Bitti demek istemiyorum sanki hala devam ediyoruz gibiyim

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
4
Aşkım herşeyim seni çoooook seviyorum
Sen benim hep yanımda oldun
Hep sevdin, değer verdin
Her anımda yanımda oldun
Ben sensizliğe nasıl alışacam
Bana herşey seni hatırlatıyooooooor
Çok kötüyüm ya
Seni şimdiden çooooooook özledim
Allahım inş ilerde birşey olur da aşkımla biraraya gelmemiz mümkün olur
Severek ayrılmak, mecburen ayrılmak ne kadar zormuş
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cok üzüldüm canım.seviyosun istiyosun ailen istemiyor çok zor bişey sanırım.
Allah yardımcın olsun dur bakalım gün dogmadan neler dogarrr
:Saruboceq:

çok kötüyüm ben
ne yapcam ya
ağlamaktan gözlerim şişti
sevdiğimi özledim
onsuz olmak çok kötü
ilerde başkasıyla evlendiğinde çok kötü olurum yaaaaaaaaa

ailen haklı
sende var yürek yangını

bir şey demeyede korkuyoruz şahsen ben öyleyim. hayatın kaader cizgisindesin çünkü:1hug::teselli:

ailen haklı
sende var yürek yangını

bir şey demeyede korkuyoruz şahsen ben öyleyim. hayatın kaader cizgisindesin çünkü:1hug::teselli:

hem de ne yürek yangını .......
gece ağlaya ağlaya gözlerim şişti artık......
dayanamadım aşkıma mesaj attım.
aşkım da mesajıma karşılık:
ayrılmak benim de zoruma gidiyor bir şeyler yap gel al beni dersen alırım diyor...

peki senkarşılık verdin mi? bu mesajına:teselli:

hım

peki canım sen ne düşünüyosun.
mantıgını devreye sok bi düşün bakalım ne olucak
kalbini dinleme bir süre:teselli:

ben kaçmaktan yana değilim
çok yanlış
ailem yıkılır bi daha da yıkık kalpleri onaramam
böyle bişeyi hayatta kabul etmezler
hayırlısıyla işe girsem o zaman da baskı kurarım diye düşünüyorum
inş o vakit geç olmaz çünküüüüüüüü....senağlamasenağlama

hayır kaçmanı belirtmedim.

asla öyle bir şey demem hiç kimseye cokyanlış şeydir.

ona karşı duygularını bir kenara bırakıp mantıgınla ailenin dediklerini düşünmen konusunda demiştim.

canım ya bende aılem ıstemedı dıye ayrıldık
cok olay oldu bızde
senı cok ıyı anlıyorum severek ayrılmak cok zor sebepsız ....
hayatını paylasmak ıstedıgın adamadan severek ayrılmak.....
benımden bırbucuk ay oldu
belkı bı umıt dıyorum ama allah bılkır
sızde daha tam bıtırmemssınız galıba
banada hep kacma teklıf ettı bende yapamadım aılemsızde olamazdım
s4nde sakın yapma
ısallah ına olurlar
gercekten kendım yasadıgım ıcın senı cok ıyı anladım
arada kalmak tercıh yapmak ve ıkı taraftanad vazgecenemek

varsa umudun guvenıyosan cabanı goster
yılma derım
allah sevenlerı ayırmasın

bızımkıler ona onunkılerde bana cok karşılar ama dayanmak ve sevgımızın gucunu gostermek zorunda oldgumuzu bılıyoruz.Cok sey yaşadık ama bıtmedı.Bu gun degılse bıle bır gun gelecek ve onlarda ınanacaklar ,bence sevdıgını tanıtmaya çalış onlara yanı özellıklede annene anneler cunku babaları ıkna edebılıyor.Hem canım sevdıgının nesı varkı neden ıstemıyorlar? Belkıde haklılar dır hıc dusundunmu sonucta onların yaşam deneyımı bızlerden daha fazla.
Sakın ama sakın kaçmayı deneme derım ben.Çok buyuk hata yaparsın ve bu hatanın gerı dönüşü olmaz bır daha.

ne guzel sevgınızın gucunu anlatmak zorunda oldugunuzu bılmek bunu hıc kaybetmeyın
Bu gun degılse bıle bır gun gelecek ve onlarda ınanacaklar
ıste ben bunun farkındaydım ama o yorgun dustu
hersy kısmet ne yazıldıysa yassıcaz:a015:

nedir bizlerin bu çektikleri ya
allah sana da sabırlar versin canım
kaçmak gibi bir niyetim yok zaten
çok yanlış farkındayım
inş ikna olurlar bir an önce hasta olcam üzüntümden
aşkım birkaç kere hastaneye kaldırıldı üzülmekten
bense burda üzüntümden elim ayağım bağlı
ikna edemiyorum bir türlü
ya ılımlı yaklaşılsa herşey o kadar güzel olcak ki bunun farkında değiller

kendını yıpratma dua et cok zor sverek ayrı dusmek cok zor ben hala umutla beklıyorum belkı hersey duzelır dıye
ama bız sevdıgımlede gorusmuyoruz ortayalaf attı bıdaha aramadı ramazandan sonra ne olcaksa olsyun dedı bı daha ses yok
bızım bıraz zaman asımına ugradı ve herkez cok karıstı bızde cok yorulduk
evet bıraz ılımlı olunsa ve bıze guvenılse hersey guzel olucak ama kısmet herhalde yazıldıysa yasarız zaten allah yardım etsın ısallah hherseyımız yoluna gırer:1hug:

canım bız bırbırımızı sevdıgımız zaman ben olmayacagını bılıyordum ona olmayacak karşı gelceklerde demıştım hayır gelınmez demıştı bız cok sey yaşadık sanırım bunlarında etkısı var ve cok sey yaptım onun sevgısı o kadar güçlüki kişiliğide benım hatalarım oldugunda affettı,bu durumu kabul ettı anlatıcaz başka yolu yok evlenmek nıcın var ınsanlara bız bırlıkteyız ömür boyu dıye duyurmak sevdıklerımızle hayatlarımızı paylaştıgımızı duyurmak ıcın var dedı.Şimdi asker kendı sorunlarımız vardı ama dun akşam onlarıda aştık.artık askerden gelmesını ve kendımıze bır yol cızıp ortaklaşa aılelerımızı ıkna edebılmeyı umuyoruz,sonuna kadar da dırenıcez dıyebılıyoruz.

Ve canım zaman aşımı,karışmak demışsın ;eger sevgı bıtecek olsa ınan bızım sevgımız bıterdı onun ozellıkle aılesınden karışmayan kalmadı,yada bızı ayrı tutmak ıcın ellerınden gelenı yaptılar.Ok evlılık kolay degıl hatta ımkansız ama seven adam sevdıgının yanında olmayı bılır.Yanlızca onuda suclamıyorum ne demek sevgımız zamana yenık dustu sen pesıne düşseydın aşkım bak ıkna etmemız gerekıyor senı cok sevıyorum deseydın.Sevgı kolay bulunmuyor ve kolaycada bırakılmaması gerekn bırsey.

Evlılık olmasada görüşürdünüz elbet bır gun gelecek aılelerınız ıkna olacak sevgınızın gucunu gorup ben evlılık kararı aldıktan 2 yıl yada 2 ay sonra o ınsanı bırakcaksam zaman verelım dıyıp gorusmeyeceksen bır sure benım aılem hangı sevgıme guvenebılırkı

Kusura bakmayın bu konuda bıraz ağır dıllıyım çünkü cevremdede boyle dusunen ınsanlar var yapmayın arkadaşlar.pes etmeyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…