• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti. canim aciyo...

seni ulaşılmaz görüp ulaştığı için vazgeçmiş olabilir.
bu adamları bu kadar zorlamayın.

Terk edilme korkusuyla ilişkiye başlama, olacaksa da bozarsın. İnsanlar kovalamayı seviyor, ulaşılabilir olduğunda sıkılıyor. Kovalamayı değil, seni seven birini bulunca anlarsın. Seni seviyorum dediğinde bitirdiğine göre iyi olmuş. İyi ki bitirmiş. Yaşın henüz genç, bunlar çok aşık olup hatalar yapacak yaşlar. Ben de deli divaneydim o zamanlar. Benim tavsiyem o yaşta birini sevsen de bu sevgiye bir zaman verilmesi, düzgün düşünülmesi, hatta en güzeli bir tek kendine odaklanıp geliştirmeye çalışmak. Erkeklere odaklanmadan kendine yatırım yaparsan, düzenini kurarsan, zamanı gelince düzgün biriyle de tanışır, huzurlu bir ilişki yaşarsın. Gerçekten erkekler o kadar bulunmaz kumaş değil, biz onlara kıymet verdikçe kendilerini bir şey sanıyorlar

Dayanmalisiniz. Önce bir sakinleşin.Toparlanin. Yüzünü görmüş oldunuz.Işte ulaşılmaz görünüp ulastiklarinda sıkılmaya basliyorlar. Önceden cozulmeyen bir düğümdu. Çözdü ve heyecani bitti. Sizi en azından bir başkası için terketmemis. Sadece sessiz kalin.. Zaten zamanla belli olur. Gerçekten seviyorsa arar yeniden. Ama siz kendinize bakın bu sürede. Değmez aglamalara.. içiniz rahat olsun..Çok yeni bir durum .. 1 haftayi atlattiniz mi tamamdir.

Dayanmalisiniz. Önce bir sakinleşin.Toparlanin. Yüzünü görmüş oldunuz.Işte ulaşılmaz görünüp ulastiklarinda sıkılmaya basliyorlar. Önceden cozulmeyen bir düğümdu. Çözdü ve heyecani bitti. Sizi en azından bir başkası için terketmemis. Sadece sessiz kalin.. Zaten zamanla belli olur. Gerçekten seviyorsa arar yeniden. Ama siz kendinize bakın bu sürede. Değmez aglamalara.. içiniz rahat olsun..Çok yeni bir durum .. 1 haftayi atlattiniz mi tamamdir.
Çok tesekkur ederim yazdiklariniz iyi geliyor. Evet sessiz kaliyorum ancak bugün ortak bir arkadasimizla konuştum bendeki esyalarini ona geri vermek için. Birlikte taktigimiz bileklikler hediyeler vs. Yarin buluşup bunlari arkadasima vereceğim o da "eski" sevgilime verecek. Bunu yapmali miyim sizce? Sessiz kalin dediniz diye soruyorum. Tam olarak bittiğini ve geri dönüşünün olmadigini anlasin diye gondericektim. Bi de onlara bakmaya dayanamadigim icin

Çok tesekkur ederim yazdiklariniz iyi geliyor. Evet sessiz kaliyorum ancak bugün ortak bir arkadasimizla konuştum bendeki esyalarini ona geri vermek için. Birlikte taktigimiz bileklikler hediyeler vs. Yarin buluşup bunlari arkadasima vereceğim o da "eski" sevgilime verecek. Bunu yapmali miyim sizce? Sessiz kalin dediniz diye soruyorum. Tam olarak bittiğini ve geri dönüşünün olmadigini anlasin diye gondericektim. Bi de onlara bakmaya dayanamadigim icin
Bence sizden hiçbir şekilde haber almamalı.Ortak arkadaşınizla bile gorusmeyin. Merak etmeli.. Bence göndermeyin ama hediyelerini gormeyeceginiz bir yere koyun.Benim de beni aldattı.O kişi içinde terkedildim. Ama hediyeleri ben de duruyor. Ben kendimi hazır hissettiğimde çöpe basicam hepsini.. Su an görmek acı verdiği için bavula koydum. Geri vermeyin .. Sadece sessiz kalin . Hicbir sekilde iletişime geçmeyin.

Saçma sapan bi intikam içine girdiğini düşünüyorum. Dun o kadar iyiyken bi anda boyle olması bunu dusundurtuyo.. Yazik ya güvenmeye harcadigim zamana yazik...
boşver önündeki maçlara bakıcan artık.dünyanın sonu değil.iyiki birşeyler paylaşmadın ozaman verdiğim emeğe yazık sevgiye yazık diycektin...

Back
X