Bittim tükendim yardım edin. :((

canım aynen öyle yapıcam inş. evet evet hiç saglıklı degil hiç ben inanmıorum onla evlenmeye de zaten ki nde yıllardan var... yaparım yapıam da inş. hem bakıyorum herkesin basına gelebiliyor bir şekilde zaman öyle bir ilaç ki o saracak yaralarımı...

içimi kıpırdatır şu sınavı geçmek ve sonrası eeetttt kızlar yapıcam bunu inş. daha da kıpır kıpır şen şakrak olucam hem biraz kilomuda vericem ooh fıstık olucammm

KIZLAR O ZAMAN ŞUNU YAPICAM:
ÖNCELİKLE SİLİCEM KABULLENCEM ONSUZLUGU VE ZAMANA İHTİYACIM OLDUĞUNU DA KABUL EDECEĞİM VE GEÇECEK HEM DERSİME DE VERSEM KENDİMİ MUTLU DA OLURUM HEM BÜYÜK SINAVA DA AZ KALDI DERSLE İLGİLİ BİR HAFTA SONRADA SINAV VAR.. BEN EN İYİSİ KTÜPHANE KIZI OLAYIM BAŞAKALIRINI GÖRMEK DE İYİ GELİR EVDE TEK OTURMAKTANSA....

VEEE YAZDIKLARINIZDAN ÖZET OLARAK ŞUNU DA YAPCAGIM İNŞ.

O BENİ ARARSA BİR BAKICAM NE DİYECEK AMA BEN SOĞUK OLUCAM SADECE MERAK EDİYORUM NE DİYECEK SONRA AKABİNDE
TELEFONU KAPATIP YA DA BİR İKİ SAAT KADAR SONRA ŞU MESAJI ATICAM

BİZ OLMAYI BECEREMİYORUZ BEN ANLADIM TÜKENDİM VE BİTTİ
nasıl kızlar doğru anlamış mıyım??????

ben olsam kesinlikle bir daha açamazdım teli şu saaten sonra....numaranı değiştirme imkanın yok mu? en azından onun seni aradığını görmessin çünkü bi süre sonra o senin peşine düşecek emin ol...konuşçaksan da azcık havalı konuş..bak nasıl koyuyo ....özgürüm diosa evet ikimizde özgürüz de ....şöle bi vurdum duymazlık yarat kendine baksın görsün nasılmış...

yaşıtız ama ben tecrübeliyim.. :)
benım o eskı arkadas..
ben nısanlandım sonra bana haber yolladı herkezle..
görüşmek istiyormuş konusmak istiyormuş..
ben öyle birini tanımıyorum dedim nişanlım çok seviyorum beni başkası ilgilendirmez dedım bırdahada sesını cıkaramadı
pişman olurda coook gec olur..çünkü sen bana katıldın cok mutlu olucaksın hıssedıyorum :)

harika

zamana ihtiyacin oldugunu, ara sira onu ozleyecegini simdiden goze al.

kutuphanede daha cok zaman gecirmen cok iyi bi fikir, hatta ayni seyi ben de kendi adima planliyorum.. diger insanlarla ayni ortamda olmak, yeni insanlar gormek iyi gelecektir.. sakin kendini 4 duvar arasina hapsedip 7-24 onu dusunme

bak şimdi sen ne yapacaksın biliyor musun, onun numarasını unutacaksın, taa ki o arayana kadar. eğer iradene sahip olur da asla o arayana kadar aramazsan 1-0 öndesin. kaldı ki, kesinlikle arayacak. aşkından özleminden değil, merakından! bu kız beni aramadan duramazdı ne oldu ki diyecek, o sarsılmaz egosu yavaştan yavaştan bir çatlayacak. aradığında, açmayacaksınnn. nasılsa tekrar arayacak. yine açmayacaksın. o sen açana kadar arayacak. ama öfkeden ve meraktan deliye dönmüş olarak:)) bu arada, facebok msn vs de kesinlikle karşısına çıkmayacaksın bu sürede. yani toz bulutu gibi olacaksın. işte o zaman anlayacak, aradığında ulaşamamanın nasıl bir his olduğunu. işte o zaman idrak edecek, senin "uzakta olduğunu, ve aslında her an ellerinin arasından kayıp gidebileceğini":112:

en sonunda açtın diyelim, ee aç artık öyle rahat konuşacaksın ki, kendinden çok emin, her şey yolunda, burda mutluyum ve seni de umursamıyorum mesajı vereceksin. hemen içine bir kurt düşecek. aklına neler neler gelecek, yoksa başkası mı var, niye bana böyle davranıyor, o asla böyle yapmazdı diyecek. bütün huzuru kaçacak. üzerine düşecek, o merak edecek, kaybetme korkusu içine kök salacak..

