- 30 Haziran 2018
- 507
- 67
- 98
- 33
- Konu Sahibi 00heybengeldim00
-
Gecmiyor ya lazerle gecmedimiBen buz lazere gidiyorum. Altıncı seanstayim döküldü çoğu az bişey kaldı sürekli oynadığım için olmuş zaten ne diye oynadiysam vallahi çok sinirimi bozuyor nasıl gitcek bu lekeler yasiz krem falan kullanıyor musunz
Hayır lazerle sadece kıllar seyreldi tam bitmedi çok batik vardı onlar düzeldi leke konusunda çok değişiklik olmadı maalesefGecmiyor ya lazerle gecmedimi
İyi geldi mi peki kimyasal peeling acaba?
Şu meşhur eczane mi.Ne kullandınızbenimde vardı bir eczacı sayesinde lekeden kurtuldum
meşhur eczane derken benim arkadaşım kullandı bende ondan sorup aldım eczacı bu kadın eczanesi yok irandan bir arkadaşı ile karışımı yapıp gönderiyor ınstagramda sayfası var güzellik perisi diyeŞu meşhur eczane mi.Ne kullandınız
Teşekkür ederim tavsiyeler için. DenicemCımbız, ağda ile değil iple aldırın kuaföre özellikle belirtin, kendiniz alabiliyorsanız iple kendiniz alın. Limon gül suyu karbonatı karıştırın ama limon iki üç damla olsun çok değil, macun kıvamına gelince oraya sürüp bekletin kuruyunca yıkayın, haftada bir yapabilirsiniz. Bir de duymuşsunuzdur, '' Zdrave''krem var, mavi bi kutu, muhacir kremi, yanık pişik yara tahriş ne varsa etki ediyor ve cildi beyatlatıcı etkisi var, onu gece ince bi tabaka halinde sürün, ama gece sürün gündüz sürmeyin ve güneşe çıkmayın. Bir de Farmasi' de Aydınlatıcı-Beyazlatıcı seri var, oradaki peelingi ve yüz sabunu+kremini öneririm. Annemle biz güneş sivilce vs lekelerden bunlar sayesinde kurtulduk❤
Ben de lazere gidiyorum tüyler azaldı batıklar biraz düzeldi ama lekeler gitmedi. Hangi marka lazer cihazı kullanılıyor buz lazer mi. Bir de kremin ismini özelden yazsanız artık geçsin ya lekeler çok muzdaribimKizlar benimde çok büyük şikayetlerim vardı batık kararma vs.Bunlarin hepsine lazerle çare buldum lazere gittim bir tane batık leke herhangi birşey kalmadı su bazlı krem kullanın ismini veremiyorum reklam olur yasak diye çok faydalı yada zeytinyagi limon düzenli kullanımda faydası çok olur bir kaç krem var çok iyi gelecek
resim atamıyorum resimlerimi görseniz baya farkı anlarsınız
Benim lekede cok fazlaHayır lazerle sadece kıllar seyreldi tam bitmedi çok batik vardı onlar düzeldi leke konusunda çok değişiklik olmadı maalesef
Benim lekede cok fazla
Evet ya lazere baslicam simdi ama insallah lekeler gecerBenim de sinirimi bozacak derecede ve geçmiyor inatla. Artık söylenenleri de yapmak istemiyorum hiçbiri fayda etmiyor sonra da diyorum ne zamana kadar böyle devam edicem surekli kapatıcı mi kullanicaz
Evet ya lazere baslicam simdi ama insallah lekeler gecer
Tabi yazarımSonuçları bana yazar mısınız?
Bir de lazer markasını
Prednol diye bir ilaç kullandım cenemde ve bıyık bolgemde kaslarimda yeşil yeşil çıkıyordu aldıktan sonra leke gibi oluyordu alexadrit lazere gittim kas arası bıyık ve çene için 5 seans yaptırdım 6 da olabilir , işe yaradı artık yeşil yeşil çıkmıyor biyiklarim eskisi gibi siyah değil ve haftada iki sefer alırdım artık iki üç hafta almasam belli olmuyor , çene ise üç ayda bir iple alıyorum boyun kısımları zaten çıkmıyor artık ben yayılarak yaptirmadim sorun neredeyse atışları oraya yaptırdım kas aram birlesik martidir artık kas aram da yok 4 yıl oldu dört yıl önce yaptırdım ve sonuç aldım . İyi bir hastane hijyenik ortam bilen birileri olursa sert siyah killarda lazer sarı tüy uyandırsa da en büyük sorunum ortadan kalktı Eskişehir ümit Hastanesi'nde 40 TL ye yaptiriyordum son iki seans Hatay Şule Yılmaz da yaptirdimBir çok kez konu açtım ama maalesef ki yeteri kadar cevap alamadım. Dudak üstü bölgede batık sorunu yaşayan ve leke problemi olan var mı? Geçeceğini bilmek istiyorum sadece çünkü aşırı sıkıldım bunaldım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?