Bittim tükendim yardım edin. :((

Geçecek inan bana geçecek canım . Tamamen bitirirsen bitiyor bunu unutma.Yoksa hep dönecek umudu olurki çok yıpranırsın.Bitir ve geriye dönüp bakma .

şükürler olsun canım inanıyorum hissediyorum onu geçecek bunlar da mutluluk kapımda onu içeri de alacagım kısmetse.
mutlu olacağım Allahın izniyle biri olmasa da hayat güzellikler ile dolu..
epeydir tek başına mücadele ediyorum hayata ve ilişkiye dair.. ama bak yılmadım yılmayacagım da Allahın izniyle şükürler olsun...

Kesinlikle başaracaksın.Anlattığım hikayeyi unutma canımAynı zamanda yaşanmış bir hikye seninki ile benzerlikler var.O da unutamam zannerdi , unutulmasa bile sana olan davranışlarını hatrlayınca içide nefret duyguları oluşuyor .İlhan İremin şarkısı gibi...Aşk değil nefret değil ...bu şarkıyı hwr dinlediğimde arkadaşımı ve yaşadıklarını hatrlıyorum .Buraya hep yaz yazdıkça insan hafifliyor inan bana yaşadıklarına daha gerçekçi gözlerle bakıyorsun.

oyy cok sagolun canım benim hepinziden tek tek Allah razı olsun..
zaman zaman özler gibi oldum üzüldüm ama şükür şuan iyiyim..
hem onu 24 saat de düşünmüyorum gün içinde unuttuğum da oluyor ve bu durum beni mutlu ediyor açıkcası..
evet hem yurt dısındayım hem tekim hem bu olaylar .. sizlerle konuşmak yazmak çok iyi geliyor şükürler olsun..

Canım benim daha da iyi olacaksın .Ben bu duyguları bazen bir hastalığa benzetiyorum .Ayrılmayıp devam ettikçe hastalık sürüyor.Ayrılırsan öleceğini , çok mutsuz olacağını başaramayacağını sanıyorsun .Ama ayrılınca inan rahatlıyorsun.Çünü bir ilişki insana mutluluk vermeli.Eğe o aşk beni her gün ağlatıyorsa, mutsuz ediyorsa muhakkak ters giden bir şeyler var demektir.Bunu ne yazık ki arkadaşlık sürerken anlamıyorsun.Ama ayrılma gücünü bulduğunda olayları daha objektif göreceksin .Madem sana değer vermiyor, değer veren başka birini bulacaksın.Sana kendini değersiz hisettiren birini asla isteme.Çünkü bir süre sonra perişanları oynamaya başlıyorsun.Karşındakinin egosu senden besleniyor tatmin oluyor.Hatta bence ilişki tam bitmeden önce içindeki tüm duyguları yüzüne haykır.Sonra içinde kalıyor. keşke deseydim diyorsun.Yinde o hastalıklı duyguyu kesip atmak için muhakkaka ayrılman gerekli.Adeta kangren olmuş bir yara gibi düşün.İnan bana şimdikinden çok daha mutlu ve huzurlu hissedeceksin.Hiç yapamam deme , öyle bir başarıyorsun ki.......
insan psikologların başaramadığını kendi başarıyor.Canım benim tecrübe ile sabit , insan çok daha iyi hissediyor.kendinle gurur duymana neden oluyor.Ama yinde diyorsun ki ...tekrar geri dönse ve söyleyemediklerimi yüzüne söylesem ya da yazabilsem , suratına tükürsem , geçen onca acılı ayın hesabını sorsam i aslında onu hiç sevmediğini sadece hastalıklı bir alışkanlık olduğunu yüzüne söyleyebilsem ...umarım arkadaşımın duaları kabul olur bunalrı söyleyebilir.Yinde o acıdan sonra şimdi yaşanan huzur için allaha şükür.Sadece 11 gün oldu ve ayrılamam ölürüm dediği adamı sildiğinin ertesi günü dahahuzurluydu.Ablandan sevgilerle , gelişmeleri muhakkaka yaz...)

canıımm yorumun için çok teşekkür ederim...
bugün beni aradı dört kere aradı ama açmadım...
ama yine ararsa açıp içimi rahatlatmak da istiyorum kısmetse bakalım zaman ne gösterir..
aramasa da olur aslında rahat hissediyorum kendimi çok şükür..
sanırım o dibe vurmuşum ben ki artık umursamaz olabildim evet şükürler olsun ki kafama dank etti..
aramasa da aramasın rabbim görüyor..
yaşadıklarımı akıttığım yaşları hadi agla hadi agla sen yine agla deyişlerinin her hakaretin senin yerin yok sen kendini abartmışsın deyişlerin elbet acısını çekecektir..
çeksin de istiyorum açıkcası ve bir gün kapansın hesabımız arasın konuşayım içimde zeerrresi kalmadın da istiyorum kısmetse..
bakalım zaman ne getirecek..
aramazsa da ne olur keyfi bilir umrumda olmaz rabbim güç verir inşAllah..

amaaaaaaaann
ben olucam,bir avrupa ülkesine kısa zamanlı gitme fırsatı yakalıcam
ve o değerli zamanda binlerce kilometre ötelerdeki sümüklünün teki için ağlıcam...
şaka gibi :)))
git gez toz kızım,ne zaman çıkacak böyle fırsat karşına..Emin ol sen aramazsan o arayacak,arkadan müzik sesleri geldiğinde sinirle telefonu kapatacak ve bütün gece kimlesin,nasıl eğlenceli bir ortamdasın diye düşünüp kendii kendini yiyecek.Kolay mı avucunun içindeki hatunu kaybetmek?Herşeyden önce hırs yapar insan :)))
Olayların böyle gelişeceğinden eminim..Tabii o yeniden seni kazanmaya çalışırken sen akıllı bir kız olup ona naniiik yapacak ve eğlenmene devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…