- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #3.301
Unutmuşum ya bende diyorum ki hiç ısınamadım ben bgn neden ellerim falan buz gibi şmdi
Eşinle yaşıt mısınız ekolüm benm
Sen nerde yaşıyosun ya merak ediyorum ben
Yok ya yaşlı oBöyle diyim de trip olsun
Ben de yemek yemeyi unutmuştum kız bi keresinde 19 saat falan yememişim sonra diyorum ki bende bir gariplik var
höhhh onudami soylim
o banada olmustu bi gece uykum gelmio kivraniorum.. sonra dedim ana ben bugun yemek yemeyi unuttum
Yok ya yaşlı oBöyle diyim de trip olsun
Ben de yemek yemeyi unutmuştum kız bi keresinde 19 saat falan yememişim sonra diyorum ki bende bir gariplik var
o banada olmustu bi gece uykum gelmio kivraniorum.. sonra dedim ana ben bugun yemek yemeyi unuttum
Yaşlı mı kaç ki yaa merak ettim
Bi alemsiniz yemekte unutulur mu yaaa
Bak ben söylüyom İzmir gel bul beni hadi 5 milyonda 1im
Ulen işte insan nasıl unutur ya bir gün nefes almayı unutcaz iyi mi nasıl bir dalgınlıksa
Yaşlı mı kaç ki yaa merak ettim
Bi alemsiniz yemekte unutulur mu yaaa
Valla onun döneminde nüfusta bir karışıklık var ama 15 yaş var diye düşünüyoruz
Ben kapıda anahtar bile unutmuştum ne diyorsun bacımHayır hırsıza buyur gel yazsan daha zor olur
Ne de üstü kapalı konuşuyo
Uzman kişilik
O herkesin başına geliyor benmde unutmuşluğum var anahtarı 1 gece boyunca hemde
Ama Allahtan son kattayız ve apartmana kmse girip çıkmıyo öyle
Yok kız ben bu durumla barışığım insanlar da anormal karşılamıyor genç gösteriyo "kocişim"
Valla herkesin başına gelmemeli diye düşünüyorum
Ben çok dalgınımdır ama yemek tabağına flakes koyup su döktüm üstüne sonra ayıldım yemedim hadi bakalım bunu geçebilcek misin
Benimde kapiyi kilitlemedigim olmustur burda kapilar iki taraftanda kulplu aciliyor giren girerdi yani bide uyumusuz oyle..
Benim esim 47 yasinda bende 23
Allah korumuş
Kızlaaaarr sabah 9da kalkcam ama uykum da yok bliyorum yatsam da şmdi yatakta da dönüp durcam 1 saat
Şııp diye uykuya dalan insanlara hayranım ya
Bende sip diye uyuyamam... ancak cok uykusuz olacam oyleAllah korumuş
Kızlaaaarr sabah 9da kalkcam ama uykum da yok bliyorum yatsam da şmdi yatakta da dönüp durcam 1 saat
Şııp diye uykuya dalan insanlara hayranım ya
Ay hiç önemi yok be kuzum uyum varsa sorun yok