-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
kizim sen pasakliysan benim sucum ne
Ne konusu açtın kız yinekor dudaklar yakmaya mı başladıhele birde fişuuut fişüüüt ok atmaya başlayınca gör sen o dudakları
nasıl bir kurs..
yüzme kursuna gittim ben bir 12 saat.
şimdi de ehliyet düşünüyomama vakit yok
Biz yaşlı kaldık
bırak öyle kalsın
teşebbüs edince sonu gelmiyor
obsesif bi kerem oooo
KK nın yaş ortalaması baya küçük yaw
Ben de 32 yaşındayım evliyim.1tek 1 çift 3 çocuk sahibiyim
hahaha yok lan temiz insana gelirler
Lanet olsun içimdeki insan sevgisine yiğenim benimle yattı 1 gece okula gidiyordu 1 e
kafam kaşındı bitanecikti ama çok sevimliydi kız büyütmek istedim bi kaba koyup böğğğğ
Ufak sevimli görünen özelliklede okula giden kız çocuklarına fazla yaklaşmayınnn kızlarr benden söylemesi..
hahaha yok lan temiz insana gelirler
Lanet olsun içimdeki insan sevgisine yiğenim benimle yattı 1 gece okula gidiyordu 1 e
kafam kaşındı bitanecikti ama çok sevimliydi kız büyütmek istedim bi kaba koyup böğğğğ
Ufak sevimli görünen özelliklede okula giden kız çocuklarına fazla yaklaşmayınnn kızlarr benden söylemesi..
:118::118:Tamam dans edelim genç sansınlarfarkındayım , çaktırma:124::124::124::124::124:
Niye canımSenin branş ne ki canım? Benim çok olumsuzluklar oldu bu yıl kendimi veremedim pek
Öbürküsü neydi onu de bakayım bir bana neydi o hadi söyle
Aa datlucadu beni ezdi
Bir darbe de burdan yedimAllah huzurla büyütmeyi nasip etsin canım
kor dudaklar yakmaya mı başladıhele birde fişuuut fişüüüt ok atmaya başlayınca gör sen o dudakları
:118::118:Tamam dans edelim genç sansınlar
Niye canım
Yakmıyor desem yalan olur
Birbirimize batıyor gibi olduk ya aynı eve girince alışamadık mı nedir ıvırdan zıvırdan tartışıyoz :26:
edebiyat canımSenin branş ne ki canım? Benim çok olumsuzluklar oldu bu yıl kendimi veremedim pek
Öbürküsü neydi onu de bakayım bir bana neydi o hadi söyle
Aa datlucadu beni ezdi
Bir darbe de burdan yedimAllah huzurla büyütmeyi nasip etsin canım
gunde 12 saatmi yüzmüşarada bunu yakaladım
Topicin en küçüğü benim şu an galiba