• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyık bölgesi batık ve leke

00heybengeldim00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
68
28
3
34
Bir çok kez konu açtım ama maalesef ki yeteri kadar cevap alamadım. Dudak üstü bölgede batık sorunu yaşayan ve leke problemi olan var mı? Geçeceğini bilmek istiyorum sadece çünkü aşırı sıkıldım bunaldım bu durumdan :(

uzun süredir benimde yaşadğım sıkıntılardan biriydi özellikle ağda sonrası leke kalması. eczanelerde madetoll krem satılıyor hem fiyatı çok ucuz hem kokusu güzel hemde gerçekten çok işe yarıyor. Bana eczacım önermişti madecassol ve bepantenenin karışımı bi kremmiş bu. 2 ay falan düzenli kullandım geceleri , şuan hiç sorunum yok. artık ağdadan hemen sonra sürüyorumki olmasın diye. hatta evde yanıktada kullandık iyi gelmişti. kesinlikle bi dene derim 20 25lira bişeydi fiyatı

uzun süredir benimde yaşadğım sıkıntılardan biriydi özellikle ağda sonrası leke kalması. eczanelerde madetoll krem satılıyor hem fiyatı çok ucuz hem kokusu güzel hemde gerçekten çok işe yarıyor. Bana eczacım önermişti madecassol ve bepantenenin karışımı bi kremmiş bu. 2 ay falan düzenli kullandım geceleri , şuan hiç sorunum yok. artık ağdadan hemen sonra sürüyorumki olmasın diye. hatta evde yanıktada kullandık iyi gelmişti. kesinlikle bi dene derim 20 25lira bişeydi fiyatı

Dr öneri olmadan mi kullandınız peki. Bir yerde okumuştum soyulma yapıyor diye öyle birşey oldu mu. Deneyeyim bende inşallah iyi gelir ya bıyık olmadığı halde varmış gibi çizgi şeklinde duruyor sinir oluyorum dr da sağolsun 200 liralık kremler yazıp gönderiyor beni

Bir çok kez konu açtım ama maalesef ki yeteri kadar cevap alamadım. Dudak üstü bölgede batık sorunu yaşayan ve leke problemi olan var mı? Geçeceğini bilmek istiyorum sadece çünkü aşırı sıkıldım bunaldım bu durumdan :(
Limon deneyin bi. Hem batıga hem lekeye iyi gelir diye biliyorum. Batık sorununu kökten çözmek için lazere gidebilirsiniz

benimde var yaaa :KK14: muhtemelen yüz ağdasından oldu bende .. Çok kötü duruyor. Fondöten falan sürsem de orası hep gözüme çarpar...Ümmeti muhammed adına yardım :kızgın:

ağda yapıyorsanız bırakın derim.
benim bi arkadaşım kimyasal peeling yaptırmıştı.

Bir çok kez konu açtım ama maalesef ki yeteri kadar cevap alamadım. Dudak üstü bölgede batık sorunu yaşayan ve leke problemi olan var mı? Geçeceğini bilmek istiyorum sadece çünkü aşırı sıkıldım bunaldım bu durumdan :KK43:
Benimde bacaklarimda bikini bolgemde batik ve leke 2 yildir biktim gecmiyor napmamiz lazim ya

Benim uzun süredir var ilk başlarda bu kadar belirgin değildi. Şuan resmen psikolojimi bozacak derecede pudrasiz dolasamiyorum. Sizin ne durumda. Neler yapıyorsunuz geçmesi için ya da neler yaptiniz

hiç bişey yapmadım desem.. kesin bir çözüm arıyorum :)) kimi yazmış limon kimi yazmış başka bişey ama cogu kurtulamamış. o yüzden denemekte içimden gelmıyor bunları

hiç bişey yapmadım desem.. kesin bir çözüm arıyorum :)) kimi yazmış limon kimi yazmış başka bişey ama cogu kurtulamamış. o yüzden denemekte içimden gelmıyor bunları
En iyisi lazer galiba benjm killar cikmiyor bende siyahlik belli oluyor diye oynuyorum iz kaliyor en iyisi killardan kurtulmak

Leke derken kararmalardan mı bahsediyorsunuz?Eğer öyleyse bende de var :KK43:

Evet işte kahverengi leke gibi daha cok. Ben hep cımbız ya da iple alırdım batik olurdu sonra kuaförde ağda ile aldırmaya başladım yavaş yavaş karardı leke oldu ve kaç yıldır uğraşıyorum ilk başta bu kadar takmıyordum ama şuan bariz belli. Kapatmak için yoğun çaba harcıyorum. Siz neler yapıyorsunuz

En iyisi lazer galiba benjm killar cikmiyor bende siyahlik belli oluyor diye oynuyorum iz kaliyor en iyisi killardan kurtulmak

Ben buz lazere gidiyorum. Altıncı seanstayim döküldü çoğu az bişey kaldı sürekli oynadığım için olmuş zaten ne diye oynadiysam vallahi çok sinirimi bozuyor nasıl gitcek bu lekeler ya :( siz krem falan kullanıyor musunz

E nasıl idare ediyorsunuz ben sürekli disardayim bir de mesleğim gereği. Kapatmaktan yoruldum. Artık makyaj yapmak istemiyorum ben ya:( siz rahatsız değil misiniz o kadar

E nasıl idare ediyorsunuz ben sürekli disardayim bir de mesleğim gereği. Kapatmaktan yoruldum. Artık makyaj yapmak istemiyorum ben ya:KK43: siz rahatsız değil misiniz o kadar
aslında rahatsızım ama yapabilceğim bişey yok . Buna alışması lazım toplumunn.. Bi keresinde bi reklam görüşmesine gidicektim bana dedilerki hani temızlıgini falan yap bıyıgını varsa diye :dondurma: ya o zamanda cok utanmıştım bıyığım yok ki benım diyemedim

Back