Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

bir sigara içtim, duman çıksın diye de balkonun kapısını açtım, epeydir açık ayaklarım buz gibi oldu:26::26:
az daha dursunda kapayım artık......

bitterde derste galiba......
görünmüyor şuan....

tamam:))))))
:KK16::KK16:

Serin mi hava cam açmayınca da oda çok havasız kalıyor yazın alışmışım cam kapı açık olmasına hava girmesine içeri ayyy kapalı olunca havasızlıktan boğulcakmışım gibi geliyo .s kışın napcam o soğuklarda blmiyorum :26::26:

Serin mi hava cam açmayınca da oda çok havasız kalıyor yazın alışmışım cam kapı açık olmasına hava girmesine içeri ayyy kapalı olunca havasızlıktan boğulcakmışım gibi geliyo .s kışın napcam o soğuklarda blmiyorum :26::26:

evet serin canım hava burada oldukça.....
aynen bende senin gibi, ama alışcaz artık kışın içeriyi daha az havalandırmaya mecburen.....
yaz gibi olamaz.
havasız ortamda hiç duramam bende.
sabah kalkınca ilk işim pencereyi açmak olur:)))
oh missss:21::21::21:

evet serin canım hava burada oldukça.....
aynen bende senin gibi, ama alışcaz artık kışın içeriyi daha az havalandırmaya mecburen.....
yaz gibi olamaz.
havasız ortamda hiç duramam bende.
sabah kalkınca ilk işim pencereyi açmak olur:)))
oh missss:21::21::21:

Bende alıştım şmdi temiz hava girmesine içeri kalkınca oda o kdar boğucu bi hava oluyo ki bnm bi de balkonlu cam olsa açardm 5 dk ordan havalandırır kapatırdım ama balkonum var kapalı balkon ama ordan gircek de bnm odayı havalandırcak da .s dediğin gibi alışcaz şu buhar makinelerinden mi alsak :KK1::KK1:

Bende alıştım şmdi temiz hava girmesine içeri kalkınca oda o kdar boğucu bi hava oluyo ki bnm bi de balkonlu cam olsa açardm 5 dk ordan havalandırır kapatırdım ama balkonum var kapalı balkon ama ordan gircek de bnm odayı havalandırcak da .s dediğin gibi alışcaz şu buhar makinelerinden mi alsak :KK1::KK1:

buhar makinesi napıyomuşki:44:
yalnız bildiğim bişey var, bazı klimalar havalandırma sistemli oluyo, o iyi oluyo, pencereye gerek yok, ama işte bu da herkese uygun bişey değil.....
bu arada benim mutfak pencerem yaz kış hep açık durur kısık bi halde, ben kışın havamı oradan alıyorum gerçekten:):KK1::KK1:

buhar makinesi napıyomuşki:44:
yalnız bildiğim bişey var, bazı klimalar havalandırma sistemli oluyo, o iyi oluyo, pencereye gerek yok, ama işte bu da herkese uygun bişey değil.....
bu arada benim mutfak pencerem yaz kış hep açık durur kısık bi halde, ben kışın havamı oradan alıyorum gerçekten:):KK1::KK1:

Buhar makinesi de havayı temizliyormuş vs az önce buldm gg'de akşam alıcam iyonizerler odadaki havayı temzleyip mikropları öldürüyomş :44:

selam topikcik:)

[video=youtube;TaqqX2YksgY]http://www.youtube.com/watch?v=TaqqX2YksgY[/video]

kafan yavaş yavaş düzelir canım alıştıkça yeni saat sistemine....
kolay değil haklısın:)

amanda kocasıyla kayfemi içmiş benim bitterim:))):KK16::KK16::KK16::nazar:
afiyet olsun balım.....
eşim türk kahvesini sevmiyo malesef:)

verme bencede eşyanı, senin onlar, vermek zorunda da değilsin, işte var böyle haksız yere böyle eşya falan isteyen insanlar malesef........
benim lisedeyken bi arkadaşım vardı kıyafetimi isterdi sürekli, illallah etmiştim ondan........
kaç tane pahalı kıyafetim onda kaldı gitti, babam hayrınamı almıştı onları bana o kadar paraya........:KK4:

cok guzel sarki kac gundur dinliyorum bikmadim daha demin dinledim.. :KK53::KK53:

Buhar makinesi de havayı temizliyormuş vs az önce buldm gg'de akşam alıcam iyonizerler odadaki havayı temzleyip mikropları öldürüyomş :44:

bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası....

neyse sen bi al dene, ben yine sorarım sana nasıl memnunmusun diye......
kaç kuruşmuş.......

bari bilindik iyi bi markadan alsaydın.....
yada önce iyi bi sor soruşturda öyle al bence.......

