bsyleri kafaya takip icinden kurdugu icin, sorun olacak bsy olmasa da uzerine aliniyodu bence.. o kendi icinde bunu halletmedigi surece sen ne yapsan da bostuEvet olgun olduğunu düşünüyordum. Bazı konularda beni şaşırtacak derecede olgun ve hassas olabiliyordu ama ayrılık ve uzaklaşma sebeplerine baktığımızda... Bunları sorun edip uzaklaşan, bitmesini isteyen bir adamla hayat yoluna nasıl çıkılabilir?
Kesinlikle. Halledilebilecek bir tarafı da yoktu. Belki yıllar geçecekti bunu çözmek için. O da bir risk.bsyleri kafaya takip icinden kurdugu icin, sorun olacak bsy olmasa da uzerine aliniyodu bence.. o kendi icinde bunu halletmedigi surece sen ne yapsan da bostu
insanlarin degismedigini en iyi bilenlerden degilmiyiz canim arkadasim : /Kesinlikle. Halledilebilecek bir tarafı da yoktu. Belki yıllar geçecekti bunu çözmek için. O da bir risk.
9 yaş cok fazla goruldugu uzerede anlasamamissiniz zaten ve cocuk surekli kendi lafini dinlettirme egosunu tatmin etme pesinde zaten seninlede evlenmezdi .. ne yazikki hadi o istese anladigim kadariyla okul okuyor ve daha once evlilik yapmamis yascada kucuk ailesi karsi cikardi once
Ve ben bi anne olsam henuz okulunu okuyan daha once evlenmemis oglumun... kendinden bu kadar buyuk ve basindan evlilik gecmis bi kadinla karsima gelse canini okurum o kadinin herseye ask sevgi diye bakmayalim hersey yine denginde guzel bukadarida fazla benim fikrim bence kendine daha olgun en azindan yasi yasina birini bulsan daha iyi gibi nacizane fikrimdir
yoookk, ogluşlar masum birer kuş, valide sultanlari biz adi(!) hatunlarin şerrinden korumali onlariPeki hayali oglunuzun , kendi akli , iradesi yok mu? Yetiskin bir adam sonucta, kendi secimi, kendi hayati, Bukleli adam tecavuz mu etmis ?
Şoyle anlattigi dengesiz davranislari sergileyen bi "cocuk" cokta iradesi varmis olgun gibi gorunmuyor burdan bile 18 yasini gecen birey yasalarca yetiskin sayiliyor sadece ve bir annede oglunu tanir yasi kucuk ama olgun olsa kimse karismaz zaten ama kimse cocugunu kk tabiriyle bile bile lades demesini istemez goruldugu uzere yurumemiste iliski zaten baska sorun var mi ?Peki hayali oglunuzun , kendi akli , iradesi yok mu? Yetiskin bir adam sonucta, kendi secimi, kendi hayati, Bukleli adam tecavuz mu etmis ?
LAstik gibi heryere cekin konuyu sonra evlenirken ailenin rizasini al dersiniz millete niye onlar bizim goremedigimizi goruyordu degil mi ?yoookk, ogluşlar masum birer kuş, valide sultanlari biz adi(!) hatunlarin şerrinden korumali onlari
boyle boyle yetisiyo iste millete hayati dar eden kaynanalar, gorumceler..
Hata yaptım kabul ediyorum. Sadece o konuda farklı düşündük. Adam bana sarkmadı ki sevgilim var yazim diye düşündüm. O da başka şekilde düşündü. Telafi etmek için de elimden geleni yaptım. Ama geçmedi. Aylarım kendimi açıklayarak geçti. Bu da yıprattı ikimizi de. Bu kadar güveni sarsılacak bir şey yapmadım ki ben. İlgisi sevgisi tabii ki çok hoşuma gitti. Ben de ilgiyi seven bir insanım. Tüm hayatımı etkiledi onunla saatlerce telefonda vakit geçirmek. Kendimden ödün vererek yaptım bunu. Çok ilgili ve duygusaldı evet biliyorum. Çok sarsıldım zaten. Günlerdir kendime gelemiyorum ayrıldım diye.bu adam yengec burcumu? ilk sen hata yapmissin onun yerinne kendini koy ona bi kiz asilsa sende sevgilim var yazmasini istemezmisin? yada eski sevgilisi yazsa sana soylemese gunler sonra ogrensen ne dusunursun? bin bes yuz tane senaryo kurarsin kafanda.. sevgilin hakli.. kucukte olsa yalan soylemeyin bir birinize.. icinize suphe dusmesin o guven kirilmasin yoksa tamir edemezsiniz.. anladigim kadar cok ilgili ve duygusal biri.. her dakika seninle konusmak isteyen bir sevgili zor bulursun.. her gun kocam ilgisiz sevgilim ilgisiz diye konu aciliyor.. konulari okuda sevgilinin kiymetini bil..
