- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
- Konu Sahibi renkliistop
-
Hakkaten üzüldüm. Peki bu evliliği devam ettirmek için yavrunuzdan başka bir sebebiniz mi var mı?sorun hep benden kaçar gibi halleri var.Azönceki yorumumda olanları yapar hep mesela.dışarı çıkınca gelmek bilmez tartışacağımız bile bile yinede gelmez gelincede alaycı haller tavırlar...çocuğun en ufak bi sorunu olsun illaki benim yüzümden eksikliğim yüzünden olmuştur. Cinsellik yaşamaktan kaçar sorgulamaya başlayacağımı anlayınca çok uykum var başlama hemen der ama genelde uyumaz..isteksiz sayılabilecek kadar uzak kalıyo benden haliyle ben enerjimi atamıyorum hiç...ama bunu o kalın kafası almıyo birtürlü..
bıktım tartış tartış ama bi arpa boyu yol alamamaktan.Ben yemin ederim erkeklerden yana böyle bi kaçış böyle bi isteksizlik evleninceye kadar daha hiç duymadım..çok zoruma gidiyo inanın.
Evlilik eşlerin birbirinde huzur bulması Sevinçli haberi anlatırken heyecanlanmak üzüntünde onda teselli olmak. Onun mutluluguna sevinmek birlikte gülebilmek. En yakın arkadasa Yol arkadaslığı
Bazen bozusmak elbette ama sonucta daha cok kenetlenmek. Aşkın heyecanı azalsa da bağlılığın daha da kuvvetlenmesi. Alışkanlık belki alışkanlıkların en güzeli. Horlayınca bile çok şükür yanımda diyebilmek.
isterse dırdırcı desin konuşmayı düşünüyorum yine.yok zaten yorgunlukla alakalı olmadığını oda bende biliyoruz.Sizin evliliğinizde çok temel bi sorun var o da cinsellik. İkincisi eşinizin narsist olması ve her şeyi kendine hak görmesi. Sizinle yakınlaşmak ve temas kurmaktan kaçınıyor. Bu durumun yorgunlukla vs ilgisi yok. Çünkü süreklilik halini almış. Öncelikle bunun sebebini öğrenmeniz lazım, nedir yani? İlgisini mi kaybetmiş, sizi mi beğenmiyor, hep böyle mi gidecek? Açık açık sorun ona: ‘Neden benimle temas kurmaktan bu kadar kaçınıyorsun?’ Çünkü cinselliği geçtim koltukta bile uzanmıyor yanyana. Bunu yorgunlukla açıklayamayız. Cesur olun ve açık açık konuşun.
Sizi çok iyi anlıyorum bende benzeri şeyler yaşadım eşimle ilgili sizinki kadar olmasa da. Sonra psikiyatriye gittim anlattım, lustral yazdı ve gördüm ki aslında çoğu sorun gerçekten benden kaynaklıydı fazla düşünüyordum, fazla tepki veriyordum ve düşünüp düşünüp kafamda onu yargılıyordum. Ama ilacı içince o kadar fahatladım ve ilişkimize öyle bi faydası oldu ki. Ben sorun illaki sizdedir demiyorum ama en azından kendinizi, kafanızı rahatlatmak için bi psikiyatriye görünmek size iyi gelebilir.bigün eski günlerimize döneceğimiz hissi tutuyor beni.olabilecekmi acaba
sorun hep benden kaçar gibi halleri var.Azönceki yorumumda olanları yapar hep mesela.dışarı çıkınca gelmek bilmez tartışacağımız bile bile yinede gelmez gelincede alaycı haller tavırlar...çocuğun en ufak bi sorunu olsun illaki benim yüzümden eksikliğim yüzünden olmuştur. Cinsellik yaşamaktan kaçar sorgulamaya başlayacağımı anlayınca çok uykum var başlama hemen der ama genelde uyumaz..isteksiz sayılabilecek kadar uzak kalıyo benden haliyle ben enerjimi atamıyorum hiç...ama bunu o kalın kafası almıyo birtürlü..
bıktım tartış tartış ama bi arpa boyu yol alamamaktan.Ben yemin ederim erkeklerden yana böyle bi kaçış böyle bi isteksizlik evleninceye kadar daha hiç duymadım..çok zoruma gidiyo inanın.
Darladığımı şöyle düşünmüyorum.eskidende çıkardı ama mesela msj atardı gecikicem sen beklersin şimdi beni yat sen dinle vs derdi. inanaın bu hallere tavırlaa bürünmeden önce misler gibi yatar uyurdum.hani sayardı beni.yine öyle davransın bana yine takama kaçata gelmiş gitmiş vs..keza tartışmlardan sonra gelir komiklikler falan yapardı güldürümeyince başımdan gitmezdi bende kıyamazdım zaten.köre gösterir gibi yapınca bazı şeyleri aptal olmadığımı anlamasını istiyorum bende..hani uyumuyorum çünkü amacının ben uyumadan gelmemek olduğunu bildiğimi anlamasını istiyorum..işin özü bana saygısı kalmadığını düşünüyorum ben aynılarını yapsam kıyameti koparır kendisi.Ya acaba fazla mı darladınız adamı?
Dediğiniz her şeyde haklısınız ama bunların hiç bir kesin kanı oluşturabilecek seyler değil.
Bir de karşı tarafı dinlemek lazım dedirtiyor insana.
