Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

kp ha üşengeçliğimize bakar mısın ya iki harfa daha basacak alt tarafı basmıyo okulu nasıl bitirdiler acaba ben saçma kısaltmalara sinir oluyorum [/I]

hiç görmedin mi canım bi konuda kadın eşinin ailesinden bahsediyo o kadar çok kp ve kv geçiyo ki bi de okumaya çalışıyorum düz olarak "kıpi" "kıvi" ne oluyor oldum

Hamiş var ona bitiyorum

bi de vajili hanımlar var

yazar burada vajinismuslu hanımlar demek istiyor

Vajinalı hanımlar sandım önce ne oluyo yahu dedim
Bende kocişe bitiyorum kociş ne ya ciciş gibi gerçekte kocalarına kociş diyenlerde var mı bilmiyorum ya da o kociş ne yapıyordur

Vajinalı hanımlar sandım önce ne oluyo yahu dedim
Bende kocişe bitiyorum kociş ne ya ciciş gibi gerçekte kocalarına kociş diyenlerde var mı bilmiyorum ya da o kociş ne yapıyordur

Ben dalgasına dedim bi kere ama valla bak dalgasına
Valla ben de vajinasız hanım mı oluyo diye düşünmüştüm ilkin

Cuma zayıflama yarışları var bende bu hafta katıldım 12.takımda zayıflama mücadelesi veiyorum da

Ben de katılmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum :26: (yeni üye gibi konuştum )

Yani o aşağıdaki ticker nasıl değişiyor siz mi güncelliyosunuz :26:

Ya birbirini kandıranlar varsa zayıfladım diye

Hangi takıma gruba girmeliyim

Öf çok sordum

Cuma zayıflama yarışlarına katılmak isteyenler diye bi başlık var oraya yazıyosun
Bi de herkes kendi kandırır öylr olmaz ki sanmam kandırdıgını

Tweety yine ben
Senden özendim blog yapayım dedim görünmüyo benimki prolarınki mi görünüyo sadece
Bi bilgin var mı :26:

Tweety yine ben
Senden özendim blog yapayım dedim görünmüyo benimki prolarınki mi görünüyo sadece
Bi bilgin var mı :26:

Nickin tanidik geldi ama ben seni cikaramadim desem ayip olur mu :26:

Blog bölümünde bi sknti var bence taa kac gun once yazdigim mesaj en ustte,
benden sonra kimler yazdi kimler..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…