• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyık bölgesi

bende merak ettim bu yay gibi şeyi yok mu resmini koyacak bir baba yiğit :)))

ben aldım o yay gibiden 2 ytl.üstelik ben ilçedeyim meğer her yerde varmış.hani ne alırsan 1 milyon yazıyo ya öyle ucibik bir yer
girdim içeri rastgele kıza bıyık tüylerini alan yay gibi bişey varmış varmı sizde dedim
bilmiyorum ben dedi aradım buldum aldım eve geldi keşke hepsini alsaydım arkadaşlarıma
ammaaaannnnn süperötesi manyak bişey yarı mm lik tırnağa değmeyenleri bile yoldu aldı
kıpkırmızı oldu sonra geçtik sarı tüycükleri de aldı ben almıyordum normalde ....iyi oldu ohh bee resmini koyucam size sakın nasıl yapılıyo diye sormayın tamamen içgüdüsel
ayrıcada
bilgi veren tüm kızlara sevgi saygı öpücük:teytey:

ben aldım o yay gibiden 2 ytl.üstelik ben ilçedeyim meğer her yerde varmış.hani ne alırsan 1 milyon yazıyo ya öyle ucibik bir yer
girdim içeri rastgele kıza bıyık tüylerini alan yay gibi bişey varmış varmı sizde dedim
bilmiyorum ben dedi aradım buldum aldım eve geldi keşke hepsini alsaydım arkadaşlarıma
ammaaaannnnn süperötesi manyak bişey yarı mm lik tırnağa değmeyenleri bile yoldu aldı
kıpkırmızı oldu sonra geçtik sarı tüycükleri de aldı ben almıyordum normalde ....iyi oldu ohh bee resmini koyucam size sakın nasıl yapılıyo diye sormayın tamamen içgüdüsel
ayrıcada
bilgi veren tüm kızlara sevgi saygı öpücük:teytey:

resmi merakla bekliyorum canım yerimseniben

my.php

resmi gördüm canimda bu ipten daha fazla agri veriyor mu ben korktum sahsen :))) birde kökünden mi aliyor yoksa kiriyor mu? ip baya azalti benimkini bu ise yarar mi trye siparis versem

ip gibi bu....
artısı şu; ben her dakka kuaföre gidemem tek bir tane tüy bile olsa öyle gezemem alıveririm cımbızla farkı bu işte çıkınca evde alıyosun kırmıyo yoluyo yukarda yazdım ya

yaa kızlaar bende bıyıklarımı sır agdayla alıyorum ama benım tuylerım yogun cıkıyo
bu agdayla almama ragmen ıkı haftada bır almam gerekıyo bu kadar sık alınca derımde sarkma yaparmı yaa.sır agda kullanan arkadaslar sız nekadar sıklıkta alıyorsunuz?

Canım bır jel var ısmını hatırlamıyorum ama amrkette bakarım suruyorsun oh=e gıbı beyaz bır sey sonra 3 dakıka sonra dokuluyorlar acıdan falan korkuyorsan bunu dene turkıyede varmı bılmem ama vardır buyuk ıhtımal bende kullanmaya baslıcam ..

kızlar sir ağdayla sakın almayın, aldırmayın. ağda cildi çok yıpratır, sarkıtır. şimdi etkilerini görmeseniz de ilerde görürsünüz diyorlar. yurtdışında da ağdayla hiçbi yerini aldıran yok çoğu ülkede. epilasyon aletiyle almanızı tavsiye ederim, başlığını takıp. biraz acıyor ama sonuçta cildi yıpratma olayı yok. hatta ağdayla alacağınız cımbızla bile alın ama ağdadan vazgeçin.

bende o yayla alıyorum iple almayı bilmediğim için (: sadece orta kısım acıyor biraz ama geçiyor hemen yani iplede bence aynı acı oluyor (: bende 2 tl ye aldım hala daha satılıyor pazarlarda (:

Back