Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Okuyorum canm turizmmm :KK6:

Eğer öksürüğün kesilmezse gece ayak tabanına viks sürüp çorap giy 5 dakikaya geçiriyormuş :KK34:

Ev hanımı olmak kolay değil dmi :KK1:
Güzel yemek yapar mısın twim ?
viksinde kokusu cikmio carsaflardan yikayacan mecbur :KK70:
yaparim diyim fena degil salcayi tutturamiom bi :KK53:

anam sende sevmiyorsun hiçbir şey:KK9:
sen malzemeleri söyle ben sana söyleyim yemeklerı:KK6:

:KK1: Bulurum ben simdi..

kizlar ugur bocekleri neden gelir ? sizce.. Balkon dolu evin icinede girmis bir suru supurgeyle cektim mecbur.. olmuslermidir ay cogalmasinlar icerde :KK53::KK25:

ya hiç bilmiyorum bizim pencere kenarına yuva yapmıs arılar da. bir sürü şey yaptık azaldılar biraz:18:

Hmm hadi inşallah sokması da fena oluyor yahuuu bni soktu yazın :KK19::KK19:
Hemde hiçbişi yapmamıştım dizime konmuş bende bakmamıştım dizimi kaşıcaktım sokuverdi elimin üstü davul gibi olmuştu :KK19::KK19:

evet işte tehdit diye algılıyor onlar:KK53:
benim de bahçede demire ellerimi koymuş etrafa bakıyordum birden baktım soktu:KK14:

evet işte tehdit diye algılıyor onlar:KK53:
benim de bahçede demire ellerimi koymuş etrafa bakıyordum birden baktım soktu:KK14:

Saaf işte ne canım yanmıştı ya :KK47::KK47:

Hangi birine diyecektim en az 15 tane vardi ve bitanede buyuk siyah bi bocek nerden geldiyse bunlar üff aglicam :KK25:

İyi yapmışsın o zmn :KK9:
Böcek ilacından al balkon falan açıktıysa ordan girmiştir ya normal hiç mi gelmiyaaah derse görürsün :KK53::KK53::KK53:

ya hiç bilmiyorum bizim pencere kenarına yuva yapmıs arılar da. bir sürü şey yaptık azaldılar biraz:18:

ugur boceklerine sukrettim suan.. :)
o degil bitanede siyah vardi esime attirdim ama aglicam nerdeyse.. nerden ciktilarsa.. balkonda bi suru ugur bocegi var:KK31::KK31:

X