• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz geç kaldık siz kalmayın anneler

nalaaan

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
347
139
323
Merhaba arkadaşlar, iki sene önce anne oldum tabi ki yaşacaklarımdan habersiz hamileligimde hep cinsiyetini merak ettim 6 ay göstermedi oglum. Şimdi size onkoloji serviste yatarken yazıyorum. Aylar geçti oglusum tombiş büyüdü süründü, örümcek sürdü, niloya hastası oldu izlemeden durmazdı derken. Zamanla sadece dinledi. Hiç bakmadı hep resimlerde başı önde cıktı utanıyor dedik. Yürümeye heveslenirken bıraktı. 1 yaşına geldi dogum gününde cok huysuzlandı ağladı. Nedenini bilemedik. 14 aylıkken grip oldu atlatamadı hastaneye gittik eşim doktora gözünde bir parlama var nedir aceba dedi. Doktor bana baktı ve korkma ama yarın fakülye mutlaka gidin göz tümörü olabilir dedi. :KK43: ben aglamaya başladım eşim şok oldu ve birden kendimizi ankarada bulduk kemoterapi alırken oglum göz kanseri yani retinablastom ve bir gözünü kaybettik. Enüklasyondan sonra tömür geç alındıgı için sinirlere bulaştığı ögrenildi tekrar agır bir kür alıyoruz. Ama tabi bebegimi görmesini kaybetti belki az görebilicek tek gözle. Burdan yazdımki siz siz olun flaşlı resim cekin mutlaka göz doktoruna 3 ve 7ay da gidin. Ama işin ehli bir doktora biz gitmedik mi elbette gittik şaşılıktan şüphelenerek doktor anlamadı retina temiz dedi yaşını geçince gelin dedi. Allah o doktoru bildigi yapsın. Birde bize dua edin lütfen oglum biraz olsun görsün annesini ve babasını Rabbim kimseye böyle zor dert vermesin..

Son düzenleme:
Allahım şifa versin inşallah çok iyi olur inşallah görür yavrucak. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Ne desem bilemedim ki.

Cok uzuldum gervekten canim Allah sifa versin kuzuya

Allah yardımcınız olsun,miniğinize şifalar versin.Flaşlı mı çekelim fotoğraf anlamadım da

Allah yardımcınız olsun,miniğinize şifalar versin.Flaşlı mı çekelim fotoğraf anlamadım da

Aminnn evet telefonun flaşını açıp çekin internette cok resim var karşılaştırın. İnşallah kimsenin evladın da olmaz. Biz flaş zararlı diye hiç çekmemiştik

Canim benim rabbim saglik sihhat verir ins.
Allah yardimciniz olsun ins gorur kucuk bebegin :(

Allah kuzucuğa şifa versin bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun.

O fıstık gibi olan şey sizin bebeginiz mi ? Allah acil sifalar versin tip ilerledi artık zamanı gelince iyi bi doktor kontrolünde en iyisi için harekete gecilir bence

Şu guzel günün yüzü suyu hurmetine rabbim sifa versin yavruna..
Birgun hastanede bir anneyle karsilasmistim oda senin yasadiginin aynisini yasamis bana ilerde bebegin olursa mutlaka goz muayenesine git ihmal etme dedi simdi 2 aylik bebegim var ve hep aklimda bu yaziyi okuyunca 3.ayini bile beklemeden giderim sanirim.
Flassizda belli oluyor cok iyi bakmak lazim gözüne..

Back