- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
Allahın Mümin kullarına emrettiği ''İyiliği Emret Kötülüğü Men Et''dir ve bunu yapmakta her Mümine Farzdır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın Mümin kullarına emrettiği ''İyiliği Emret Kötülüğü Men Et''dir ve bunu yapmakta her Mümine Farzdır![]()
aaaaa gerçekmi ama biz pek bi severiz yabancıları şimdi böyle dediniz.. buradakileri sinir ettinizzz.ingilterede 6 aydir oglumun gelisim geriligi icin doktor randevusu bekliyorum(normal cocuk doktoru)
turkiyeye geldim 10 gun icinde bir arastirma hastanesinde cocuk norologu ve cocuk psikiyatristinden randevu aldim.
Allah askina yazmayin soyle, icime dokunuyor.
boyle rahat saglik sistemini nerede bulacaksiniz.
hatta bana gore asiri rahat. herkesin her istedigi branstan randevu alamamasi lazim.
valla daha egitim sistemini bilmiyorum ama saglik sistemi turkiyede cok dhaa iyi.aaaaa gerçekmi ama biz pek bi severiz yabancıları şimdi böyle dediniz.. buradakileri sinir ettinizzz.![]()
Ama şimdi olmadı canım, böyle diyerek pembe gözlüklüleri sinir ettin...valla daha egitim sistemini bilmiyorum ama saglik sistemi turkiyede cok dhaa iyi.
ha diger konulara katilmiyorum turkiye calisma kazanma harcama konusunda cok kotulemis ben yurtdisina gittigimden beri, ama sezarin hakki sezara :) tedavi icin turkiyeye gelmeyi bekliyorum ben.
canım lütfen pembe gözlük cümlesini kullanma :) bak konsolosun yavrusunun hastalığı için ne diyor diye yazıyabilir Maazallah!Ama şimdi olmadı canım, böyle diyerek pembe gözlüklüleri sinir ettin...
Yabancı hayranı ilan edilebilirsin.
Geçmiş olsun bu arada...
canım lütfen pembe gözlük cümlesini kullanma :) bak konsolosun yavrusunun hastalığı için ne diyor diye yazıyabilir Maazallah!
konsoloscuğumm geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.
öncelikle çok büyük geçmiş olsun umarım türkiye daha iyi yerlere gelicektir.. yavrunuza şifa olsunn.. ve lütfen doğru doktorları bulmaya gayret edinn.. türkiyede hengi şehre geliceksiniz bilmiyorum ama istanbula gelirseniz bağcılarda MEDİPOL MEGA var çok mükemmel doktorları var bilginiz olsunnvalla daha egitim sistemini bilmiyorum ama saglik sistemi turkiyede cok dhaa iyi.
ha diger konulara katilmiyorum turkiye calisma kazanma harcama konusunda cok kotulemis ben yurtdisina gittigimden beri, ama sezarin hakki sezara :) tedavi icin turkiyeye gelmeyi bekliyorum ben.
O Islam sancagini tasidigini iddia ettigin Tayyip Bey ve ailesi Arakani Afrikayi Suriyeyi gormuyorlar desene. Yoksa o kadar luks sasaa ne alaka.Haftalık 18 yogurda 15 civarı peynire ve 9 tl yumurta ve haftalık toplam 50 bile etmiyor cnm
Ya askeri ücretlinin 1000 tl aldığını kim söylüyor?En az limit o civarda. Gidin bakın fabrika işcisi ve diğer işciler hep 1500 cıvarı alıyor ve buna birde 3 ayda askeri geçim indirimi de eklenince 2000 cıvarına doğru yükseliyorAyda 1500 alan bir insan da, eğer kanaat varsa ve kendinden daha aşağıdaki insanlara bakıp haline şükre dersen eğer, hayatın güllük gülüstanlık olur ve hayattan zevk alırsın.
Biraz Afrikaya arakana ve suriye'ye bakın ve sonra da her akşam sofranızda en az 2 çeşit yemek koyup yediğiniz için Rabbinize Hamd edin,yoksa O Nimeti size veren Rahman Elinizden almasını da çok iyi bilir!.. Dedeleriniz aç kalmış ve 1 dilim ekmek yemiş ve bu Ülkeyi müdafaa etmiş ama o ecdadın çocukları ekmekleri çöpe atıyor ve karnı tok sırtı pek ama hala bir doyumsuzluk var.Bance sizlerin Mideniz değil, Gözünüz Aç![]()
Eğitim sistemini hiç bilme bence.valla daha egitim sistemini bilmiyorum ama saglik sistemi turkiyede cok dhaa iyi.
Haftalık 18 yogurda 15 civarı peynire ve 9 tl yumurta ve haftalık toplam 50 bile etmiyor cnm
Ya askeri ücretlinin 1000 tl aldığını kim söylüyor?En az limit o civarda. Gidin bakın fabrika işcisi ve diğer işciler hep 1500 cıvarı alıyor ve buna birde 3 ayda askeri geçim indirimi de eklenince 2000 cıvarına doğru yükseliyorAyda 1500 alan bir insan da, eğer kanaat varsa ve kendinden daha aşağıdaki insanlara bakıp haline şükre dersen eğer, hayatın güllük gülüstanlık olur ve hayattan zevk alırsın.
Biraz Afrikaya arakana ve suriye'ye bakın ve sonra da her akşam sofranızda en az 2 çeşit yemek koyup yediğiniz için Rabbinize Hamd edin,yoksa O Nimeti size veren Rahman Elinizden almasını da çok iyi bilir!.. Dedeleriniz aç kalmış ve 1 dilim ekmek yemiş ve bu Ülkeyi müdafaa etmiş ama o ecdadın çocukları ekmekleri çöpe atıyor ve karnı tok sırtı pek ama hala bir doyumsuzluk var.Bance sizlerin Mideniz değil, Gözünüz Aç![]()