• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biyoesdeger hormon tedavisi

Merhaba arkadaşlar yaşım 42 ailemde böyle bir öykü var mı bilmiyorum
Ama ilk defa geçen ay regl olmadım bu yaşıma kadar hep düzenli periyotlarla adet gördüm .
Uzun bir gecikme sonrası doktora gittim tahlil yaptı ve erken menopoz yumurtalar uyuyor zayıflamış falan dedi .
Hormon verdi .hormonu aldıktan sonra regl oldum
Bu aya geldik sancım var şişiyorum fakat yine regl yok
Sorum şu ben şimdi her ay bekleyecek durumu kabullenecek miyim ? Böyle böyle kesilip gidecek mi ? Yoksa her seferinde doktora gidip hormon mu alacağım ne yapmalıyım tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim lütfen

iyi bi dr bul derim , östrojen iyi ise ve progersteron az salgılanıyorsa. miyom ve kist oluşuyor

iyi bi dr bul derim , östrojen iyi ise ve progersteron az salgılanıyorsa. miyom ve kist oluşuyor
Kac doktora gittim şu bilgiyi vermediler.
Devamli kist oluşuyor. Kalin zarli oldugu icin patlamiyor. Büyüyor büyüyor neler oluyor, gecen karnımın içine 1 kiloya yakın su patladı. Neler çektim.
Gene kist oluştu… Ne ağrı yapıyor birde…
Ama anlasmali oldukları bilmemne marka icinde vitamin + soya bilmemnesi olan gida takviyeleri veriyorlar.
Yok diyorum devam ediyor. Replasmam tedavisi yapalım.
Ben yapmıyorum, daha regl oluyorsun ilk fazdasın cevapları.
Göğüs ağrısı zaten felaket. Git gel bişey yok herseye bakılıyor. Yok yok yok.
Gece uyku yok, aşırı sinir, devamlı icime gerginlik halleri geliyor. Anlatıyorum yok.
Bir progestan vermediler.
Zaten tahmin ediyordum acaba progestan mi eksik diye…
Valla regli olmayı bekliyorum. Alicam eczaneden kullanıcam.

Sigortamda online doktor halkımda var. Görüşücem bi kac kadin dogumcuyla…

Back