- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #3.681
işteyim kuzum,bugün daha iyiceyim saol :)selam topikcik:)
sağol canım.
kedileri hiç es geçermiyim ben:))))
kedileri tek geçerim:))))
eee sen napıyon canımcım şuan?
bugun daha iyimisin??
iştemisin şimdi?
kaçta çıkıyon işten sen şimdi?:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...r-yeni-yil-yenil-yil-bizlere-kutlu-olsun.html
MERHABA KATILMAK İSTERMİSİNİZ
işteyim kuzum,bugün daha iyiceyim saol :)
5.30da çıkıcam nasipse 2 hafta böyle,müdürle de konuştum bu hafta sonu da böyle çalışçam en azından biraz akşamımdan bişi anlarım bir süre
mesajını aldım
merhaba
ben tercih etmiyorum ama edenler olabilir
bugün bitmiştir artık cezası veya bitecektir yaramazınEneee tweety'de mapuslara girmişşş
Ne yaptın yine acebaa
sanırım yine hevesimde azalma var kk konusundaselam topikcik:)
kız bitter niye hiç bakmıyon topiğineeeee.....:44:
nerelerdesin?.....
topiğin ağlıyor resmen:)))
no no no no no nooooo
sanırım yine hevesimde azalma var kk konusunda
bir de hastayım ya çok keyfim yok açıkçası
sen nasılsın?
ne zaman dönüyorsun evine :)
iyiyim canım çok şukur, sağolasın, haftaya çarşamba yada perşembe gibi yola çıkmayı duşunuyorum şuan bakalım canımcım.
hasta oluncada canın istemiyordur kkyı tatlım.....
hergun daha iyi oluyorsun değilmi?
doktora gittinmi hiç? ilaç içince daha çabuk iyi oluyo insanda ondan sordum.
ooo ne güzel bayağı ordasın :)
evet daha iyice oluyorum günden güne
ilaç kullandım en başından beri nurofen içtim her gün
babamlardayken tlyhot içtim
ben gitmedim doktora ama eşimi götürdük işte buraya gelince,onun boğaz fısfısından kullanıyorum bir de ona da doktor nurofen vermişti
görüşürüz canımcım saol :)
ama istirahat edemiyoruz işte işteyiz hep akşamın istirahatı da yetmiyor
Meyra kac kilosun ki etkiliyor mu bebek olmasini ?
Ne ilaci iciyiyorsun ay merak ettim ama soylemek istemessen sorun degil
açık ada çayı getirdim bizim ordan,bizim yılların sablası meğer ada çayıymışbende addaaaya gittim geldim
adaçayıda iç iyi gelir dicem ama hamileler içemez onu, sizde şimdi artık bebek çalışması aşamasında olunca olur ya bi zararı olur belki sana diye söyleyemiyomda, sen bilirsin artık canım içip içmeme konusunu adaçayını.....
adaçayı hem uşutmeye iyi geliyo, hemde zindelik verir.....
ben açık halde alıyorum daha doğal diye, 10dk demler sonrada suzer içerim sıcak sıcak.
bugun akşamda içmeyi duşunuyorum mesela, çunku bugun usudum biraz ince giyindim dunden beri.
yaaaa bende istiyorum artık sizin gibi bebek çalışmalarına geçebilmeyiiiii
artık bende istiyorum bi bebek, inşaallah yakın sayılır artık ama o aşamada inşaallah, biraz daha sabır......
şu ilacımın kalanınıda biraksam tamamdır, şimdilik ilaç kısmı plan dahilinde iyi gidiyo çok şukur,
birde birazda zayıflamam lazım aslında.....
yoksa hamilelik bu şekilde oldukça zor olacak malesef
hayırlısı olsun diyim artık, ve sabır.....
geç olsunda guç olmasın değilmi:44:
hayırlısı bakalım......
birde zayıflamayı çok istiyorum:)))))
eeeee başka ne istiyon deseneDDDD
koccaman öpuyorum bitterimi
açık ada çayı getirdim bizim ordan,bizim yılların sablası meğer ada çayıymışannem çok içerdi rahmetli
burda da bir kere yaptık içtik..bu akşam eşim istemedi ıhlamurlu bişi yap dedi..ben de netten baktım kabuk tarçın,zencefil,limon,elma,karanfil,ıhlamur ve nane karışımı bir çay yaptım.en son fincana katınca da bal koydum içine süper oldu..neyseki malzemeler evde vardı kayınvalidemler vermişti geçen kış saolsunlar
hadi inş sen de ilaçları bırakıp kilo da verirsen gelsin bebek :))
bizde bu ay çalışma yok ben ilaç kullandığım için..zaten olsaydı da gripten neyim nasıl olcaktı bilmem :) bak işte her şey de bir hayır varmış :)
ben geldim yenice
kafamda havluyla
Banyodan mı çıktın
Günaydın topiğim :)
evet çıkmıştım :)
evet bir izin gününde daha evde değilim,işteyim..haftaya cumaya kadar Allahım bana sağlık ve sabır versinde dayanabileyim