- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #1.201
aminnn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunsenin bitirdiğin bölüm nedir ?
Ben bilgisayar programcılığı okudum ama yüksek okuldu :)
Mesleğimle ilgili hiç çalışmadım. Grafik tasarımıyla ilgileniyorum. Olursa ileride kendi iş yerimi açmak hayalim
Ama bi söz vardır ya hani çıraklığını yapmadığın işin ustası olamassın diye.
Bende şuanda çıraklık aşamasındayım
bende lisede bilgisayar programcılığı bölümündeydim ama inan şuan aklımda kalan hiçbir detay yok sevemedim bende bir türlü bu bölümü
umarım en kısa zamanda iş bulursun ileride de inşallah güzel bir yer açarsın, grafik tasarım yapmak zevkli bir işmiş hep öyle duyarım.
Günaydın kızlar tek tatil günümde uyksuz kaldım ya varmı böyle birşey
Ben bilgisayar programcılığı okudum ama yüksek okuldu :)
Mesleğimle ilgili hiç çalışmadım. Grafik tasarımıyla ilgileniyorum. Olursa ileride kendi iş yerimi açmak hayalim
Ama bi söz vardır ya hani çıraklığını yapmadığın işin ustası olamassın diye.
Bende şuanda çıraklık aşamasındayım
Dün demiştik ama dimi uyumayız diye
Neden böyle oluyor neden isyan ediyorum
Öğlen uyu canım
Ben öyle yapıyorum
Günaydınnn topic ailesiRibbon yavrum seni görünce aklıma şu geliyor bak eski nickinden dolayı ray ray
[video=youtube;LsmyIMtm2dA]http://www.youtube.com/watch?v=LsmyIMtm2dA[/video]
Günaydın kızlar tek tatil günümde uyksuz kaldım ya varmı böyle birşey
Günaydınnn topic ailesi
Just eski nickimi Kasım abiden esinlenerek almıştımTweety'ninde dikkatini çekmişti ama bilmeyen insanlara tren rayının hatırlattığını düşündüğüm için değiştirdim
Bende çalıştığım dönemde sinir olurdum ya ama bünye alışıyor istesende uyuyamıyosun canım :97:
Selamm...
Oğlum hasretlik olayı bittioyy pret kafam gelmiş
Olum yoksa kavuşuyoz mu artıkın
Hoşgeldin bıldırcın yımırtamSelam kızlar hepinizee :)
Oğlum hasretlik olayı bitti
Leyla ile mecnun hikayesi de burda sona erer
Erken uyanmışın hem de hafta sonuHafta içi de sızlanırsın uykum varr işe gitmek zorundayım öhüü