Hayırlısı olsun. Mesafeler maalesef çok etkili ilişkide. Yürütmek çok zor. İstediğin zaman yanında olamıyor o insan. Ve sorunları telefonda çözmeye çalışmak maalesef çok zor.Benimki de bitti.O ilgisiz olduğu için ayrıldım iki ay arada aradı.Bazen görüştüm bazen cvp vermedim.Bitti dedim..Ama hala iki ayın sonunda""hergün görüşemem on dk tangoda "dedi.(yurtdışında)...iki ay zor dayandım.En sonunda dayanamadım özlemimi söyledim birgün eski msjlarını görünce.Adam geriye ç arketti bu sefer;""soğudum biraz zamana ihtiyacım var ""dedi.Ben de tamamen bitirdim ...Bunun da ailesi beni seviyor duruna üzülüyorlar.
anliyorum ama empatiyapincada sevgilinizde haksiz degil.. bende olsam kiskanirdim en azindan eski sevgilinizin mesaj attigini soylemeliydiniz.. duzelir bence.. oyle asik bir adam o kadar kolay vaz gecemez.. sadece biraz zaman verin ustune dusmeyin.. illaki arayacaktir seni.. o zamanda hatanizi anladignizi soylersiniz :)Hata yaptım kabul ediyorum. Sadece o konuda farklı düşündük. Adam bana sarkmadı ki sevgilim var yazim diye düşündüm. O da başka şekilde düşündü. Telafi etmek için de elimden geleni yaptım. Ama geçmedi. Aylarım kendimi açıklayarak geçti. Bu da yıprattı ikimizi de. Bu kadar güveni sarsılacak bir şey yapmadım ki ben. İlgisi sevgisi tabii ki çok hoşuma gitti. Ben de ilgiyi seven bir insanım. Tüm hayatımı etkiledi onunla saatlerce telefonda vakit geçirmek. Kendimden ödün vererek yaptım bunu. Çok ilgili ve duygusaldı evet biliyorum. Çok sarsıldım zaten. Günlerdir kendime gelemiyorum ayrıldım diye.
Arıyor zaten. Ama kafam çok karışık işte. Çok zor bir ilişki bizimki. Bu yükü kaldıramıyorum ben artık. Hala da seviyorum. Zor bir durumdayım. Uyuyamıyorum günlerdir.anliyorum ama empatiyapincada sevgilinizde haksiz degil.. bende olsam kiskanirdim en azindan eski sevgilinizin mesaj attigini soylemeliydiniz.. duzelir bence.. oyle asik bir adam o kadar kolay vaz gecemez.. sadece biraz zaman verin ustune dusmeyin.. illaki arayacaktir seni.. o zamanda hatanizi anladignizi soylersiniz :)
Allah yardimci olsun Insallah duzelir.. dua edin yapacak bir sey yok .. duzelecegini umuyorum :)Arıyor zaten. Ama kafam çok karışık işte. Çok zor bir ilişki bizimki. Bu yükü kaldıramıyorum ben artık. Hala da seviyorum. Zor bir durumdayım. Uyuyamıyorum günlerdir.
Bitiren kendisiydi zaten. Günlerce söyledi bana bitireceğini. Yine devam ettim. En son bitti dediğinde de yapma etme dedim, ısrar ettim ama bitirdi. Yıktı attı her şeyi. Sonra da pişman oldu. Şu anda geri dönesim yok maalesef. İlgi tabii ki çok güzel. Ama yetmiyor her şeye.Bir çırpıda atma ilgili olması çok güzel...Bitişinde senin hatalı bir payın olmasın...Amq çabuk vazgeçerse kendini belli etmiş olur.
bu dedigine eyvallah, tabiki denklik olsun aileler(akil insanlar ise) konussun yol gostersin.. ama denklik illa da yasitlik ile veya bosanmisa bosanmis bekara bekar seklinde olmaz.. biz mesela eski esimle hem bekara bekar, hem yasit, hem egitim yonunden cok uygunduk ama denk degildik, yureklerimiz bakis acimiz beklentimiz kisiligimiz denk degildi..LAstik gibi heryere cekin konuyu sonra evlenirken ailenin rizasini al dersiniz millete niye onlar bizim goremedigimizi goruyordu degil mi ?
Burdada cocugun hareketlerinden konu sahibinin anlattigi kadariyla cokta olgun irade sahibi ne istedigini bilen biri gibi gorunmuyor zaten "iliskide yurumemis" aksi durumda kimsenin karismaya hakki yok ama goz gore gorede surdan atla hadide noluyor oyle gor denmez
Ben yorumlarken genel konusmadim bayanin ve kendinden kucuk cocugu tanittigi kadariyla baz alip oyle yorumladim cunku cocuk cidden olgun dusunebilen ne istedigini bilen yapida degil tekrar ediyorum herkes fark etmistir surda zaten yasida kucukmus ustune oburyandanda iliski yasayan bayan bunu goremiyor tecrubesizde degil basindan evlilik gecmis nasil boyle liseli asik gibi davranir temkinli olacagi yere hayir kucukte degilki ask evlilik dusunsun boyle biriyle tabiki bi anne olsaydin net tavir koyardim bu ise ilk bayandan sonra oglumla hesaplasirdim ..oyuncak degil bubu dedigine eyvallah, tabiki denklik olsun aileler(akil insanlar ise) konussun yol gostersin.. ama denklik illa da yasitlik ile veya bosanmisa bosanmis bekara bekar seklinde olmaz.. biz mesela eski esimle hem bekara bekar, hem yasit, hem egitim yonunden cok uygunduk ama denk degildik, yureklerimiz bakis acimiz beklentimiz kisiligimiz denk degildi..
benim senin yorumunda takildigim, ifade edisindi.. biraz rencide edici olmamis mi sence de? amacim muhalif olmak filan da degil, belirteyim.. 'kendinden buyuk, basindan evlilik gecmis bi kadin.. benim evlenmemis minik kusum' (ozetledm tabi, kelimeler ayni dgl komple)ifadeleri, durumu epey trajik, kotu gostermek icin kullanilmis gibi.. ben boyle anladim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?