bende atanabilirsem sark gorevimin tamami bitmeden es dolayisiyla batiya gidebiliyorum da hersey atanmama bagli

Asudecim, nasılsın canım görüşemiyoruz ya

Kuzumm tamda aklimdan sen geciyordun sana yazarken bir baktim benden once davranmissin :)) kalp kalbe karsiymis ne olsun kuzucum ev isleriyle ugrastim simdi oturabildim :)) sen ne yapiyorsun bakayimm :*

Kuzumm tamda aklimdan sen geciyordun sana yazarken bir baktim benden once davranmissin :)) kalp kalbe karsiymis ne olsun kuzucum ev isleriyle ugrastim simdi oturabildim :)) sen ne yapiyorsun bakayimm :*

İyiyim bende tatlım tam gaz çeyiz bakmaya devam
Aşırı sıcak burası bayılacağım sandım biran ya
Orada havalar nasıl balım

İyiyim bende tatlım tam gaz çeyiz bakmaya devam
Aşırı sıcak burası bayılacağım sandım biran ya
Orada havalar nasıl balım
Kuzu hizli ciktin sen :) az ara ver :) hahah kuzum burasi sicak degil oyle allah acidi halimize hic bunaltmiyor hava.... gerci bizim evin civari boylede carsi taraflari sicaktir sanirimda sizin ki kadar bunaltici degildir :)) ayy bende evde bunaldim disari cikmayada useniyorum arada kaldim :/ bende gidip bakmak istiyordum magazalara ne var ne yok fikir alirim diye de buyuk ihtimal iftara dogru cikarim kardesimle birlikte... iftarida disarda acariz :) bunaldim evde otur otur :)) neler bakiyorsun bakayimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…