tabi bu dediklerim sadece seven ama henüz sevdiğinin değerini bilmeyen adamda işe yarar. sevmiyorsa, ne yapsan boş. kendi yoluna bakacaksın

tamamdır o halde açmıyorum bir daha teli.. azıcık havalı nasıl konuşulur bilmiyorum ki ben:S:S öyle saf konuşuyorum...
en iyisi açmayayımmm ne hali varsa görsünnnn

oooh olsun ona valla oh sevindim sana da canım..
olsun pişman D
olacagım olacagım o gözlerimin içi gülen kız olacagım kısmetse hem d ebaşarılı hemde buralarda egitimi alan güçlü biri olacagım kısmetse
o da duyacak adımı başarımı görecekkk

aldım tatlım onu göze aldım ben böyle güçsüz ezildim mezildim de süper de güçlüyüm şükür rabbime böyle acıtsada canımı ben kafama koyarsam böyle gözümü açarsam geriye de dönmem inş.Allah kafada bitti diyeyim heh düşünmücem hem düşünsem de yokki bak birlikt eiken de yokki
ayrılınca da olmaması pek farketmez günde iki üc kez arayıp ben arayıp sesini duydugum adamdan hayır gelmezzzzz

en önemlisi kendin için, geleceğin için en doğrusunun bu olduğunun farkına var, bağları koparmak kolaydır ama alışkanlık var, birçok tuzak var ayrılığın ardından, kimi zaman o geçmiş olduğundan bile daha parıltılı görülür boşluğa düştüğünde ama bunların hepsinin yanılsama olduğunu da bir süre sonra anlıyorsun. bu yorucu bir süreç ama senin kafa dağıtmak için imkanın da var, kütüphane çok güzel fikir, yeni insanlarla iletişim de kurabilirsin bu sayede. ve burada biz yazıyoruz diye değil kendi incinmişliğini hatırlayıp kendi huzurun için böyle davranman gerektiğini anladığın anda bu adımı at. bunları neden yazıyorum çünkü kimi zaman "acaba yapamayacak mıyım" diye bir düşünceye de kapılabilirsin, bu büyük bir hata, kısa süre sabrettiğinde sonra özgürleştiğini de fark edeceksin, yitirdiğin özgüveni yeniden kazandığını da.

sevmiorsa zaten hiç aramasınnn sevmeyenin geregi yok ama ben beni sevdigini düşünüyorum ailesi herkes beni istiyor zaten yada onun sevdigine inanıyorum çünkü ev falan aldı benle yaşama hayali kuruyor falan mutsuzsan bitir diom senle mutlu olucam ayagına gidiyor aman böyle bir şey elki de sevdigine inanmak istiyorum bakalım görücezz bir hafta öncesine gördüm dayanamadı aradı ama belkid e bitsin die bekliyor aman naparsa yapsın şu zor anımda tek isem bundan sonra olmaması koymaz koymamlı banaaa oh be gülceeemmmmm

biz yandık başkaları yanmasın

ne kadar karamsar konusuyosunuz kızlar...
bı silkelenin kendinize gelin ya..
sizden daha degerlı ne var dunyada...
babam bana derdıkı..
bak kızım bana bıle guvenme bır gun bende senı bırakıp gıdecegım..
ölüm benim sectiğim yol değil..
ama baban bıle yok olacak bırgun..
sen kendın ol..
sen sen oldugun ıcın sevıl..
sen tek basına bır dunyasın ..

babamdan alıntıdır... herkeze yolluyorum

canım bu yazdıklaırnız işte bvana o anlarda da desek olacak zor anlar beklicek beni biliyorum ama sizlerin yazdıklarını yarın çıkartıcam yazıcdan koyucam karşoıma ne zaman zorda olsam okuaycagım yazdıklarınızı bana destreginizi hep görücem canım...ben anladım canım onu incinmişligi de sindirdim kendime çünkü inanın bir aydır bir bucuk aydır bu duurmdayuım ben.. hiç hissediyorum kendimi uzunca bir sürtedir bir kaçgünlük bir vurdumduymazlık degil bu yani bir aylık bir bucuk aylık bir durum bu....

dogunal bizim biraz acımız taze de, biraz şakayla karışık biraz da onun etkisiyle birbirimizle atışıyoruz işte böyle

ah sen bizim topiğe gel de gör, aşk acısından ordan oraya savruluyoruz

daha atlatamadık

dogunal bizim biraz acımız taze de, biraz şakayla karışık biraz da onun etkisiyle birbirimizle atışıyoruz işte böyle

acımı???
bak tatlım acı dedıgın evlat acısı olur..
acı dedıgın ölümle yaşanır..
elin oğlu seni bırakıp gıttı dıye acı olunmuyor ıste..
eşime birgün dedim ki..
benden daha ıyısını daha guzelını daha senı cekebılecek bırı olursa hiç düşünme git...
hatta getır bende tanısayım..
canım acırmı?? hiç düşünmem arkamı döner giderim..
benım canım sağ olsun..
sana kız cok bana erkek cok demıstım ... sevgiliydik o zaman..
bunları soylerkende cokta cıddıydım..
kendinize guvenın ya..
gerin göğsünüzü..
ben onunlamı geldım dunyaya..boşver gitsin.. önüme bakarım de..
özgüvenınızın eksılmesınden olur acı diye adlandırdıgın kavram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…