Kiz ne yapacakmis ora herkesemi ait :26:
Ben olsam isteyemezdim ne gerek var..
e versen ihtiyacim var demis benim olsun diyor geri getirirmi sence:KK1::KK1::KK1:
Belki komsuya esyalarim var koyacam demistir ne bilsin
ama istenmez yani :26:

kimseye ait değil aslında ama eşim yönetici olarak zaptetti ıvır zıvırı koyduk,
sonra karşı komşu da ben de çamaşır asçam oraya dedi verdik o na da anahtar :)
ama kiracı vs başkası onlara vermesi hoş gelmedi bize göre
haberim yok kız çıkmış bakmış bir güzel ne var ne yok
pazarda gibi de benim sehpalara göz koymuş
versem geri alamam kuzum emin ol,öyle biri çünkü
ihtiyacı da yok bence,evini görsen benden senden güzel eşyaları yeni gelin çünkü :)

al sabah da karşı komşu bodrumda gözleme yapıyordu
bütün apartman yanık kokmuş
apartman yaşamı nedir hiç bilmiyorlar :KK50:

selam topikcik:)

kafan yavaş yavaş düzelir canım alıştıkça yeni saat sistemine....
kolay değil haklısın:)

amanda kocasıyla kayfemi içmiş benim bitterim:))):KK16::KK16::KK16::nazar:
afiyet olsun balım.....
eşim türk kahvesini sevmiyo malesef:)

verme bencede eşyanı, senin onlar, vermek zorunda da değilsin, işte var böyle haksız yere böyle eşya falan isteyen insanlar malesef........
benim lisedeyken bi arkadaşım vardı kıyafetimi isterdi sürekli, illallah etmiştim ondan........
kaç tane pahalı kıyafetim onda kaldı gitti, babam hayrınamı almıştı onları bana o kadar paraya........:KK4:

açıkçası benim malım kıymetlidir meyracım
bu arkadaş da bir o kadar benim tersim garip biri
eve davet etmeden dalıvermeler,yatak odama girivermeler
tabakta bişi vermiştim tabağım hala onda 2 ay olmuştur :)

tıık tııık tııık :KK3:

:KK54::KK54:

bittercim sağlam adresten benden sana özel:)))))

OĞLAK EKİM AYI: Rüyalarınıza çok dikkat etmelisiniz!
Çünkü size ne yapmanız gerektiğini gösterebilir ..
İç sesinizi dinleyin!

:KK16::KK16::KK16:

tşk ederim canım :KK16::KK16:
dinlicem iç sesimi :)

bitterde derste galiba......
görünmüyor şuan.....

derse girmedim daha,6 da başlıyor maraton 22ye kadar :KK52:
başka işler vardı kafamı kaldıramadım geldiğimden beri

şöylede bişey var....
eğer eviniz kaloriferli ise.....
kaloriferli evlerde havadaki nemde kuruluk oluşurmuş, bu durum bazı kişilerde burun kanamalarına bile yol açıyo.
bunu gidermek için kolay bi yöntem var, bizim bekarken evimizde hep takılı olurdu bi çok peteğimizde, şuan ise dediğim gibi mutfak pencerem yaz kış azıcıkta olsa açık durduğu için ben gerek görmedim buna.
peteğe takılıcak bi düzenek halinde satılıyo, o düzeneğede takılıcak olan küçücükte bi bidonu var, o bidoncuğun içine su dolduruyosun ve peteğe takıyorsun, kalorifer ısındıkça o buhar yapıyo ve nem dengesini sağlıyo:))))
basit ve ekonomik:)))))
ama dediğim gibi ben gerek duymuyorum ona temiz hava haricinde, işte temiz havayıda o açık pencereden az çok karşılıyom işte....
yaz gibi olmaz zaten heralde normalde de.....

şu da bi gerçek; teknoloji ömrümüzü kısaltıyo malesef.......
bizi bi çok güzellikten alı koyuyo.......
eskiden kalorifermi varmış........
bu da ayrı bi tartışma konusu dermişim:KK9::KK9::KK9:
bi başka programda bunuda tartışalım lütfen:)))):KK1::KK16:

X