Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

selam topikcik:):KK3:

sağol canım.
kedileri hiç es geçermiyim ben:)))):KK34:
kedileri tek geçerim:)))):KK76::KK76::KK76:

eee sen napıyon canımcım şuan?
bugun daha iyimisin??
iştemisin şimdi?
kaçta çıkıyon işten sen şimdi?:44:
işteyim kuzum,bugün daha iyiceyim saol :)
5.30da çıkıcam nasipse 2 hafta böyle,müdürle de konuştum bu hafta sonu da böyle çalışçam en azından biraz akşamımdan bişi anlarım bir süre:KK31::KK31:

mesajını aldım :KK34::KK34:

merhaba
ben tercih etmiyorum ama edenler olabilir :KK34:

işteyim kuzum,bugün daha iyiceyim saol :)
5.30da çıkıcam nasipse 2 hafta böyle,müdürle de konuştum bu hafta sonu da böyle çalışçam en azından biraz akşamımdan bişi anlarım bir süre:KK31::KK31:

mesajını aldım :KK34::KK34:

merhaba
ben tercih etmiyorum ama edenler olabilir :KK34:

haklısın canım.....
bugun daha iyi olduğunada çok sevindim canım benim:):KK19:
:KK16::KK16::KK16:

bende şimdi anneme yardım için patates soycam ve doğricam:))))
kendimi askerde gibi hissettim şimdi sana biraz sonra patates soycam diyince:KK70:DDDD:KK60::KK60:

kız bitter niye hiç bakmıyon topiğineeeee.....:44:
nerelerdesin?.....
topiğin ağlıyor resmen:))):KK1:
no no no no no nooooo:KK20:
:KK1::KK1:

Eneee tweety'de mapuslara girmişşş

Ne yaptın yine acebaa :KK20:
bugün bitmiştir artık cezası veya bitecektir yaramazın :KK1:

kız bitter niye hiç bakmıyon topiğineeeee.....:44:
nerelerdesin?.....
topiğin ağlıyor resmen:))):KK1:
no no no no no nooooo:KK20:
:KK1::KK1:
sanırım yine hevesimde azalma var kk konusunda
bir de hastayım ya çok keyfim yok açıkçası

sen nasılsın?
ne zaman dönüyorsun evine :)

sanırım yine hevesimde azalma var kk konusunda
bir de hastayım ya çok keyfim yok açıkçası

sen nasılsın?
ne zaman dönüyorsun evine :)

iyiyim canım çok şukur, sağolasın, haftaya çarşamba yada perşembe gibi yola çıkmayı duşunuyorum şuan bakalım canımcım.

hasta oluncada canın istemiyordur kkyı tatlım.....:nazar:

hergun daha iyi oluyorsun değilmi?
doktora gittinmi hiç? ilaç içince daha çabuk iyi oluyo insanda ondan sordum.:KK19:

iyiyim canım çok şukur, sağolasın, haftaya çarşamba yada perşembe gibi yola çıkmayı duşunuyorum şuan bakalım canımcım.

hasta oluncada canın istemiyordur kkyı tatlım.....:nazar:

hergun daha iyi oluyorsun değilmi?
doktora gittinmi hiç? ilaç içince daha çabuk iyi oluyo insanda ondan sordum.:KK19:

ooo ne güzel bayağı ordasın :)
evet daha iyice oluyorum günden güne
ilaç kullandım en başından beri nurofen içtim her gün
babamlardayken tlyhot içtim
ben gitmedim doktora ama eşimi götürdük işte buraya gelince,onun boğaz fısfısından kullanıyorum bir de ona da doktor nurofen vermişti

ooo ne güzel bayağı ordasın :)
evet daha iyice oluyorum günden güne
ilaç kullandım en başından beri nurofen içtim her gün
babamlardayken tlyhot içtim
ben gitmedim doktora ama eşimi götürdük işte buraya gelince,onun boğaz fısfısından kullanıyorum bir de ona da doktor nurofen vermişti

hımmm eşinde hastaydı yani canım, geçmiş olsun eşinede canımcım.

ilaç içmen iyi olmuş,
hergun daha iyi olmanada çok sevindim....:KK16::KK16:
kendini çok yorma, istirahatta iyi geliyo canımcım........

