bitürlü dikiş tutmayan evliliğim

Ya benmi kendimi ifade edemiyorum hayir yazdim birde birsüru örnek verdim kocamın üstüne düşen yakin olalım isteyen herfirsati kollayan ben kaçan o iken nevrotik kadın yorgun bitik kadin oluverdim ya pes ne diyeyim.

Haftada 3 gün maçı var c.tesi günleri full dişardadir kahvaltidan sonra cikar evden.aksaminada genelde haftasonu oldugu icin disardan felen arkadaşlariyla görüşür.tüm bu disari ciktiklari gunlerin geri dönüşleri geç saat olur hep.mesela maçim 8_9 der ama 12 de gekir ankayabiliyomuyum.e be adam terli terlimi bekledin oralarda yoo hayir bekelemdim diyo ee ben anlamadim ozman sizin maç 11-12 arasi diyorum onada yooo diyo.şimdi şukadarcik konişmanin nerrsi dirdir neresi darlama.asil berdigi cevaplarla larsisinfakinin alliyla alay etigini düşünüyo ve keyif aliyo böyle gizemli ortaada kalan meselelrden ânlatabiliyimuyum.hep kinayeli konusur mevzuyu ortada birakir hep mesela bu konismada bakin kimse neyin nezman oldugunu anlayamadi degilmi çunkü kastrn yapiyo.karişik yazdigim icin belkide anlatamiyorum tam olarak yapmaya çaliştigi şeyi size

Sosyal ortamim yok denecek kadar az burda.ondân da çok kiriyor belkide beni hali tavri.kiskanmiyorum gayet mutlu bi hauatai var mesela onun.haftanin 4 günü erkek erkege kafa daxgitiyor eğleniyor.ben evde pinekliyorum anliycaniz.gündüz iş var akşam çocugun uyku saati hemen geliyo ben muyfaktan ciktiktan zonra hemen zaten.biryere gideyim desem çocugum çok terslenmeye basliyo uyku moduna girdigi icin gidemiyorumki biyere.anca ailece gidersek oda bitek pazar gunleri musait olabiliyo ama mumkunmu benim esime her pazar biseyler yaptirsbilmek.bazen cikariz ama.hafta bitti hic dinlenemedim demezmi bide, evin icinde dolanip o öyle olmamis şu şoyle olamis diyede kendini ev teftisine adar pazar gunleri

Nevrotik mi.nevrotik tablo düşündürecek ne yazdim acaba.

Ya benmi kendimi ifade edemiyorum hayir yazdim birde birsüru örnek verdim kocamın üstüne düşen yakin olalım isteyen herfirsati kollayan ben kaçan o iken nevrotik kadın yorgun bitik kadin oluverdim ya pes ne diyeyim.

Nihayet :) ağzınızdan cımbızla laf alınıyor gerçekten.
Öncelikle nevrotik, yorgun, bitkinsiniz demedim. Olabilir misiniz? Dedim.
Bazen insan kendine dışarıdan bir gözle bakamıyor. İçinde bulunduğu durumu değerlendiremiyor. Kendi davranışları koşturmanın, yoğunluğun arasında kaynıyor.
Kendinize dönüp bakabiliyor musunuz? Anlamında yazmıştım.
Eşinizle iletişim kurmaya çalışmış ve başarısız olmuşsunuz.
Farklı bir şey deneyin artık.
O da sosyalleşmek.
Eşinizden bağımsız, kişisel bir hayat kurmak.
Eşiniz abartmış o konuda, maşallah.
Haftada 2 gün deseydiniz, düşün adamın yakasından sormayın bile eger aranızda güven problemi yoksa. Boşverin derdim
Ama 4 diyorsunuz.. bu evli adam için abartılı. Her hafta 4 gün evden kaçacak ne var?
Öncelikle kendinizi cumartesi temizlik ve çocuğa boğmayın.
Adam kahvaltı yapıp çıkıyorsa siz de onunla çıkın.
Eger evin yetişmeyen işlerinden şikayet ederse ya yardım etsin ya yardımcı tutsun.
Bulunduğunuz şehirde çocuğunuzun yaşına göre aktiviteler planlayın.
Artık hemen her yerde çocuklar için her yaş grubuna atölyeler oluyor farklı konularda. Hem annelerle tanışır bir çevre edinirsiniz, hem çocuğunuz için değişik ve eğitici bir zaman olur, hem siz de nefes alırsınız...
Veya iş arkadaşları ile bir piknik, yada çocuk oyun alanı olan bir restoran/cafe de yemek/kahve... vs...
Bir kaç defa kendiniz yaptıktan sonra eşinizi davet edin.
İllaki keyifli vakit geçirecek ortak birşey bulursunuz.
Böyle böyle sizinle dışarıda vakit geçirmeye alışırsa sizi tercih eder
He etmese de en azından size iyi gelir
Monotonluktan boğulan bir kadının kimseye faydası olmaz

Kendime bi hayat alanı yaratmam gerek bu doğru.peki sizce bununla bitermi bu sonradan edindigi huylar.umursamaması mesela

Haftanın dört akşamı çık gez, pazar günü gelince dinlenemedim de... Bu hatuna antidepresan veya sen de sosyalleş bacım tavsiyeleri resmen haksızlık kimse kusura bakmasın. Küçük çocuklu kadının tek başına sosyalleşmesi imkansız, yaşayan bilir. Kocanın gezmeleri haftada ikiye indirip pazarını ailesinin taleplerine ayırması lazım şu durumda. Bunları anlattınız mı eşinize...Erkekleri yontmak zor. Allah kolaylık versin.

