• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyık bölgesi

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
296
Ankara
kızlar ben yıllardır cımbızla alıyordum. problem yoktu azdı zaten. iğneli epilasyon yaptırdım 1yıl boyunca .bitti dedim. şimdi tekrar çıkıyo!!!!!!!!!
üstelik batık yaparak çıkıyor .
birde bu bölgem kırıştı resmen. gözaltlarımda bile kırışık yok burada var.
çizgili çizgili batıklar arası .
bana yardım eder misiniz napıcam ?ağda desem katlanamıyorum tek bir tüy bile çıkınca sabredemem kuaföre kadar anında alıyorum
şu iple alma aleti vardı sarmal yay gibi bişey ben bulamadım bana alıp bulabilen birisi olursa ücretini fazlasıyla gönderirim

Benimde bıyık diyemiyeceğim ama dudaklarım ile burnumun arası olan boş bölgede diyeyim bari:jeyyar:batıklardan kaynaklı kararmalar oluştu..Ben temizlik yapsamda yinede siyah gb duruyor..Konu açılmışken bende söyleyeyim dedim..
Nasıl geçicek nasıl üstesinden gelicem bilemiyorum..
Teşekkürlera.s.

benım bacaklarımda aynı sorun vardı netten arastırdıgıma gore lazer epılasyon verıyor dr lar kıl donmelerıne.yelızzcım sende aksını soyluyorsun tecrubene dayanarak.bu cımbızla almaktan olmasın

canım o sarmal yay gibi aletten bende var ama inan hiç bir işe yaramıyor ya.çok çok gereksiz bir alet.

yoo ben o yayla alıyorum. gayette güzel alıyo. ama alışana kadar baya zorlandım. ama çok acıtıyo

lapiden in küçük ağda bantları çok güzel oluyor kızlar.ben onunla alıyorum.süper alıyor.hemde siyahlaşma olmadı hiç senelerdir yaparım.çok güzelde azaldı.

ben yani aldırmaya başladım kuaförde ama 2.hafta geçmeden belirginleşiyor..ne tür bir ağda yaparsam azalır :(

ya sir ağdayla alıyolar bnm hormonum yüksek olmasına ragmen 1 ayda anca belirginleşiyoo ama bn iple alıdırıyorum ona alıştım bi kaç kez ağdayla alıdırdım da olmadı ipe alıştm yada kendim cımbızla girişiyorum :D cımbızla alınınca sertleşir derler ama hiç öyle bişey olmadı bende aynı etki yapıo hepsi en aızndan ben öyle

kızlar sağolun da sir ilerki yıllarda sarkma yapıyo yaşlanıncaçok kırışık dudak çevresi oluyo

ben aynı şekilde koltuk altına da yaptırdım iğneli orası da karardı sivilcelendi ama orayı tedavi ettirdim bebek gibi oldu ama bu dudak üstü kaldı tedavi süreci de çok kötü oluyo katlanamam yüzümde....

Veet' in agda bantlari ben onlarlar aliyorum biyiklarimi cok memnunum valla
:delphin: hem kutunun icinde yagli mendilleride onlarlada silip rahat ediyorum:kahve:

ya ben sir ağda aldım evde yapmak için bi türlü beceremedim ya çok sıcak oluyo yanıyorum ya soğuyo almıyo bi ortasını bulamıyorum:sm_confused:

Bende sir ağda bantlarını kullanıyorum uzun süredir canım vivetinkini tavsiye ederim küçükleri bitince büyük boylarınıda küçük küçük kesiyorum çookta uzun süre gidiyor...hiç siyahlık filan olmadı çok iyi.Ayrıca bende öyle uzamasını asla bekleyemem daha küçük küçükken yapıştırıyorum çekiyorum süper yanii

ne zamandır alıyosun sarkıtmadımı birde minikleri alıyomu cımbız gibi

evet canim hepsini aliyo minikleride ustelik sarkitma falanda olmuyo butun arkadaslarimda kullaniyo veet agda bantlarini hepsi memnun hatta bazilari yuzlerindede kullaniyorlar

sir agda bende sivilce yapiyor...iple aliyorum bi sorun cikmadi cok memunum sivilcem filan kalmadi...ama yay denilen seyde ipe mi benziyor onu merak ettim birisi aciklamai anlatir mi?

Back