nerden başlıcam bilmiyorum şuan oturdum ağlıyorum ben çok yoruldum bıktım zorlanıyorum artık ayakta durmaya başlıkta da yazdığım gibi biz artık mutlu olamıyoruz önceden çok güzeldi herşey biz mutluyduk ama şimdi olmuyor kocamı çok ama çok seviyorum ama olmuyor onu toparlayamıyorum ona destek olmaya çalışıyorum o da bana olmaya çalışıo ama olmuyor işte mutlu olamıyoruz ikimizin gözlerinde de aynı acı biz aralık ayında kızımızı kaybettik sadece 3 gün yaşadı meleğim ve günden beri biz mutlu olamıyoruz eşim 13 yaşındayken annesini kaybetmiş bi de kızımızı kaybedince dünyası tepe taklak oldu benim için de zor ama onun için daha da zor farkındayım bu ay hamile olduğumu öğrendik herkesin içinde ağladı mutluluktan ama sonuç yine hüsran kimyasal gebelik oldu ve o yine sarsıldı o da bende birbirimiz için ayakta durmaya çalışıyoruz ama benim canım kocam alkol kullanıo daha geçenlerde konuştum tamam içmicem dedi ama yine içti dün akşam ve bu akşam benim kocam her akşam içen biri değil on günde bir içerdi(bünye sağlam olduğu için sarhoş olmuo yani nerde durması gerektiğini bilio ama bn yine de hiç içmesin istiorum) önceden de içerdi ama daha az sanırım unutmak istiyor içince unutabileceğini sanıo ama olmuyor ki unutlmuyor çektiğimz acılar geçmio biz mutlu olamıyoruz hayat bize gülmüyor nasıl düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum çaresizim elimden gelen herşeyi yapıorum ama onu mutlu edemiyorum bu ay hamile oldğumu öğrenince bana artık çocuk gördüğümüzde kafamızı çevirmemize gerek yok dedi bu cümle çok acı biz ne bi bebek eşyasına bakabilioz ne bi çocuk gördüğümzde yüzümüz gülümsüyor olmuyor yapamıyoruz ahhh be kızım beee canımın parçası sen gittğinden beri biz dağılmış durumdayız toparlanamıyoruz elbet bu günler geçecek ama sabır gücüm tahammül sınırım bitmiş durumda ben artık babanı mutlu görmek istiyorum çünkü ben onu çooook seviyorummm seni de çok seviyorum meleğim((
biz seni çok özledik kızımmm
cnm ne desem bilmiyorum 2cide kimyasal olmuş çok üzüldüm Rabbime sığın sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı evlatlar versin ama neler var en azından hamile kalabılıyorsun bide öyle düşün senelerce uğraşıp hamıle kalamayanlar var acin cok taze elbet eşininde psikolojısı bozulmuş bir psikolojık yardım alsanız daha iyi olurdunuz Allah sabır versin
amin canım...elbette uğraşıpta hamile kalamayanlar var ama kaybetmek olmamasından daha kötü die düşüyorum ben zaten psikolağa gdiyorum son zamanlar da biraz salladım ama bilmiorum eşim sanırım benden daha kötü bir halde onu anlamaya çalışıyorum da bu yetmiyor artık onu mutlu görmek istiyorum artık mutlu olmak istiorum
cnm ikinizde dağılmışsınız sizi toplucak birileri lazım beraber gidin bence bide sen hiç senelerce hamile kalamayanlara hiç umudu olmayanlara sor neler yasadıklarını inşallah en yakın zamanda bebişiniz gelir tekrardan
Başın sağolsun öncelikle.
Olcakla ölümün önüne geçilmezmiş. Yavrunuzun da alacağı nefes o kadarmış. o sizi artık cennette bekleyecek.
Eşin ufak yaşta annesini kaybedince ölüm ona daha bi ağır gelmiştir. İnsanın evladı olunca 3 günde olsa 1 günde olsa insanı evlat acısı daha bi beter yapar. Allahım kimseye evlat acısı vermesin.
Ama iyi yönden bakın. Allaha şükür sağlıklısınız. Çocuğunuz yarın birgün yine olur. O kadar sene uğraşıp çocuğu olmayanları düşünün. ellerinden birşey gelmiyor. Sizin eninde sonunda olur bir evladınız. Ama önemli olan umutsuzluğa kapılmamanız. Umut herşeye ilaçtır. Bu başınıza gelenlerde de vardır bir hayır.
Allah sabır versin arkadaşım.mübarek günlerdeyiz bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun.Rahmana aç ellerini dua et için ferahlar sabah ezanında camlarını aç melekleri buyur et dualarına eşlik edeceklerdir.Allah derdine derman versin inşallah.dilerim mutluluk hanene tez zamanda gelir.
Canım üzülme nolursun güçlü olmaya çalışmalısın. Bizim şer bildiğimizde bi hayır, hayır bildiğimizdede bir şer gizlidir mutlaka buna inan ve Allaha dua et rabbim inşallah acıdını dindirir ve sağlıklı bi evlat nasip eder size. Acıdını tekrarlamak istemiyorum ama cevap vermen seni sarsmıycaksa eğer kızınızı neyden dolayı kaybettiniz? bi rahatsızlığı falan mı vardı
ediyorum canım her zaman rabbime dua ediyorum sizlerde benim için dua eder misiniz?
Canım bak bikez hamile kalmışın ..
Ikinciside mutlak olur..
Bu kadar karamsar olma
biraz dinlen..kendini toparla..
Ne kadar pozitif olursan okadar sağlıklı bir hamilelik elde edersin..
En kısa zamnda hayırlı bir hamilelik haberini alırız inşaallah...
Bu arada başın sağolsun canım erken doğummu yaşadın
amin canım inşallah bize en iyi gelecek şey bi bebek( 9 aylık doğum yaptım canım erken doğum değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?