- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
böcüklerimm hepimize uğur getirsinn inşşş
İnşallah tATlım kendini tanıt bakem bak mesaimin bitmesine az kaldı yoksa çatlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böcüklerimm hepimize uğur getirsinn inşşş
aslında çok eski üyeyim ama özel hayatımdaki bazı gelişmeler çocuklar derken yorum yapmadan bakıp bakıp çıkıyordum.ama nasip olursa artık buralardayım.çok teşk edermmm
doğrudur :)
bekleriz ,biz burdayız :)
çocuklarınızı Allah bağışlasın.
doğrudur :)
bekleriz ,biz burdayız :)
çocuklarınızı Allah bağışlasın.
İnşallah tATlım kendini tanıt bakem bak mesaimin bitmesine az kaldı yoksa çatlarım
Siz neden görünmessiniz la bende olmak istiomm
Birde yds mi varmış kız o necimis
seni görünce canım çikolata çekiyo ne kadan ayıp
sık sık gelirim inş zaman geçmiyor çünküü :18:
86 lıyım 2 çocuğum var biri 7 biri 3 yaşında.eşimin işi dolayısıyla şırnak cizrede yaşıyorum.dağ başında bte bu kadannn başka bi ekşın yok hayatımda terör haricinde malesef....
sık sık gelirim inş zaman geçmiyor çünküü :18:
86 lıyım 2 çocuğum var biri 7 biri 3 yaşında.eşimin işi dolayısıyla şırnak cizrede yaşıyorum.dağ başında bte bu kadannn başka bi ekşın yok hayatımda terör haricinde malesef....
benim payam yok payam tamm mı fakirim benpro ol senin de görünmezliğin olsun
yds ingilizce sınavı kızanım;akademisyenlik,okutmanlıkta gerekli ve ve bir de memurlukta maaşa artı para için sanırım.
bitter çikolata ben de severim,zati ordan gelme bişi.
yaşıtız :)
ama ben de çocuk yok daha :)
allah yardımcınız olsun oralarda benim de abim kaldı 3-4 sene hakkari şemdinlide.bilirim az çok.
Canım Benim Allah bağışlasın evlatlarını yapma ya eşinin iş durumu cok kötüymüş orada ailenden uzak yaşamak zor geliyor mu
zor ama alışıyor insan çocukların eşin nerdeyse sen de orda oluyorsun.evlat ailenin de önüne geçiyor...
benim payam yok payam tamm mı fakirim ben
he şimdik anladım:26::26:
ortaya karışıkolmuş seinkisi
geyiğe doymuyorlar arkadaş
hiç mi susmazsınız ya
amin canım çk teşk ederim.allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsn inş...
Susun didim amma susmadılar yegen ben hafta sonları gecede burdaım hafta içi 8 len 6 arası burdayım bakh ona göre niye söyledim la ben şimdi bunu
topiğimz her daim canlı olsun
pek bir sahiplendim ben burayı yalnız
Susun didim amma susmadılar yegen ben hafta sonları gecede burdaım hafta içi 8 len 6 arası burdayım bakh ona göre niye söyledim la ben şimdi bunu
Bende bende size anne diyebilirmiyim:26: 1 dak. o öyle değildi ya
sen okuyomudun gızamm
yok ben henüz körpecikim ane olacak yaşta değilim
benim payam yok payam tamm mı fakirim ben
he şimdik anladım:26::26:
ortaya karışıkolmuş seinkisi
geyiğe doymuyorlar arkadaş
hiç mi susmazsınız ya