bizde de dun misafir vardı gunduz, bugunde komşu çağırdı çaya, birazdan hemen hazırlanıp çıkcaz geç olmadan, ben zaten geç hazırlanırım genelde bide:KK70::KK37::KK37: geç gitmeden ayıp olmadan gideydik bari kadına.....
hiçte canım gitmek istemiyo ama mecbuuuur napacan:KK70::KK37:
dun misafir olunca bugunde gezme hiç gitmedi yaaa, pöffffff:KK35::KK35::KK35:
neyse ben şimdilik kaçıyım yine gelirim canım, kolay gelsin sanada örtmenim.
kocaman öpuyorum, göruşuruz canım:KK16::KK16::KK16:

görüşürüz canımcım saol :)
ama istirahat edemiyoruz işte işteyiz hep akşamın istirahatı da yetmiyor :KK50::KK50:

bende addaaaya gittim geldim:KK70::KK9::KK9:

adaçayıda iç iyi gelir dicem ama hamileler içemez onu, sizde şimdi artık bebek çalışması aşamasında olunca olur ya bi zararı olur belki sana diye söyleyemiyomda, sen bilirsin artık canım içip içmeme konusunu adaçayını.....:KK28::KK28:
adaçayı hem uşutmeye iyi geliyo, hemde zindelik verir.....
ben açık halde alıyorum daha doğal diye, 10dk demler sonrada suzer içerim sıcak sıcak.
bugun akşamda içmeyi duşunuyorum mesela, çunku bugun usudum biraz ince giyindim dunden beri.

yaaaa bende istiyorum artık sizin gibi bebek çalışmalarına geçebilmeyiiiii:KK70::KK17::KK17:
artık bende istiyorum bi bebek:emir_bebek:, inşaallah yakın sayılır artık ama o aşamada inşaallah, biraz daha sabır......
şu ilacımın kalanınıda biraksam tamamdır, şimdilik ilaç kısmı plan dahilinde iyi gidiyo çok şukur:nazar::nazar::nazar:,
birde birazda zayıflamam lazım aslında.....
yoksa hamilelik bu şekilde oldukça zor olacak malesef:KK25::KK25::KK25:
hayırlısı olsun diyim artık, ve sabır.....
geç olsunda guç olmasın değilmi:44:
hayırlısı bakalım......

birde zayıflamayı çok istiyorum:))))):KK1::KK1::KK1:

eeeee başka ne istiyon desene:KK70:DDDD:KK9::KK9::KK9:

koccaman öpuyorum bitterimi:KK54::KK54::KK54::KK54:

Meyra kac kilosun ki etkiliyor mu bebek olmasini ?
Ne ilaci iciyiyorsun ay merak ettim ama soylemek istemessen sorun degil :KK16:

Meyra kac kilosun ki etkiliyor mu bebek olmasini ?
Ne ilaci iciyiyorsun ay merak ettim ama soylemek istemessen sorun degil :KK16:

öncelikle oh banın kalkmış, gözunaydın canım:)

yok sorun değil, baya bi zamandır panik atak tedavisi göruyordum, artık iyiyim çok şukur:nazar::nazar::nazar:,
oyuzden artık ilaç tedavisini sonlandırıcak doktorum, dolayısıyla kullandığım ilaç antidepresan.
birden bırakmamak lazımmış bu benim ilaçlarımı, doktorum dedi, oyuzden doktorumun eşliğinde bırakıyorum artık azaltarak.
yeşil reçete falanda değil yani birde çok şukur ilacım.
e ilaç bu, hamilelikte bebeğe zarar verir bi ağrı kesici gibi mesela.
durum bu.

e kilomuda hiç sorma dermişim:KK70:DDD:KK9::KK9:
hep ilaçla aldım ben bu kiloları, yaklaşık 40-45kg aldım biliyomusun.....
işte şuan 30kg versem bebek için yeterli bence......
40 versem daha ideal tabiki:KK70:
45 çok çok daha iyi.......
hı kilo vermemde hamile kalamama olarak değil, sadece doğum ve hamilelik zor geçicek duşuncemle yani, Allah korusun bebek sağlığı içinde.:nazar:
ay inşaallah başkada bi sıkıntıda yoktur yani öyle hamile kalamama gibi, o açıdan bi duşunce içine girmemiştim henuz daha hiç:KK5::KK5::KK5::KK5:
dediğim gibi herşeyin hayırlısı olsun inşaallah canım........
amin.

bende addaaaya gittim geldim:KK70::KK9::KK9:

adaçayıda iç iyi gelir dicem ama hamileler içemez onu, sizde şimdi artık bebek çalışması aşamasında olunca olur ya bi zararı olur belki sana diye söyleyemiyomda, sen bilirsin artık canım içip içmeme konusunu adaçayını.....:KK28::KK28:
adaçayı hem uşutmeye iyi geliyo, hemde zindelik verir.....
ben açık halde alıyorum daha doğal diye, 10dk demler sonrada suzer içerim sıcak sıcak.
bugun akşamda içmeyi duşunuyorum mesela, çunku bugun usudum biraz ince giyindim dunden beri.

