Haklısın. Taviz vermeye gelmiyor erkeklere. Verdikçe tepene çıkıyorlar.galiba sen buyuksun 9 yas
zip zip gibi olcam simdi yas yaziyorum direk
bence uzulme hiç,bu adamla omur geçmez, senin tecrbeli olman lazim ilk evliliginden
erkekler için asla degmez bu kadar çok taviz vermeeye ..
geçmis olsun
İŞte özellikle yazıyorum ki olayları, benim mi bir yanlışım var diye görebilmek için. Sizin gibi dış gözlerden yorum alabilmek için. Ben de şoka girdim zaten. Bu kadar yıkılacak ne vardı? Büyütüyorsun dediğimde de kızdı bana, önem verdiği şeyleri küçümsüyormuşum diye.Canim, canimin ici BukleliKedi cim, bu cocuk! kendinde 9 yas buyuk biriyle olacak olgunluga sahip degil. Bu cocuk seni tasiyamaz, son cumlende sen de yazmissin. (Sac hikayesine hala hayret ediyorum, yikilirim ne demek ya ?) Kendine denk insanlara rasgelirsin insallah bundan sonra.
Evet olgun olduğunu düşünüyordum. Bazı konularda beni şaşırtacak derecede olgun ve hassas olabiliyordu ama ayrılık ve uzaklaşma sebeplerine baktığımızda... Bunları sorun edip uzaklaşan, bitmesini isteyen bir adamla hayat yoluna nasıl çıkılabilir?Sevgili buklelikedi
biliyorum konularını
işte daha olgunlaşmamış bir erkek
daha önce konunda çok olgun olduğunu söylemiştin ama bu kıskançlıklar saçma sapan tripler bunun böyle olmadığını gösterdi.. üzülme..
Kaybetmekten korktu evet. Ama bu sebeplerden dolayı değer miydi bu kadar yıpranmamıza?oda çok kırılmış bazı şeylere eğerki kırılmasa zaten bu kadar çok tepki vermezdi anlaşılan gerçekten çok seviyormuş ve kaybetmekten korkmuş basit sebeplerden yıpratmışsınız birbirinizi hayırlısı olsun..
Çoktu evet. Çokmuş. Daha da iyi anlıyorum çok olduğunu. 9 yaş büyük erkek bile çok gelirdi bana. Şimdi anladım ki bu kadarı da çok fazla.9 çok değil mi be bukleli
İstisnalar var etrafta tabii. Her yaşı küçük erkek böyle olacak diye bir kural yok. Ben de bizim ilişkimizi istisna sandım ama değilmiş.düşünüyorumda 29 olsan o 20 olurdu 20 yaşındaki çocuk diyeceğim olgunum diye sallar ama olgunluk nedir bilmez. kısaca sorumluluk bilmenin olgunluk olduğunu zanneder.tabi 29 yaşındaki bir insan artık her erkekle arkadaş mı flört mü yapacağının bilincindedir. ama 20 yaşındaki çocuk seni kendi yaşıtındaki kızanlar gibi her erkekle flört ediyor sanır. ayrıca onu anlatmandan ve tavırlarından biraz memnuniyetsiz bir insan olduğu belli senden ayrıldıktan sonra bu acaip huyları yüzünden kaç yaşında biriyle çıkarsa çıksın yine terkedilecek sırf bu memnuniyetsizliği yüzünden dünyasal şeylere daha çok değer veriyor , ayrıca sana erkek değil adam lazım daha adam olacak kadar yaş itibariyle de gelişemeyen insanla işin ne tabi istisnalara değil lafım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?