Biyoesdeger hormon tedavisi

Merhaba arkadaşlar yaşım 42 ailemde böyle bir öykü var mı bilmiyorum
Ama ilk defa geçen ay regl olmadım bu yaşıma kadar hep düzenli periyotlarla adet gördüm .
Uzun bir gecikme sonrası doktora gittim tahlil yaptı ve erken menopoz yumurtalar uyuyor zayıflamış falan dedi .
Hormon verdi .hormonu aldıktan sonra regl oldum
Bu aya geldik sancım var şişiyorum fakat yine regl yok
Sorum şu ben şimdi her ay bekleyecek durumu kabullenecek miyim ? Böyle böyle kesilip gidecek mi ? Yoksa her seferinde doktora gidip hormon mu alacağım ne yapmalıyım tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim lütfen

iyi bi dr bul derim , östrojen iyi ise ve progersteron az salgılanıyorsa. miyom ve kist oluşuyor

iyi bi dr bul derim , östrojen iyi ise ve progersteron az salgılanıyorsa. miyom ve kist oluşuyor
Kac doktora gittim şu bilgiyi vermediler.
Devamli kist oluşuyor. Kalin zarli oldugu icin patlamiyor. Büyüyor büyüyor neler oluyor, gecen karnımın içine 1 kiloya yakın su patladı. Neler çektim.
Gene kist oluştu… Ne ağrı yapıyor birde…
Ama anlasmali oldukları bilmemne marka icinde vitamin + soya bilmemnesi olan gida takviyeleri veriyorlar.
Yok diyorum devam ediyor. Replasmam tedavisi yapalım.
Ben yapmıyorum, daha regl oluyorsun ilk fazdasın cevapları.
Göğüs ağrısı zaten felaket. Git gel bişey yok herseye bakılıyor. Yok yok yok.
Gece uyku yok, aşırı sinir, devamlı icime gerginlik halleri geliyor. Anlatıyorum yok.
Bir progestan vermediler.
Zaten tahmin ediyordum acaba progestan mi eksik diye…
Valla regli olmayı bekliyorum. Alicam eczaneden kullanıcam.

Sigortamda online doktor halkımda var. Görüşücem bi kac kadin dogumcuyla…

aynı durumları yaşıyoruz , ben de kendi derdimin çaresi oldum . yabancı bi kanalda dinledim . östrojen dominansı araştır istersen .

kaç dr gezdim miyom var kist var . sürüekli büyüyor hiç birşey yapılmıyor. neden büyüyor araştırılmıyor .

yaşınız kaç bu arada

43 yaşına daha yeni girdim. Geçen sene başladı düzensizlik.
Bi ara sinir bombası gibi geziyordum, sonra jeton düştü bende sanırım menapoz başlangıcı doktora gittim yukarı da yazdıklarım gibi.

O kadar sinirliyim ki, ama anlaşmalı oldukları hiçbir işe yaramayan vitamin ve soya bilmemnesi olan gida takviyesini al sedi.

Benim erken menapoza girmem imkansız, annem 48 yaşında miyom ameliyatı oldu, doktor tüplerini bağladı cok doğurgansın demişti, hormon sonuçları inanılmazdı.
58 yaşında menapoz oldu.
Benim erken menapoz sebebim gereksiz yüksek doz tüp bebek denemeleri.
Ki ameliyat ol hemen cocugun oluru sadece 2 doktor söyledi.
Dedikleri gibi de oldu. Ameliyat oldum 5. Ay doğal yolla hamile kaldım.
Vucuduma gereksiz ve yüksek doz hormon verdikleri için kırmızı mor renkte geziyordum. Fenalik geciriyordum. Yumurtalarımı maf ettiler.
O telaşla denettirdiler.
Yanlız 2. Denemede birgün fenalaştım bir ağrı yaşamadım o gün bir daha denemem demiştim.

Benim de hikayem bu… maf oldum. Yemin ederim hayatım bitti. Çok kötüyüm.

He bi de gidiyorum devamlı doktorlara evet tüp bebek tedavisinden erken menapoza girmişsin yoksa girmezdin diyorlar e tedavi edin diyorum tedavi yapmıyoruz cevabı.

Dominansı bi kaç yıl önce araştırmıştım merakımdan.
Zaten normalda 2 adet arası; ilk yarı östrojen ikinci yarı progestan salgılıyor vucudumuzda.
Tedavi de de salgılanmayan hangisi ise o veriliyor.
Aynı vucut döngüsü sağlaniyor.

Adet olayım az zamanım var bu ay geçti. Başlıcam uygulamaya.

Devamlı yumurtalık kisti hastanelik oluyorum başına gelmeyen kalmadı ( hayır birde kalın kabuklu oldumu o kist patlamıyor patlamıyor organlara baskı ağrı yapıyor patlayıp aktımı sorun yok ama patlayıp o sıvı karnıma dolarsa crp de yükseliyor iğne oluyor devamlı kontrol su gidine kadar gaitamı yapamıyorum baskıdan ağrıdan acıdan bas bas bağırarak ağlıyorum) ve göğüslerimde ki hiç gecmeyen adet dönemi agrısı gibi ağrılardan kurtulayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…