• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti.

Ben yorumlarken genel konusmadim bayanin ve kendinden kucuk cocugu tanittigi kadariyla baz alip oyle yorumladim cunku cocuk cidden olgun dusunebilen ne istedigini bilen yapida degil tekrar ediyorum herkes fark etmistir surda zaten yasida kucukmus ustune oburyandanda iliski yasayan bayan bunu goremiyor tecrubesizde degil basindan evlilik gecmis nasil boyle liseli asik gibi davranir temkinli olacagi yere hayir kucukte degilki ask evlilik dusunsun boyle biriyle tabiki bi anne olsaydin net tavir koyardim bu ise ilk bayandan sonra oglumla hesaplasirdim ..oyuncak degil bu
ben derdimi anlatamadim..
neyse..

okurken fenalık getirdi. bırakın sevgili olmayı,buna ben 1 saat bile katlanamam. şaka mısınız?
gereksiz alınganlıklar, aptal saptal tripler, saçma istekler.
15 16 yaşındayken biz bu kadar saçmalamıyorduk yahu, bu arkadaşın davranışlarını orta okul öğrencisi yapmaz.
hadi o neyse, siz de bütün bu saçmalıklara katlanmışsınız, o da ilginç.

Gerçekten bilmiyorum ne düşüneceğimi. Şu mesaj saklama olaylarında ben suçsuz muyum sizce? Tamam saklamamam gerekirdi ama kötü niyetim yoktu. Sadece gereksiz yere stres yaşamayalım istedim. Yanlış düşündüm belki. Bilmiyorum. Bana gelen bir ilanı aşk yoktu ya da benim verdiğim bir cevap falan. Ki eski sevgilim hakkındaki düşüncelerimi biliyordu. O adam benim yıllardır peşimde ve aynı şehirdeyiz. Olsa olurdu zaten bu zamana kadar. Neden olmayacağını da çok iyi biliyor.

Kendimi o kadar çok suçladım ki bu konularda. Onun dediği gibi ben mi onun böyle güvensiz ve sorgulayıcı hale gelmesine sebep oldum? Çok büyüttüğünü düşündüm ve güvenmesi için elimden geleni de yaptım ama geçmedi kafasındaki sorular.

Gerçekten bilmiyorum ne düşüneceğimi. Şu mesaj saklama olaylarında ben suçsuz muyum sizce? Tamam saklamamam gerekirdi ama kötü niyetim yoktu. Sadece gereksiz yere stres yaşamayalım istedim. Yanlış düşündüm belki. Bilmiyorum. Bana gelen bir ilanı aşk yoktu ya da benim verdiğim bir cevap falan. Ki eski sevgilim hakkındaki düşüncelerimi biliyordu. O adam benim yıllardır peşimde ve aynı şehirdeyiz. Olsa olurdu zaten bu zamana kadar. Neden olmayacağını da çok iyi biliyor.

Kendimi o kadar çok suçladım ki bu konularda. Onun dediği gibi ben mi onun böyle güvensiz ve sorgulayıcı hale gelmesine sebep oldum? Çok büyüttüğünü düşündüm ve güvenmesi için elimden geleni de yaptım ama geçmedi kafasındaki sorular.
Suclu sucsuz yargilayamaz kimse sizi, o an o dogru gelmis yapmissiniz. Bozulabilir partneriniz ama meseleyi guven problemi haline getirmemek olgunluk ister.
Ben sevgilinizin olgun olmadigi kanisindayim, bu hayatta kimse oyle buyuk fedakarliklara mutsuzlugunuza degmez diye dusunuyorum. kendi olgunlugunuzda biriyle yipranmadan bir iliski size daha iyi gelecektir...

ergenus diyorum ne diyeyım bu bebeye
bırak yahu uf valalhi daraldım
hiç üzülme hatta ben senin yerinde olsam şunları yaşadığın kişi için üzülüyorum bile diyemem bu ne ya
evlat olsa sevilmez anasını satayım

Doğru söylüyorsunuz. Gelecekle ilgili hep soru işareti vardı zaten kafamda.

Yükü şimdiden taşıyordum zaten. Mantıkla hareket ettim yıllarca. Bir de çok kendimi tutmiyim dedim. Bunu denedim. Pişman değilim asla yaşadıklarım için. Ama gelecek olmayacak onunla. Çok belli.

Boşanalı 4 yıl oldu.
Yeni bosandigini zann etdim, baya zaman gecmiş boşanalı.
Olacagı varmış, üzme kendini.
Rabbim karşına hayırlı birini çıkarır dilerim

Niye bu kadar erkek arkadaş ile olumsuz yorumlar yapılıyor, konuyu bayan arkadaş açtığı için mi, birçok şey saklanmış güven zedelenmiş hanginiz kabul ederdiniz erkek arkadaşınızın aramaları gizlemesini, Olgun değil bilmem ne denmiş bence karşısında boşanmış bir kadın var çokta rahat takılırım diye düşünebilirdi Olgun olmamış olsaydı. Sevmiş kıskanmış yapmayın Allah aşkına ..

Niye bu kadar erkek arkadaş ile olumsuz yorumlar yapılıyor, konuyu bayan arkadaş açtığı için mi, birçok şey saklanmış güven zedelenmiş hanginiz kabul ederdiniz erkek arkadaşınızın aramaları gizlemesini, Olgun değil bilmem ne denmiş bence karşısında boşanmış bir kadın var çokta rahat takılırım diye düşünebilirdi Olgun olmamış olsaydı. Sevmiş kıskanmış yapmayın Allah aşkına ..
Asla "rahat takılırım" gibi bir hali yoktu. Beni ona çeken en önemli şeylerden biri de buydu. Çok nazik yaklaştı bana her zaman. Ben de kendimi suçluyorum zaten. Ama bu kadar takılıp büyütmesi korkuttu beni. Çünkü ben bana atılan mesajı sakladım. Karşılıklı bir durum yoktu ya da buluşma, aşk mesajı vs. Ki bir önceki konumda bana yüklendi birçok üye. O konum da tamamen şu mesajlaşma olayıyla ilgiliydi. Bu konuda genel sorunlar ve bitiş hakkında olanları yazdım benim göremediklerimi gösterin diye. Yorumlar bu şekilde oldu.

Asla "rahat takılırım" gibi bir hali yoktu. Beni ona çeken en önemli şeylerden biri de buydu. Çok nazik yaklaştı bana her zaman. Ben de kendimi suçluyorum zaten. Ama bu kadar takılıp büyütmesi korkuttu beni. Çünkü ben bana atılan mesajı sakladım. Karşılıklı bir durum yoktu ya da buluşma, aşk mesajı vs. Ki bir önceki konumda bana yüklendi birçok üye. O konum da tamamen şu mesajlaşma olayıyla ilgiliydi. Bu konuda genel sorunlar ve bitiş hakkında olanları yazdım benim göremediklerimi gösterin diye. Yorumlar bu şekilde oldu.
Bende onu diyorum boşanmış insanlara faydalanma amacıyla yaklaşan karaktersizler gibi yapmamış, gayet samimi sevmiş. Not: boşanmış insanlar hakkında böyle düşündüğümden demiyorum, öyle düşünülmesin.

Back