yaaaa bende istiyorum artık sizin gibi bebek çalışmalarına geçebilmeyiiiii:KK70::KK17::KK17:
artık bende istiyorum bi bebek:emir_bebek:, inşaallah yakın sayılır artık ama o aşamada inşaallah, biraz daha sabır......
şu ilacımın kalanınıda biraksam tamamdır, şimdilik ilaç kısmı plan dahilinde iyi gidiyo çok şukur:nazar::nazar::nazar:,
birde birazda zayıflamam lazım aslında.....
yoksa hamilelik bu şekilde oldukça zor olacak malesef:KK25::KK25::KK25:
hayırlısı olsun diyim artık, ve sabır.....
geç olsunda guç olmasın değilmi:44:
hayırlısı bakalım......

birde zayıflamayı çok istiyorum:))))):KK1::KK1::KK1:

eeeee başka ne istiyon desene:KK70:DDDD:KK9::KK9::KK9:

koccaman öpuyorum bitterimi:KK54::KK54::KK54::KK54:
açık ada çayı getirdim bizim ordan,bizim yılların sablası meğer ada çayıymış :KK1: annem çok içerdi rahmetli
burda da bir kere yaptık içtik..bu akşam eşim istemedi ıhlamurlu bişi yap dedi..ben de netten baktım kabuk tarçın,zencefil,limon,elma,karanfil,ıhlamur ve nane karışımı bir çay yaptım.en son fincana katınca da bal koydum içine süper oldu..neyseki malzemeler evde vardı kayınvalidemler vermişti geçen kış saolsunlar :KK16:

hadi inş sen de ilaçları bırakıp kilo da verirsen gelsin bebek :))
bizde bu ay çalışma yok ben ilaç kullandığım için..zaten olsaydı da gripten neyim nasıl olcaktı bilmem :) bak işte her şey de bir hayır varmış :)

açık ada çayı getirdim bizim ordan,bizim yılların sablası meğer ada çayıymış :KK1: annem çok içerdi rahmetli
burda da bir kere yaptık içtik..bu akşam eşim istemedi ıhlamurlu bişi yap dedi..ben de netten baktım kabuk tarçın,zencefil,limon,elma,karanfil,ıhlamur ve nane karışımı bir çay yaptım.en son fincana katınca da bal koydum içine süper oldu..neyseki malzemeler evde vardı kayınvalidemler vermişti geçen kış saolsunlar :KK16:

hadi inş sen de ilaçları bırakıp kilo da verirsen gelsin bebek :))
bizde bu ay çalışma yok ben ilaç kullandığım için..zaten olsaydı da gripten neyim nasıl olcaktı bilmem :) bak işte her şey de bir hayır varmış :)

aynen öyle canım.....
herşeyin hayırlısı olsun hayatta, gerisi oluuuuup gidiyo.....

çayda çok iyi olmuş canım, eline sağlık, afiyet olsun:):KK39:

ben geldim yenice
kafamda havluyla :KK1:

:KK9::KK9:
:KK16::KK16::KK16:

selam topikcik:KK3:

Günaydın topiğim :)

evet çıkmıştım :)

evet bir izin gününde daha evde değilim,işteyim..haftaya cumaya kadar Allahım bana sağlık ve sabır versin :KK16: de dayanabileyim :KK16:

sabır demeyelimde guç kuvvet versin dıyelim canım, inşaallah.... amin.
yaradandan sabır istersen sana sabır vermek için sana sıkıntılar verirmiş canımcım, öyle dua etmemek lazımmış, esad coşan hocadan duymuştum, ince ve önemli bi ayrıntı bu bence canım, senide çok sevdiğim için bunu sana söylemek istedim tatlışım.:KK19:
ben bu noktaya dikkat ediyorum hayatımda.

benimde bugun midem ağrıyo, dun pırasa yemegi yemiştim midemi yaktı rahatsız etti malesef:KK25::KK25::KK25:
neyse bugun dikkat edersem yediklerime daha iyi olur midem yarına.
mide rahatsızlığıda bazen çok zor yaffff, insanın içine sıkıntı veriyo mesela bazen:KK43:
ecir kaynağıdır inşaallah tum yaşadığımız sıkıntılarımız inşaallah, gerisi boşşşş çnk bence canım.

X