Bitti.

esaskedi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
566
202
333
Boşandıktan sonra ilkkez kendimi bu kadar yakın hissetmiştim birine.büyük olmam, mesafeler, okulunun devam ediyor olmasıbunların hiçbirini düşünmeden mutluluğu seçtim.

saatlercetelefonlaşırdık. Evden çalışıyorum ve işim sıkışıyordu onunla konuşacam diye. 2saatte bir zaten o arıyor ve yarım saat konuşuyoruz. yine de arıyordum işte bekliyor diye. iş toplantısına gidiyordum, gidene kadar da telefondaydım. 4 saat sürdü görüşme. bitince hemen aradım onu. ve "hiç mi wc'ye gitmedin de aramadın" diye bunlara bile takılıyordu artık çünkü ben onu aramaya aramaya tek bir telefona muhtaç bırakmışım. bu arama konusunda hep sorun yaşadık.

Bu olayların hepsi bizi sona getirdi. "güvenim bitti. seninle evlenmek istemiyorum artık. ben gittikçe senden soğuyorum. artık saatlerce aramaman bile beni acıtmıyor" demeye başladı. Arkadaşına bile demiş, ayrılıcam güvenmiyorum diye. yine devam ettim belki düzeltebiliriz. en sonunda, "mesaj atacaksın onlara. bilicem ki ben senin için onlardan önemliyim". Sanki aylarca adamlar aşk mesajı attı bana. yapmadım. ayrılmak istedi."yanına geleceğim haftaya biliyorsun. böyle telefonda bitmesin"dedim. "hayır. bir şey değişmez. sen beni bu hayatta en çok üzen insan oldun"dedi. sonra beni günlerce aradı, "sen haklıydın, gel konuşalım" dedi. içimdekileri o kadar yıktı ki, gidesim gelmedi. aylarca kendimi suçladım tüm bu olanlar yüzünden. ama gücüm bitti. ben bir kere bile ona diyemedim onu yıkacak bir şey. ama o yıktı geçti. Benim de hatalarım oldu biliyorum. Ama kötü niyetim olmadı. .. Yeter ki mutlu olayım diye göze aldım hepsini.

Son düzenleme:
galiba sen buyuksun 9 yas
zip zip gibi olcam simdi yas yaziyorum direk
bence uzulme hiç,bu adamla omur geçmez, senin tecrbeli olman lazim ilk evliliginden
erkekler için asla degmez bu kadar çok taviz vermeeye ..
geçmis olsun

Canim, canimin ici BukleliKedi cim, bu cocuk! kendinde 9 yas buyuk biriyle olacak olgunluga sahip degil. Bu cocuk seni tasiyamaz, son cumlende sen de yazmissin. (Sac hikayesine hala hayret ediyorum, yikilirim ne demek ya ?) Kendine denk insanlara rasgelirsin insallah bundan sonra.

Sevgili buklelikedi
biliyorum konularını
işte daha olgunlaşmamış bir erkek
daha önce konunda çok olgun olduğunu söylemiştin ama bu kıskançlıklar saçma sapan tripler bunun böyle olmadığını gösterdi.. üzülme..

oda çok kırılmış bazı şeylere eğerki kırılmasa zaten bu kadar çok tepki vermezdi anlaşılan gerçekten çok seviyormuş ve kaybetmekten korkmuş basit sebeplerden yıpratmışsınız birbirinizi hayırlısı olsun..

düşünüyorumda 29 olsan o 20 olurdu 20 yaşındaki çocuk diyeceğim olgunum diye sallar ama olgunluk nedir bilmez. kısaca sorumluluk bilmenin olgunluk olduğunu zanneder.tabi 29 yaşındaki bir insan artık her erkekle arkadaş mı flört mü yapacağının bilincindedir. ama 20 yaşındaki çocuk seni kendi yaşıtındaki kızanlar gibi her erkekle flört ediyor sanır. ayrıca onu anlatmandan ve tavırlarından biraz memnuniyetsiz bir insan olduğu belli senden ayrıldıktan sonra bu acaip huyları yüzünden kaç yaşında biriyle çıkarsa çıksın yine terkedilecek sırf bu memnuniyetsizliği yüzünden dünyasal şeylere daha çok değer veriyor , ayrıca sana erkek değil adam lazım daha adam olacak kadar yaş itibariyle de gelişemeyen insanla işin ne tabi istisnalara değil lafım.

galiba sen buyuksun 9 yas
zip zip gibi olcam simdi yas yaziyorum direk
bence uzulme hiç,bu adamla omur geçmez, senin tecrbeli olman lazim ilk evliliginden
erkekler için asla degmez bu kadar çok taviz vermeeye ..
geçmis olsun
Haklısın. Taviz vermeye gelmiyor erkeklere. Verdikçe tepene çıkıyorlar.

İŞte özellikle yazıyorum ki olayları, benim mi bir yanlışım var diye görebilmek için. Sizin gibi dış gözlerden yorum alabilmek için. Ben de şoka girdim zaten. Bu kadar yıkılacak ne vardı? Büyütüyorsun dediğimde de kızdı bana, önem verdiği şeyleri küçümsüyormuşum diye.

Teşekkürler iyi dileklerin için.

Evet olgun olduğunu düşünüyordum. Bazı konularda beni şaşırtacak derecede olgun ve hassas olabiliyordu ama ayrılık ve uzaklaşma sebeplerine baktığımızda... Bunları sorun edip uzaklaşan, bitmesini isteyen bir adamla hayat yoluna nasıl çıkılabilir?

Kaybetmekten korktu evet. Ama bu sebeplerden dolayı değer miydi bu kadar yıpranmamıza?

İstisnalar var etrafta tabii. Her yaşı küçük erkek böyle olacak diye bir kural yok. Ben de bizim ilişkimizi istisna sandım ama değilmiş.

Bence senin için en iyisi olmuş. Sana uygun biri değil gibi geldi bana.Senin daha aklı başında ve olgun birine ihtiyacın var.

Tatlim seni elestirmek icin yazmiyorum lutfen yanlis anlama.ama 9 yas buyukmussun bu insandan ve az bir yas farki degil bu.bazi konularda anlasamamaniz gayet normal.erkekler zaten gec olgunlasiyor sen bide kendinden kac yaz kucugune denk gelmissin.olgun biriyle birliktelik denesen coluk cocukla ugrasacagina.cunku adamin yaptigi tripler resmen liseli ergen tripleri.ne varsa olgun erkeklerde var.birak unut allah askina yaa tecrubeli olman lazim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…