Nevrotik mi.nevrotik tablo düşündürecek ne yazdim acaba.
Ya benmi kendimi ifade edemiyorum hayir yazdim birde birsüru örnek verdim kocamın üstüne düşen yakin olalım isteyen herfirsati kollayan ben kaçan o iken nevrotik kadın yorgun bitik kadin oluverdim ya pes ne diyeyim.
Haftada 3 gün maçı var c.tesi günleri full dişardadir kahvaltidan sonra cikar evden.aksaminada genelde haftasonu oldugu icin disardan felen arkadaşlariyla görüşür.tüm bu disari ciktiklari gunlerin geri dönüşleri geç saat olur hep.mesela maçim 8_9 der ama 12 de gekir ankayabiliyomuyum.e be adam terli terlimi bekledin oralarda yoo hayir bekelemdim diyo ee ben anlamadim ozman sizin maç 11-12 arasi diyorum onada yooo diyo.şimdi şukadarcik konişmanin nerrsi dirdir neresi darlama.asil berdigi cevaplarla larsisinfakinin alliyla alay etigini düşünüyo ve keyif aliyo böyle gizemli ortaada kalan meselelrden ânlatabiliyimuyum.hep kinayeli konusur mevzuyu ortada birakir hep mesela bu konismada bakin kimse neyin nezman oldugunu anlayamadi degilmi çunkü kastrn yapiyo.karişik yazdigim icin belkide anlatamiyorum tam olarak yapmaya çaliştigi şeyi size
Sosyal ortamim yok denecek kadar az burda.ondân da çok kiriyor belkide beni hali tavri.kiskanmiyorum gayet mutlu bi hauatai var mesela onun.haftanin 4 günü erkek erkege kafa daxgitiyor eğleniyor.ben evde pinekliyorum anliycaniz.gündüz iş var akşam çocugun uyku saati hemen geliyo ben muyfaktan ciktiktan zonra hemen zaten.biryere gideyim desem çocugum çok terslenmeye basliyo uyku moduna girdigi icin gidemiyorumki biyere.anca ailece gidersek oda bitek pazar gunleri musait olabiliyo ama mumkunmu benim esime her pazar biseyler yaptirsbilmek.bazen cikariz ama.hafta bitti hic dinlenemedim demezmi bide, evin icinde dolanip o öyle olmamis şu şoyle olamis diyede kendini ev teftisine adar pazar gunleri
Nihayet :) ağzınızdan cımbızla laf alınıyor gerçekten.
Öncelikle nevrotik, yorgun, bitkinsiniz demedim. Olabilir misiniz? Dedim.
Bazen insan kendine dışarıdan bir gözle bakamıyor. İçinde bulunduğu durumu değerlendiremiyor. Kendi davranışları koşturmanın, yoğunluğun arasında kaynıyor.
Kendinize dönüp bakabiliyor musunuz? Anlamında yazmıştım.
Eşinizle iletişim kurmaya çalışmış ve başarısız olmuşsunuz.
Farklı bir şey deneyin artık.
O da sosyalleşmek.
Eşinizden bağımsız, kişisel bir hayat kurmak.
Eşiniz abartmış o konuda, maşallah.
Haftada 2 gün deseydiniz, düşün adamın yakasından sormayın bile eger aranızda güven problemi yoksa. Boşverin derdim
Ama 4 diyorsunuz.. bu evli adam için abartılı. Her hafta 4 gün evden kaçacak ne var?
Öncelikle kendinizi cumartesi temizlik ve çocuğa boğmayın.
Adam kahvaltı yapıp çıkıyorsa siz de onunla çıkın.
Eger evin yetişmeyen işlerinden şikayet ederse ya yardım etsin ya yardımcı tutsun.
Bulunduğunuz şehirde çocuğunuzun yaşına göre aktiviteler planlayın.
Artık hemen her yerde çocuklar için her yaş grubuna atölyeler oluyor farklı konularda. Hem annelerle tanışır bir çevre edinirsiniz, hem çocuğunuz için değişik ve eğitici bir zaman olur, hem siz de nefes alırsınız...
Veya iş arkadaşları ile bir piknik, yada çocuk oyun alanı olan bir restoran/cafe de yemek/kahve... vs...
Bir kaç defa kendiniz yaptıktan sonra eşinizi davet edin.
İllaki keyifli vakit geçirecek ortak birşey bulursunuz.
Böyle böyle sizinle dışarıda vakit geçirmeye alışırsa sizi tercih eder
He etmese de en azından size iyi gelir
Monotonluktan boğulan bir kadının kimseye faydası olmaz