Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

kp ha :KK1: üşengeçliğimize bakar mısın ya iki harfa daha basacak alt tarafı basmıyo okulu nasıl bitirdiler acaba ben saçma kısaltmalara sinir oluyorum :KK9: [/I]

hiç görmedin mi canım bi konuda kadın eşinin ailesinden bahsediyo o kadar çok kp ve kv geçiyo ki bi de okumaya çalışıyorum düz olarak "kıpi" "kıvi" ne oluyor oldum :KK37:

Hamiş var :KK70: ona bitiyorum

bi de vajili hanımlar var

yazar burada vajinismuslu hanımlar demek istiyor :KK53:

hiç görmedin mi canım bi konuda kadın eşinin ailesinden bahsediyo o kadar çok kp ve kv geçiyo ki bi de okumaya çalışıyorum düz olarak "kıpi" "kıvi" ne oluyor oldum :KK37:

Hamiş var :KK70: ona bitiyorum

bi de vajili hanımlar var

yazar burada vajinismuslu hanımlar demek istiyor :KK53:

Vajinalı hanımlar sandım önce ne oluyo yahu dedim:KK9:
Bende kocişe bitiyorum kociş ne ya ciciş gibi gerçekte kocalarına kociş diyenlerde var mı bilmiyorum ya da o kociş ne yapıyordur :KK9:

Vajinalı hanımlar sandım önce ne oluyo yahu dedim:KK9:
Bende kocişe bitiyorum kociş ne ya ciciş gibi gerçekte kocalarına kociş diyenlerde var mı bilmiyorum ya da o kociş ne yapıyordur :KK9:

Ben dalgasına dedim bi kere ama valla bak dalgasına :KK9:
Valla ben de vajinasız hanım mı oluyo diye düşünmüştüm ilkin :KK53:

Cuma zayıflama yarışları var bende bu hafta katıldım 12.takımda zayıflama mücadelesi veiyorum da :KK9:

Ben de katılmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum :26: (yeni üye gibi konuştum :KK53:)

Yani o aşağıdaki ticker nasıl değişiyor siz mi güncelliyosunuz :26:

Ya birbirini kandıranlar varsa zayıfladım diye :KK53:

Hangi takıma gruba girmeliyim

Öf çok sordum :KK53:

Ben de katılmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum :26: (yeni üye gibi konuştum :KK53:)

Yani o aşağıdaki ticker nasıl değişiyor siz mi güncelliyosunuz :26:

Ya birbirini kandıranlar varsa zayıfladım diye :KK53:

Hangi takıma gruba girmeliyim

Öf çok sordum :KK53:

Cuma zayıflama yarışlarına katılmak isteyenler diye bi başlık var oraya yazıyosun
Bi de herkes kendi kandırır öylr olmaz ki sanmam kandırdıgını

Tweety yine ben :KK1:
Senden özendim blog yapayım dedim görünmüyo benimki prolarınki mi görünüyo sadece
Bi bilgin var mı :26:

Tweety yine ben :KK1:
Senden özendim blog yapayım dedim görünmüyo benimki prolarınki mi görünüyo sadece
Bi bilgin var mı :26:

Nickin tanidik geldi ama ben seni cikaramadim desem ayip olur mu :26:

Blog bölümünde bi sknti var bence taa kac gun once yazdigim mesaj en ustte,
benden sonra kimler yazdi kimler..:26:

X