Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

doğrudur :)
bekleriz ,biz burdayız :)
çocuklarınızı Allah bağışlasın.

sık sık gelirim inş zaman geçmiyor çünküü :18:

İnşallah tATlım kendini tanıt bakem bak mesaimin bitmesine az kaldı yoksa çatlarım:KK53::KK53:

86 lıyım 2 çocuğum var biri 7 biri 3 yaşında.eşimin işi dolayısıyla şırnak cizrede yaşıyorum.dağ başında bte bu kadannn başka bi ekşın yok hayatımda terör haricinde malesef....

Siz neden görünmessiniz la bende olmak istiomm:KK25::KK25::KK25:

Birde yds mi varmış kız o necimis:KK53::KK53::KK53:

seni görünce canım çikolata çekiyo ne kadan ayıp:KK53::KK53::KK53:

pro ol senin de görünmezliğin olsun :KK37::KK37:

yds ingilizce sınavı kızanım;akademisyenlik,okutmanlıkta gerekli ve ve bir de memurlukta maaşa artı para için sanırım.

bitter çikolata ben de severim,zati ordan gelme bişi.

86 lıyım 2 çocuğum var biri 7 biri 3 yaşında.eşimin işi dolayısıyla şırnak cizrede yaşıyorum.dağ başında bte bu kadannn başka bi ekşın yok hayatımda terör haricinde malesef....

yaşıtız :)
ama ben de çocuk yok daha :)
allah yardımcınız olsun oralarda :KK43: benim de abim kaldı 3-4 sene hakkari şemdinlide.bilirim az çok.

Canım Benim Allah bağışlasın evlatlarını:nazar::nazar::nazar: yapma ya eşinin iş durumu cok kötüymüş orada ailenden uzak yaşamak zor geliyor mu:KK5::KK5::KK5:

pro ol senin de görünmezliğin olsun :KK37::KK37:

yds ingilizce sınavı kızanım;akademisyenlik,okutmanlıkta gerekli ve ve bir de memurlukta maaşa artı para için sanırım.

bitter çikolata ben de severim,zati ordan gelme bişi.
benim payam yok payam tamm mı:KK53::KK53::KK53: fakirim ben:KK53::KK53:
he şimdik anladım:26::26:
ortaya karışıkolmuş seinkisi:KK53::KK53:

yaşıtız :)
ama ben de çocuk yok daha :)
allah yardımcınız olsun oralarda :KK43: benim de abim kaldı 3-4 sene hakkari şemdinlide.bilirim az çok.

amin canım çk teşk ederim.allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsn inş...

Canım Benim Allah bağışlasın evlatlarını:nazar::nazar::nazar: yapma ya eşinin iş durumu cok kötüymüş orada ailenden uzak yaşamak zor geliyor mu:KK5::KK5::KK5:

zor ama alışıyor insan çocukların eşin nerdeyse sen de orda oluyorsun.evlat ailenin de önüne geçiyor...

benim payam yok payam tamm mı:KK53::KK53::KK53: fakirim ben:KK53::KK53:
he şimdik anladım:26::26:
ortaya karışıkolmuş seinkisi:KK53::KK53:

X