bitürlü dikiş tutmayan evliliğim

Sizin sling ne marka acaba??
Dokuma sling neko var. Ama sling özellikle esnek kullanmadıysanız başlangıç için tavsiye etmem. Bağlaması falan biraz meşakkatli. Esnek sling de 6 aydan sonra eskisi gibi taşımıyor. Kanguru ya da mei tai( tokalı değil de bağlamalı kanguru gibi bir şey) kanguru olayına girecekseniz de ergonomik olmalı. Onda da ben en çok bobadan memnunmum ama kişiye göre değişiyor rahatlık. Facebookta falan bu konuyla ilgili gruplar var detaylı bilgi edinebilirsiniz oralardan.

Kendine aşik narsist daha. Narsistlerin empati yetenegi yoktur. Kendini karsisindakinin yerine koyamaz. Sen davul da calsan o seni anlamaz. Bos yere nefes tuketiyorsun. Uzak durulacak insanlar. Ve narsistler kincidir unutmazlar. Unutmus gibi yapip uygun zamani beklerler intikam icin.
Narsizmin pek tedavisi yok. Onlar resnen kole gibi kurban gibi karsisindakini kullanir sonra da isleri bitince bir kenara atarlar.
Oncelikle net olun ona karsi. Karsinizda bir cocuk varmis gibi. Sunu sunu yap deyin. Net ve kisa cumlelerle. Ikincisi cok yalan soylerler. Disariya karsi mukemmel izlenimi cizdikleti icin kimseye de boyle boyle dediginizde inandiramazsiniz. Ve cok guzel manipule ederler. O yuzden cok fazka inanmayin ona. Ve mumkunse eve haftada ya da 15 gunde bir ev isleri icin bir yardimci alin. Herseyi siz ustlenmeyin. Arada bir de yemegi ona birakin. O pisiremiyorsa bile size yemek ismarlasin. Yenek isi arada onun olsun. Bu arada erkekler oara harcadiklari kadina deger verirler ya da deger verdikleri kadina para harcarlar. Yatirim olarak goruyorlar sanirim isi. O yuzden cok da kasmayin birakin para harcasin sizin icin. Para harcatin. Onu da hayatinizin merkezinden cikarin. Kendinizi koyun o merkeze. Baktiniz yine duzelmiyor ki duzelmeyecektir de iste o zaman gule gule demeyi de bilin.

:)) degisik bi bakiş açısı ama alacagin markayi yanlış yerde ariosun, varsa bi tavsiyen soyle bari de kizin morali duzelsin belki bi ışık olursun
Söylemiştim zaten ön sayfalarda. O kadar da düşüncesiz değilim tamam mıı :))

Bazen bana olan aşkinin bittigini düşünüyorum.10 dk.görebilmek icin beni neler yapardi simdi ise evden gitmenin yolunu ariyor.aslinda kötü davranmiyo bana ama iyide davranmiyo yani varligim veya yoklugum bisey farketmiyo onun icin bence. Kadinim ben ya özlenmek istiyorum arzulanmak istiyorumyok anca ben zorlarsam oluyor işte.biliyorumki onuda senin isteklerine hayir deniyorum daha ne istiyosunki diyebilmek icin yapiyo.duşünup kafamda iyice buyutuyorum bazen ben bukadar fedakarken eve para katkim varken çocuguma bakarken cinselik yönünden benim acimdan hicbizman reddetme veya soru çikarma yokken ailesine karşi kendisinden bile daha candan daha yakin davranirken anlamiyorum ne isterki bi adam daha başka (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…