Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

A.s hoşgeldinn :KK16:

Vallahi çok anlamlı bi sözdü ama topiği takip edicem diye çift görmeye başladım hafif çaplıda unutkanlık başladı :KK52::KK52:

Adamı uyuttun geldin desene :KK52: Bende aynı canım yarın son kez konuşmaya karar verdik pazartesi Bayraklı yolları beni bekliyo :)

Yok uyutmadım da kötü oldu yine bugün ondan :26: Aman Allahım Bayraklı mı en sonunda oraya vardı iş yani... :KK25:

Kusur sadece bir isim olmus artik insanlarda kusur kalmamis :KK53:

Hız sadece bi topic adı olmuş insanlarda hız kalmamış :KK60::KK60::KK60:

Ben gece kuşuyum zati sizi uyumaya gönderdikten sonra 10. sayfadan sonra tekrar okumayı düşünüyorum kimbilir neler kaçırdım :KK52::KK52:

Hız sadece bi topic adı olmuş insanlarda hız kalmamış :KK60::KK60::KK60:

Ben gece kuşuyum zati sizi uyumaya gönderdikten sonra 10. sayfadan sonra tekrar okumayı düşünüyorum kimbilir neler kaçırdım :KK52::KK52:

hahahaaa :KK60::KK60: ay yerim seni ya:KK19::KK19::KK48::KK48:

Hiçte masum değiller saçlarını taradım bide bileydim kargolardım sana hahaha :KK52::KK52:

Bendekide kocamandı nasıl beslenmişş :KK52::KK52: eşim kalpten gidicekti hergün ilaçlayıp taradı saçımı kafama vura vura :KK9::KK9::KK9:
Keşke kk ye kou açsaydım hayvanıma yuva arıyorum diye :KK60::KK60:
Acsaydin ben ona yuvami acardim ya beslenir ki bu :KK52:
ben ağız burun dağıtma kursuna gitim
sertifakamıda birincilikle aldımmm
istersen sende deniyimmm ne dersinn :))
şekerimmm

Sende bana gelince pek siddet yanlisi oluon beeee :KK22:

O ne ki ama korktum şimdi ayrı yastık filan :26: :KK53:
küsünce yatak ayırılıyo ya o ama her çiftte rastalnmıyo, rahat ol, :KK6::KK6::KK6:
Hiçte masum değiller saçlarını taradım bide bileydim kargolardım sana hahaha :KK52::KK52:

Bendekide kocamandı nasıl beslenmişş :KK52::KK52: eşim kalpten gidicekti hergün ilaçlayıp taradı saçımı kafama vura vura :KK9::KK9::KK9:
Keşke kk ye kou açsaydım hayvanıma yuva arıyorum diye :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60: kafana niye vuruyo, öldüm gülmekten, :KK60: ben açtıydım, baya tavsiye geldi,:KK31:

Kıskandım ama şu kırmızılı olan hebele diye dans eden çok hoş :KK9:

Ayy seni biliyorum canım ya çok uzun süre bekledin bu bebişi Allah analı babalı büyütsün... :nazar:

:KK9: al çekinme. önüne gelen alıyor zaten
ilk olmayacaksın bu konuda $1kmj.gif Eki Görüntüle 795042 Eki Görüntüle 795043

X