Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

kiz hevuk teksasli gebe hevuk hosgeldin :KK9:bebisin nasil kiz gecen bakiyim dedim kanama filan olmus ya birsey yokmus cok sukur yazmadim ama okudum yani sevindim birsey olmamasina ha bide pipisi varmis MASALLAH sag salim al kucagina yavruyu :KK16: ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

bU NICK yakisir ha bana DepresifTweety:KK52:

Abla bebek yok arkadas yok yaban ellerde 7-24 evin icinde ne olsun daha :KK25:

Hahah teksasa bir kovboy şart olmuştu yavru pipişlimiz geliyor inşallah yakışıklı anasına çekmişşşşş
Kanamam oldu ama iyiyim ya ben senelerce depresif depresif takıldım evde bebek oluncada evde oturamıyorum totomun üstüne anacım şimdi iyiyim dha olmadı..Amin inşallah canım..
Ay baktıkça daha da depresyona girersin olmaz Tweety yanlızca güzennnnn :KK16:

Son düzenleme:

herkes bu ara biraz depresif:KK1:
ben de sınavı kazanamadığımdan beri depresifim
leyla gibi dolanıyorum:KK14:

boşver ya,bir kapı kapanır başkası açılır :KK34:
ben de girecem yakında depresyona o olcak gerçi,bizim müdür kafamı bozuyor yolucam bir gün saçını başını :KK47:
hemcinsinin de amirin olması ne zormuş.

Abla bebek yok arkadas yok yaban ellerde 7-24 evin icinde ne olsun daha :KK25:

ben varım,biz varız :) çok seviyorum ben seni canım,koparmayalım iletişimi hiç olur mu :KK34:
inş beraber bebişlenicez :KK16:

[video]http://www.haberler.com/karadenizli-anneden-dogru-koca-bulma-tavsiyeleri-haberi/[/video]

Hahahah izledinizmii ayyy lazzzzzz

Hahah teksasa bir kovboy şart olmuştu yavru pipişlimiz geliyor inşallah yakışıklı anasına çekmişşşşş
Kanamam oldu ama iyiyim ya ben senelerce depresif depresif takıldım evde bebek oluncada evde oturamıyorum totomun üstüne anacım şimdi iyiyim dha olmadı..Amin inşallah canım..
Gözünaydın canım hayırlı olsun:nazar::emir_bebek::nazar::KK16:

ben de girecem yakında depresyona o olcak gerçi,bizim müdür kafamı bozuyor yolucam bir gün saçını başını :KK47:

ben varım,biz varız :) çok seviyorum ben seni canım,koparmayalım iletişimi hiç olur mu :KK34:

Canimmm :KK16: Valla siz olmasaniz tamamen psikopata baglayabilirim yani :KK9:
Bende seviyorum seni/sizi.. :KK16::KK16:
INSALLAH.. Bence sen benden önce bebisleneceksin seninki yakin gelio bana bilmiyorum kendim kadar sevinirim valla :KK55::emir_bebek:

öyle öyle de işte ömür geçiyor be:KK14:
Orhan Gencebay'a bağlarım ha:KK53:

kolej zordur ya hu ben de bu yıl da kazanamazsam düşünüyorum koleji:26:
Hepinizi datmin edicem depresyon falan yok artık bizee :KK52::KK52:
:KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
$image.jpg

Gözünüz gönlünüz açılsın kızlar bi yakışıklı görünnnn :KK52::KK52: $image.jpg

Red kit geliyo desene.. :KK9::KK9: iyi olmana sevindim.. yazmadigima bakma ben herkesi takipteyim :KK34::KK53:
oturmadigin belli gecenin köründe kayfe icmeler :KK70:
evet evet has Tweetym ben iyi böyle :KK76::KK9:

X