• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti, 2 buçuk seneden sonra ! nefret ediyorum erkeklerden

yaşadıklarına üzüldüm ....sen ona ne yaptın ki sana SENSİZ DAHA MUTLUYUM ,HUZURLUYUM dedi..durup dururken mi söyledi ve çekti gitti

ben onu hiç birzaman aldatmıdım tek onu düşündüm ama onun yaptığı hatalar bini aştı onların sinirini çıkardım bir bir hatalarının bedelini çekti ondan mutluyum diyor beyfendi yaptıklarının bedelini hatasında bırakmadım çektirdim bana yaptığına pişman ettim sevdim çok sevdim insan sevdiğine toz konduramaz hatasız zanneder bir hata yapınca kabullenemez gözündeki değeri düşmesin ister ama anladım hatasını yalanlar dolanlar söylemenin cezasını terkederk göstermedim onu süründürerek gösterdim onun için mutluyum diyor halen köpek gibi seviyor biliyorum hemde adımdan emin olduğum kadar geleceğinide biliyorum o yaptıklarının bedelini çekti pişmanlık hissetti içinde vicdan azabı çekti ben nasıl yaptım dedirttim

sebebi neymişş :? ayrılık için

sebebi işte şaka ayrılmak istediği çini bahane işte yorulduğunu biliyorum onunda ama hatalarını çekti diyorumya başkası yok eminim bunda o benden yoruldu yıldırdım çok hata yaptı son bir senedirki yapmadı ama o geçmiş onun peşini bırakmadı bende bırakmasına fırsat vermedim pişman olsun istedim vicdan azabı çeksin istedim ben yapmadım sevdim bırakmadım ama acımıda çıkardım çünkü canımı çok yaktı bende kat kat hergün yaktım önceden çok iyi bir insandım taki onun yalanlarını yakalayana kadar ozaman anladım yaranılmıyor kötü olacaksın helede erkeklere karşı

sebebi işte şaka ayrılmak istediği çini bahane işte yorulduğunu biliyorum onunda ama hatalarını çekti diyorumya başkası yok eminim bunda o benden yoruldu yıldırdım çok hata yaptı son bir senedirki yapmadı ama o geçmiş onun peşini bırakmadı bende bırakmasına fırsat vermedim pişman olsun istedim vicdan azabı çeksin istedim ben yapmadım sevdim bırakmadım ama acımıda çıkardım çünkü canımı çok yaktı bende kat kat hergün yaktım önceden çok iyi bir insandım taki onun yalanlarını yakalayana kadar ozaman anladım yaranılmıyor kötü olacaksın helede erkeklere karşı
canım yalan mı söylüyordu bırak canım biliyorum söylemesi hiç koly değil ama biz allhın şanslı kuluyuz ki kurtulduk onlardan hala canım acıyo kıskanmıyorum diyorum ama deli gibi kıskanıyorum ama geçiyooo emin ol

şakayı öne sürdü ben ayrılıkları ona hergün yaşattım oda son darbeyi vurdu kafasını dinliyor ama onun kafa dinlemesi 1 hafta daha veyatta 2 hafta sonra kafasına dank edecek ben yaptım bu kızda böyle oldu benim yüzümden diyip tekrar dönecek onun bir başkasıyla olmayacağını biliyorum çünkü oda benim gibi kadınlardan nefret ediyor başardım bunu dili sütten birkere yandı beyfendinin gelecek diyorumya gelecek

canım yalan mı söylüyordu bırak canım biliyorum söylemesi hiç koly değil ama biz allhın şanslı kuluyuz ki kurtulduk onlardan hala canım acıyo kıskanmıyorum diyorum ama deli gibi kıskanıyorum ama geçiyooo emin ol

evet birsürü yalanını yakaladım yemin ettiği halde yinede söyledi onun için acısını bir bir aldım ağlatarak bile hüngür hüngür ağlattım bin aslında şimdiki ayrılığı ona 100 kere yaşattım terkeder korkusunu heran bedeninde hissetti herzaman korktu ben bitirmiş olsaydım halen şuan benim durumumda o olacaktı ve benim gibide kalmaz arardı arardı hiç durmazdı affettirene kadar ama ben onun gibi değilim aramam 2 buçuk senede ilk defa bitirdi biliyormusunuz buda onun yorulduğunu yıldığını gösterir ve amacıma ulaştığmı gösterir seviyorsun neden yapıyorsun diyorsunuzdur şimdi ama okadar can acıttıki zamanında okadar yaktıki beni o beni 100 lerce yaktı benonu şimdi yakmışım bu bile az anlıyormusunuz kusura bakmasın koşamam peşinde gelecek kendimden emin olduğmu kadar eminim

evet birsürü yalanını yakaladım yemin ettiği halde yinede söyledi onun için acısını bir bir aldım ağlatarak bile hüngür hüngür ağlattım bin aslında şimdiki ayrılığı ona 100 kere yaşattım terkeder korkusunu heran bedeninde hissetti herzaman korktu ben bitirmiş olsaydım halen şuan benim durumumda o olacaktı ve benim gibide kalmaz arardı arardı hiç durmazdı affettirene kadar ama ben onun gibi değilim aramam 2 buçuk senede ilk defa bitirdi biliyormusunuz buda onun yorulduğunu yıldığını gösterir ve amacıma ulaştığmı gösterir seviyorsun neden yapıyorsun diyorsunuzdur şimdi ama okadar can acıttıki zamanında okadar yaktıki beni o beni 100 lerce yaktı benonu şimdi yakmışım bu bile az anlıyormusunuz kusura bakmasın koşamam peşinde gelecek kendimden emin olduğmu kadar eminim

canımm sen baya hısrlı olmuşun yaa bence dönsede artık eskisi gibi olmaz

gelip kafanı karıştıracak? sende duyduğun öfkeyle kalacaksın sadece... madem seni bu kadar üzdü uzak dur ondan derim.. pişman olduğuyla kalsın.. önce kendini düşün..

canımm sen baya hısrlı olmuşun yaa bence dönsede artık eskisi gibi olmaz

o yaptı bu hırsı bedenime o soktu canımı her acıttığında bu hırsım dahada arttı ağladım hergün onun canını yaktığımda bile seviyorum hemde çok sevyiorum onun yoluna ölürüm ben o derece seviyorum aşığım deliler gibi gözlerined kendimi gördüm sevdim karektersizi sevdim bazen suçu kendimde arıyorum son bir senedirki bişey yapmıyor bundan eminim ama acılarım geçmiyor dinmiyor aptalım hemde çok aptalım terkedemedim en boş terketseydim böyle olmayacaktı offfffffffff seni çok seviyorum gözümün nuru ciğer köşem seni çok seviyorum gitsin gelmesin istemiyorum gelmesin gitsin istemiyorum canını acıtmak istemiyorum

hoşçakal olacaklar sensiz olsun daha durmam boşluklarında ben unutuyorum

kızlar hoşçakalın gidiyorum 1 hafta yokum topikte kendinize iyi bakın yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
gelmemesi kendisi açısından daha iyi sevdiğimin canını yakmak istemiyorum ne bendeki hırs biter nede en başa dönebilirim hiç birşey olmamış gibi davranamam gitttttttttttttttttttttttt kendim ettim kendi sonumu kendim hazırladım biliyorum ama hergün canım yanmaktaysa birkere yansın tam yansın hergün canını yakmaktansa birkere yakıyım tam yakıyım

Son düzenleme:
şuna çok inanıyorumm..seviyorsa döner ...sende üzülme dönmezse seni hiç haketmemiştir..hayat devam edio..unutuluo zor olsada..çevremde örnekleri var.. :50:

Back