Çocuğum küçükken kendime bir hayat yaratamamıştım. çalışıyorum, aileler başka şehirde. Oturduğumuz yerden mekanlar uzak. 2 yaşına kadar anne sütü alan kızımı arabaya bindirip tek başıma dışarı çıkmak imkansızdı. Şimdi dört yaşına geldi de biraz rahat yüzü gördüm. Kısacası babaların rolü büyük aslında...

Kocanız odaklı yaşamaktan vazgeçseniz?
Siz üstüne düştükçe adamda bir ilişkide keyif alınması gereken anlar sorumluluk yükü haline gelmiş.
Haliyle de her lafınızda, her beklentinizde, her siteminizde adam kaçıyor.
Haklı demiyorum ama maalesef türk erkeğinin azımsanmayacak çoğunluğunda rastlanan bir durum. Bir türlü ergen ruh halinden çıkamıyorlar.
O sebeple de yemek yedirilmeye çalışılan bir çocuk gibi peşinde dolanmaktan vazgeçin, umursamayın, kendi hayatınızı yaşayın.
Alıştığı tablo gidince zaten, yadırgar kendi merak eder yanaşır.

Sosyalleşmek isteyene yol çok. Eşimin işi yoğun. Haliyle 7 aylık kızımla kendisi 1 aylık olduğundan beri tartışmasız her gün ama eşimle ama değil bir planımız bir programımız var.
Sling ve ya kanguru ile dağlara bile tırmandık:)

4 gün dışarıda arkadaşlarıyla olmak ne ya???

Çocuktan sonra en az 4-5 sene kendi başına birşey yapmak hayal oluyor, eşlerin birbirine yardımcı olması idareci olması lazım ama bakın “eşLER” diyorum! Sizin kocanız eş olduğunuzu unutmuş orda burda kendini eğlendirme peşinde.

Ben böyle şeylere gelemem. Bir plan yapılacaksa tüm aileyi kapsayacak şekilde çocuğun yaşına göre yapılır. Haftada 1 gün arkadaşlarla kafa da dağıtılabilir ama o da karşılıklı olmalı! Birisi (bence ihtiyacı olmadığı halde) her hafta kafa dağıtmaya çıkıyor diğeri ihmal edilip yok sayılıyorsa başlarım öyle aşkın ızdırabına! Kaldı ki 4 gün diyorsunuz, hafta zaten 7 gün!

Kocanız şımarık düşüncesiz odunun önde gideni!!!

Oh ne güzel hayat ya! Erkek doğmak varmış!!! Ye iç seviş gez toz kafana göre yaşa, tüm dünya etrafında dönsün

Kadın bile kadının kurdu maalesef. Erkeklerin böyle olması normal. Yukardaki yorumu görüyorsun :))

Çalışıyor musunuz? Yorulunca aile desteği var mı? Çocuğunuz anne sütü alıyor muydu? Uykuları huyları nasıldı? Herkesin şartları aynı olmayabilir. Bu soruların hepsine olumsuz cevaplarım vardı ama her şeyin üstesinden geldim diyorsanız tebrik ederim. Ama gece üç saat uyuyanla altı saat uyuyan, yorulunca annesini çağıranla çağıramayan, çocuğu kuzu gibi olanla olmayan da aynı kalitede yaşayamıyor maalesef.

Çocuğum kuzu gibi değil. Bilakis kolik bir bebekti. Hala uyumayan bir bebek. Ailem yardım etmeyi geçtim yaşlı olduklarından benden yardım istiyorlar. Bebek harici onların ekstra işleriyle uğraşıyorum. Günlük sporumu yapıyorum. Çalışıyorum, ücretsiz izindeyim. Yine de arada işlerimi takip ediyorum. Bunların hepsini de bebeği slinge koyup yapıyorum. Slingte o durmayan bebek kuzuya dönüyor tavsiye ederim.

Sizin sling ne marka acaba??

Konusmakla degismiyorsa kocani boyle kabul edip sen de hayatini yasamaya bakicaksin.

Baska yolu yok bunun guzelim.

Erkeklerin cogu bencil evlilikte.
Olan kadina oluyor

Valla elinizden geldigince siz de hayatinizi yasayin.

Kimse kimseyi dusunmuyor artik bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…