- 30 Mayıs 2013
- 347
- 139
- 323
Merhaba arkadaşlar, iki sene önce anne oldum tabi ki yaşacaklarımdan habersiz hamileligimde hep cinsiyetini merak ettim 6 ay göstermedi oglum. Şimdi size onkoloji serviste yatarken yazıyorum. Aylar geçti oglusum tombiş büyüdü süründü, örümcek sürdü, niloya hastası oldu izlemeden durmazdı derken. Zamanla sadece dinledi. Hiç bakmadı hep resimlerde başı önde cıktı utanıyor dedik. Yürümeye heveslenirken bıraktı. 1 yaşına geldi dogum gününde cok huysuzlandı ağladı. Nedenini bilemedik. 14 aylıkken grip oldu atlatamadı hastaneye gittik eşim doktora gözünde bir parlama var nedir aceba dedi. Doktor bana baktı ve korkma ama yarın fakülye mutlaka gidin göz tümörü olabilir dedi. ben aglamaya başladım eşim şok oldu ve birden kendimizi ankarada bulduk kemoterapi alırken oglum göz kanseri yani retinablastom ve bir gözünü kaybettik. Enüklasyondan sonra tömür geç alındıgı için sinirlere bulaştığı ögrenildi tekrar agır bir kür alıyoruz. Ama tabi bebegimi görmesini kaybetti belki az görebilicek tek gözle. Burdan yazdımki siz siz olun flaşlı resim cekin mutlaka göz doktoruna 3 ve 7ay da gidin. Ama işin ehli bir doktora biz gitmedik mi elbette gittik şaşılıktan şüphelenerek doktor anlamadı retina temiz dedi yaşını geçince gelin dedi. Allah o doktoru bildigi yapsın. Birde bize dua edin lütfen oglum biraz olsun görsün annesini ve babasını Rabbim kimseye böyle zor dert vermesin..
Son düzenleme: