• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz artık mutlu olamıyoruz:(

canım benim çok ağır bir olay yaşamışsın Rabbim seni en zor şeyle imtihan etmiş anne olduğum için seni daha iyi anlıyorum Rabbim İnşallah şu mübarek günün hatrını hayırlı bir vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip eder eşinle birlikte psikologa gidin anladığım kadarıyla eşin alkolik değil ama psikolojik destek alsa düzelir bu günler geçecek çocuğunuz olup kucağınıza alınca bu günler kötü bir rüya gibi gelecek kızın melek oldu öbür dünyada seni bekliyor

bizim çoğu zaman konuşmamıza bile gerek kalmıyor gözlerimizden ne demek istedğimizi anlıyoruz çok iyi anlaşıyoruz rabbim bozmasın ama olmuyo çektiğimz acı hafiflemiyor:(( ağlamaktan gözlerim şişti uykum geldi:( ve yarın sabah işe gideceğim için erken kalkmam gerek o yüzden şuan çıkıyorum yarın akşm anca girebilirim dularınza ihtiyacım var ne olur bizim için dua edin

Birbrinizi cok sevdiginizi soylemissin gozlerinizden anladiginizi..boyle zamanlarda sikica sarilmaniz gerektigini de biliyor olman gerekir.cunku acilarin en acisini evlat acisini iki kere yasamak her babayigidin harci degil.zor..cok zor..ama teselliyi baska seylerde aramak size yarar degil zarar getirecektir.birbirinizi seven iki insansiniz bu konuyu uzunca konusup bundan sonra nasil davranacaginizi kararlastirmaniz gek bence..bu zor durumu atlatmak kolay degil ama insanlik neler neler yasiyor daha,siz siki sarilin birbirinize.durumu kabullenmeye calisin Allahin izniyle olacaktir mnik bir yawrunuz onu da veren O onu da alan O biyerde vesile oldugumuzu unutmamak lazim...hayirlisi boyleymis demek gercekten telkin oluyor.ben hic mutlu olamicam artik yapamiyoruz degil de,bir gun cok mutlu olacam esimi seviyorum cok sukur yanimda verirse verir Allah vermezse vardir bir bildigi..uzulmeyin ,bir kizilderili atasozu vardi...Tanri size degistirebileceginiz seyleri degistirme cesareti,degistiremeyeceklerinizi kabullenme gücü versin

Acın taze olduğu için hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Evlat acısı çok zor derler Allah göstermesin. Sizin imtihanınız da bu. Allahım bir evlat daha verir inşallah. Sizin şu an birbirinize destek olmanız lazım. Ancak böyle hafifler bu acı.

sımsıkı sarılın birbirinize sizi birbirinizden daha iyi kimse anlayamaz! bir daha olur çocuğunuz, olmazsa da dünyanın sonu değil.. allah kendinize sağlık sıhhat versin inş.. allah yardımcın olsun..

Sınav dünyasındayız tek açıklaması bu.Siz ve eşiniz alkole değilde duaya sarılsanız Rabbim güler yüzünüze.Bugün kandil sizin içinde dua edicem üzülmeyin artık her şey bizim için.

Rabbim sabır versin sizlere,acılarınızı alsın götürsün zaman..
Hayatta her başımıza gelen şey bir sınav.
Sakın isyan etmeyin,anlamaya çalışıyorum durumunuz zor tabi.
Ama umudunuzu,birbirinize olan bağlarınızı asla kaybetmeyin.
Güçlü olun..lakin bu dünyada güçsüzlere çok daha zor.
Başınız sağolsun.

çok zor tatlım,Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,ama tatlım evladı gözlerinin önünde eriyen ve ellerinden hiç bişe gelemeyende var,peki ya şehit anaları...ümidini ve sabrını kaybetme canım,Allah her zaman yar ve yardımcın olsun

allah yardımcın olsun. daha doğrusu ikinize de. çok üzücü bir durum. benim sana tavsiyem yardım almanız.
bu durum da ne sen ona ne de o sana yardım ve destekte bulunabilir.
size tarafsız bir yardım lazım. birbirinizi sevdiğinize göre bunu da başarırsınız diye düşünüyorum.

çok üzüldüm canım..
allah yardım etsin sana ve eşine..
ama alkol hiçbişeyi çözmez aksine daha çok karıştırır...
allah büyük hemen umutsuzluğa kapılamayın...
mübarek gün dua edin hafiflesin acınız...
bende dua edicem sizin için....

Son düzenleme:
yazılarınız dualarınız için teşekkür ederim allah razı olsun ben onu çok seviyorum ve eminim ki o da beni çok sewiyor arada sırada içen biri eşim ama ben hiç içmemesini istiorum üstüne de gitmek istemiyorum biliyorum geçecek bu günler ama nasıl geçecek onu bilmiyorum biz birbirimz olmadan yapamayız bu hayatta kocamı iyi ki tanımışım iyi ki o benim hayatımda ben artık mutlu olmak istiyorum ben kocamı mutlu görmek istiyorum bir çoğunuz psikolojik yardım alın demişsiniz ben kendmi biraz daha iyi hissetmeye başlayınca bırakmıştım aslında bakarsanız zaman zaman iyi oldğmu güçlü olduğumu düşünüyorum ama öyle zaman geliyor ki aciz çaresiz bi insan olduğumu düşünüyorum eşim bi defa psikologla görüştü onda da anlattıkça kendni daha kötü hissettiğini söyledi acısını içinde yaşayan biri ve bazı şeyleri içine atması hiç iyi değil söylüyorum bari bana anlat diyorum ama anlatmıyor ona birşey olacak die çok korkuyorum bi tek o var benim için....

cok zor. 9 ay karnında tasıyıp kaybedıvermek uc gunde. Allah kolaylık versın arkadasım. Esınle terapıste gıdebılırsınız bence. Hem o da ıcını doker. Zor bı donemden gecıyorsunuz. Dualarım sızınle

kesinilkle bu dünya da en acı şey evlat acısıymış bunu çok iyi anlamış oldum geri kalan herşey koca bir yalan:((( umudumuz tükenme aşamasında olduğu için herhalde bu haldeyim bilmiyorum kafamı toparlayamıyorum çok yorulduk hayat bizi çok yordu evet eşim annesini de kaybettiği için ona daha zor geliyor ama elimden bişi gelmiyor onu mutlu edemiyorum ve bu beni daha da üzüyor:(

sakın böyle düşünme herşeyi allah yarattı onuda allah yarattı verdiği gibi de kullarından alır eşini mutlu etmekle senin ne suçun varki herşey allahtandır

nerden başlıcam bilmiyorum şuan oturdum ağlıyorum ben çok yoruldum bıktım zorlanıyorum artık ayakta durmaya başlıkta da yazdığım gibi biz artık mutlu olamıyoruz önceden çok güzeldi herşey biz mutluyduk ama şimdi olmuyor kocamı çok ama çok seviyorum ama olmuyor onu toparlayamıyorum ona destek olmaya çalışıyorum o da bana olmaya çalışıo ama olmuyor işte mutlu olamıyoruz ikimizin gözlerinde de aynı acı biz aralık ayında kızımızı kaybettik sadece 3 gün yaşadı meleğim ve günden beri biz mutlu olamıyoruz eşim 13 yaşındayken annesini kaybetmiş bi de kızımızı kaybedince dünyası tepe taklak oldu benim için de zor ama onun için daha da zor farkındayım bu ay hamile olduğumu öğrendik herkesin içinde ağladı mutluluktan ama sonuç yine hüsran kimyasal gebelik oldu ve o yine sarsıldı o da bende birbirimiz için ayakta durmaya çalışıyoruz ama benim canım kocam alkol kullanıo daha geçenlerde konuştum tamam içmicem dedi ama yine içti dün akşam ve bu akşam benim kocam her akşam içen biri değil on günde bir içerdi(bünye sağlam olduğu için sarhoş olmuo yani nerde durması gerektiğini bilio ama bn yine de hiç içmesin istiorum) önceden de içerdi ama daha az sanırım unutmak istiyor içince unutabileceğini sanıo ama olmuyor ki unutlmuyor çektiğimz acılar geçmio biz mutlu olamıyoruz hayat bize gülmüyor nasıl düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum çaresizim elimden gelen herşeyi yapıorum ama onu mutlu edemiyorum bu ay hamile oldğumu öğrenince bana artık çocuk gördüğümüzde kafamızı çevirmemize gerek yok dedi bu cümle çok acı biz ne bi bebek eşyasına bakabilioz ne bi çocuk gördüğümzde yüzümüz gülümsüyor olmuyor yapamıyoruz ahhh be kızım beee canımın parçası sen gittğinden beri biz dağılmış durumdayız toparlanamıyoruz elbet bu günler geçecek ama sabır gücüm tahammül sınırım bitmiş durumda ben artık babanı mutlu görmek istiyorum çünkü ben onu çooook seviyorummm seni de çok seviyorum meleğim:(((
biz seni çok özledik kızımmm:(:43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

çok üzüldüm çok :43: Allah bir an önce yeni bir melek verir size inş...

Back