Mesela haftada kaç gün dışarıda bu adam?
Geleceği saat neden önemli?
Sizin sosyal hayatınız ne durumda?
Cok fazla konuşmaya çalışmakta iyi değil her zaman.
cocuktan önce nasıldı?
Darladığımı şöyle düşünmüyorum.eskidende çıkardı ama mesela msj atardı gecikicem sen beklersin şimdi beni yat sen dinle vs derdi. inanaın bu hallere tavırlaa bürünmeden önce misler gibi yatar uyurdum.hani sayardı beni.yine öyle davransın bana yine takama kaçata gelmiş gitmiş vs..keza tartışmlardan sonra gelir komiklikler falan yapardı güldürümeyince başımdan gitmezdi bende kıyamazdım zaten.köre gösterir gibi yapınca bazı şeyleri aptal olmadığımı anlamasını istiyorum bende..hani uyumuyorum çünkü amacının ben uyumadan gelmemek olduğunu bildiğimi anlamasını istiyorum..işin özü bana saygısı kalmadığını düşünüyorum ben aynılarını yapsam kıyameti koparır kendisi.
olaylara bizler gibi yaklaşan bi eşim olsaydı kesin giderdim ama önyargılı biridir böyle şeylere gidersem dilinden hiç kurtulamam ben onun.ne hastalığım kalır ne psikopatlığım :/Sizi çok iyi anlıyorum bende benzeri şeyler yaşadım eşimle ilgili sizinki kadar olmasa da. Sonra psikiyatriye gittim anlattım, lustral yazdı ve gördüm ki aslında çoğu sorun gerçekten benden kaynaklıydı fazla düşünüyordum, fazla tepki veriyordum ve düşünüp düşünüp kafamda onu yargılıyordum. Ama ilacı içince o kadar fahatladım ve ilişkimize öyle bi faydası oldu ki. Ben sorun illaki sizdedir demiyorum ama en azından kendinizi, kafanızı rahatlatmak için bi psikiyatriye görünmek size iyi gelebilir.
bazı yönlerden evet doğru tespit kapansın istiyor hemen bişey olsa.onunkisi geçiştirmek aslında.zaten soğukluklar vs sonrası benim ilk adımı atan olduğumu söylemiştim. ama işte düşüncesi kendine hiç toz kondurmuyo birde nasıl olsa gelecek konuşacak yaklaşacak diye öyle kendinden emin üstten bakan bi adam olup çıkması ona karşı gitgide tahammülsz yapmaya başladı beni.Ben o kadar da sorun yapacak birşey göremedim siz hiç arkadaşınıza falan gitmiyor musunuz sosyal hayatınız yok mu eşinizde çalışıyor bir halı sahaya gitmesi ya da şehir dışından gelen arkadaşıyla görüşmesi normal 1.5 sat geç geliyormuş sanki sabahlıyor ee siz surat yapıp laf söylüyorsanız ne yapsın ki. Siz sorunları sürekli sürdürmek ve hep üzerinde durmak istiyorsunuz o istemiyor kapansın istiyor bunun kincilikle ne alakası var? siz yanaşın konuşun iletişim kurun ama bunları büyütmek için bir neden yok
Darladığımı şöyle düşünmüyorum.eskidende çıkardı ama mesela msj atardı gecikicem sen beklersin şimdi beni yat sen dinle vs derdi. inanaın bu hallere tavırlaa bürünmeden önce misler gibi yatar uyurdum.hani sayardı beni.yine öyle davransın bana yine takama kaçata gelmiş gitmiş vs..keza tartışmlardan sonra gelir komiklikler falan yapardı güldürümeyince başımdan gitmezdi bende kıyamazdım zaten.köre gösterir gibi yapınca bazı şeyleri aptal olmadığımı anlamasını istiyorum bende..hani uyumuyorum çünkü amacının ben uyumadan gelmemek olduğunu bildiğimi anlamasını istiyorum..işin özü bana saygısı kalmadığını düşünüyorum ben aynılarını yapsam kıyameti koparır kendisi.
Coğu zaman yasadığımı düşnüyorumBu yorum çok hoşuma gitti...
Ancak sormadan edemezdim, siz bunu yaşıyor musunuz?
Lustral nedir acaba?Sizi çok iyi anlıyorum bende benzeri şeyler yaşadım eşimle ilgili sizinki kadar olmasa da. Sonra psikiyatriye gittim anlattım, lustral yazdı ve gördüm ki aslında çoğu sorun gerçekten benden kaynaklıydı fazla düşünüyordum, fazla tepki veriyordum ve düşünüp düşünüp kafamda onu yargılıyordum. Ama ilacı içince o kadar fahatladım ve ilişkimize öyle bi faydası oldu ki. Ben sorun illaki sizdedir demiyorum ama en azından kendinizi, kafanızı rahatlatmak için bi psikiyatriye görünmek size iyi gelebilir.
Nevrotik mi.nevrotik tablo düşündürecek ne yazdim acaba.Bazı sorulara ısrarla cevap vermiyorsunuz.
Bu adam haftada kaç gün dışarıda?
Sizin sosyal hayatınız nasıl?
İş, ev, çocuk yükü size fazla gelmiş ve aslında değişen siz olabilir misiniz?
Adam karşısında sürekli nevrotik, yorgun, yıpranmış bir kadın mı buluyor?
Ve bunları çözmek ve hafifletmek yerine siz adama mı sarıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?