Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

aminnn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun senin bitirdiğin bölüm nedir ?

Ben bilgisayar programcılığı okudum ama yüksek okuldu :)

Mesleğimle ilgili hiç çalışmadım. Grafik tasarımıyla ilgileniyorum. Olursa ileride kendi iş yerimi açmak hayalim

Ama bi söz vardır ya hani çıraklığını yapmadığın işin ustası olamassın diye.

Bende şuanda çıraklık aşamasındayım

bende lisede bilgisayar programcılığı bölümündeydim ama inan şuan aklımda kalan hiçbir detay yok sevemedim bende bir türlü bu bölümü
umarım en kısa zamanda iş bulursun ileride de inşallah güzel bir yer açarsın, grafik tasarım yapmak zevkli bir işmiş hep öyle duyarım.

Sevilecek bi bölüm değil bence de yani eğlenceli değil sıkıcı :26: Ama 2005 yıllarında bilgisayar üzerine olan meslekler patlama yaptı

herkes bi şekilde bilgisayar bölümü okuma çabasındaydı bende dahil Şimdi ki aklım olsa 1 sene daha bekler tekrar sınava girerdim.

Grafik tasarımı gerçekten çok zevkli çünkü sürekli yeni birşeyler tasarlamak ,üretmek işin sıkıcı olmasını engelliyor.

Ablamın eşi bu işi yapıyor bende ondan görüp daha da ısındım bu işe. Sağolsun baya uğraştı benimle ama onun sayesinde

hem işi öğrendim hemde daha çok sevdim

Senin okuduğun bölümde her zaman iş olanağı olan ve bi çok alanı kapsayan bi bölüm.

Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Ribbon yavrum seni görünce aklıma şu geliyor bak eski nickinden dolayı ray ray

[video=youtube;LsmyIMtm2dA]http://www.youtube.com/watch?v=LsmyIMtm2dA[/video]

Ribbon yavrum seni görünce aklıma şu geliyor bak eski nickinden dolayı ray ray

[video=youtube;LsmyIMtm2dA]http://www.youtube.com/watch?v=LsmyIMtm2dA[/video]
Günaydınnn topic ailesi

Just eski nickimi Kasım abiden esinlenerek almıştım Tweety'ninde dikkatini çekmişti ama bilmeyen insanlara tren rayının hatırlattığını düşündüğüm için değiştirdim

Günaydın kızlar tek tatil günümde uyksuz kaldım ya varmı böyle birşey

Bende çalıştığım dönemde sinir olurdum ya ama bünye alışıyor istesende uyuyamıyosun canım :97:

Ay sorma valla aynen öyle birtanem
SAbah kalktım saat 7 ya daha erken yatıyım dedim yok savaş verdim resmen en sonunda kalktım yataktan küfürlerle su an o kadar uykum var ki hay ben böyle bünyenin Birşeyleri kırıp parçalamak istiyorum
Hafta için 10 dak uyumak için neleri feda eden ben hesap yapan ben
Hafta sonu tatil günümde uyuyamıyorum bunun biz çözümü yok mu anacım

Uykusuzum dostlarım uykusuz uykusuz
Ulan yarın 10 dakikanı hesabını yapacam uyku için bugun sabah 7 de kargalar kahvaltısını yapmadan uyandım la böyle kader var mı Ağlamak istiyorum kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…