Biyoesdeger hormon tedavisi

niloyanil77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
3
1
1
47
Kızlar merhaba,Menapoza giriyorum acil yardım istiyorum .Biyoesdeger hormon tedavisi başlamak istiyorum ama kafam çok karışık .Bir Dr dan online randevu aldım çok ayrıntılı bir kan testi istedi ve ayrıntılı bir form doldurdum ancak kan testlerini her hastane yapmadığı için bir kısmını yaptırdım digerlerin yaptırmak için gün bekliyorum hastaneden dr ayrıca edip istem yaptırıyorum .O arada başka bir Dr ile online görüştüm o da test falan istemedi direkt çıkan sonuçlara bakıp progestreon yazdı. Yurt dışı ilaci getiren adı duyulmuş Dr ile mi yoksa bununla mı devam etsem bilemedim. Çok maliyetli görünüyor sizler nasıl bir yol izlediniz ?Progestreon kullananlar fayda gören var mi

perimenopozda sadece progesteron kullanılıyor. menopozda ise hem östrojen hem de progesteron kullanmak gerekiyor. ben perimenopozda olduğum için sadece progesteron kullanıyorum. östrojen kullanmadığım için o konuda bilgim yok

Teşekkür ederim,siz ağızdan mi alıyorsunuz?Dr nasıl reçete etti size ?Birde kullandıktan sonra ne gibi değişiklikler yasadiniz ?Mesela benim gece uykum bölünüyor,sinirliyim libido düşüklüğü var eşimden kaçıp duruyorum faydasını gördünüz mü?

ben vajinal kullanıyorum. adetin 14. gününde başlayıp 12 boyunca kullanıyorum. gece uykularım bir ara çok kötüydü şu an şükür çok iyiyim. uyku için melatonin takviyesi de öneririm. progestan sinir halini kesinlikle azaltıyor. libido için bir şey diyemiycem. kadın libidosu bir çok etkene bağlı. benim libidom da bu sıralar düşük çünkü kafaya taktığım bazı şeyler var.
progestanı doktorunuza danışın ama ben çok memnunum, onu rahatlıkla söyleyebilirim.

Teşekkür ederim bilgi için size de şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…