- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
- Konu Sahibi Shiningstars
seni ulaşılmaz görüp ulaştığı için vazgeçmiş olabilir.
bu adamları bu kadar zorlamayın.
bu adamları bu kadar zorlamayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tesekkur ederim yazdiklariniz iyi geliyor. Evet sessiz kaliyorum ancak bugün ortak bir arkadasimizla konuştum bendeki esyalarini ona geri vermek için. Birlikte taktigimiz bileklikler hediyeler vs. Yarin buluşup bunlari arkadasima vereceğim o da "eski" sevgilime verecek. Bunu yapmali miyim sizce? Sessiz kalin dediniz diye soruyorum. Tam olarak bittiğini ve geri dönüşünün olmadigini anlasin diye gondericektim. Bi de onlara bakmaya dayanamadigim icinDayanmalisiniz. Önce bir sakinleşin.Toparlanin. Yüzünü görmüş oldunuz.Işte ulaşılmaz görünüp ulastiklarinda sıkılmaya basliyorlar. Önceden cozulmeyen bir düğümdu. Çözdü ve heyecani bitti. Sizi en azından bir başkası için terketmemis. Sadece sessiz kalin.. Zaten zamanla belli olur. Gerçekten seviyorsa arar yeniden. Ama siz kendinize bakın bu sürede. Değmez aglamalara.. içiniz rahat olsun..Çok yeni bir durum .. 1 haftayi atlattiniz mi tamamdir.
Bence sizden hiçbir şekilde haber almamalı.Ortak arkadaşınizla bile gorusmeyin. Merak etmeli.. Bence göndermeyin ama hediyelerini gormeyeceginiz bir yere koyun.Benim de beni aldattı.O kişi içinde terkedildim. Ama hediyeleri ben de duruyor. Ben kendimi hazır hissettiğimde çöpe basicam hepsini.. Su an görmek acı verdiği için bavula koydum. Geri vermeyin .. Sadece sessiz kalin . Hicbir sekilde iletişime geçmeyin.Çok tesekkur ederim yazdiklariniz iyi geliyor. Evet sessiz kaliyorum ancak bugün ortak bir arkadasimizla konuştum bendeki esyalarini ona geri vermek için. Birlikte taktigimiz bileklikler hediyeler vs. Yarin buluşup bunlari arkadasima vereceğim o da "eski" sevgilime verecek. Bunu yapmali miyim sizce? Sessiz kalin dediniz diye soruyorum. Tam olarak bittiğini ve geri dönüşünün olmadigini anlasin diye gondericektim. Bi de onlara bakmaya dayanamadigim icin
boşver önündeki maçlara bakıcan artık.dünyanın sonu değil.iyiki birşeyler paylaşmadın ozaman verdiğim emeğe yazık sevgiye yazık diycektin...Saçma sapan bi intikam içine girdiğini düşünüyorum. Dun o kadar iyiyken bi anda boyle olması bunu dusundurtuyo.. Yazik ya güvenmeye harcadigim zamana yazik...