selam topik....
ne yanlış anlıcam kız :)
gözler gidiyorsa kimseyi dinlemem yatarım ben
kedilere bakıyorum şimdi
bir an açtığımı unutmuşum
garibim miyavlıyor da miyavlıyor
nerden geliyor bu ses dedim,sokaktan herhalde sonra dedim
ama üzüldüm çok içten miyavlıyor diye :)
günaydınlar bu arada efenim
tünaydın balım:)
sen şimdi kedi diyince bende açtım baktım şimdi, kudurmaya son gaz devam ediyolar:)
bugün onları biraz daha büyümüş gördüm, biri mesaj bırakmış oraya okudum, "ben almak istiyorum, nasıl alabilirim diye":)
grili görünüş olarak pek güzel değil ama huy olarak daha sempatik:)))) bayılıyom griliye.......
kocamanda kafası var:))
kafası büyük olduğuna göre, büyük ihtimal erkektir o.
aynı şey banada oldu şimdi:))))
sana yazıyom ya, bi kedi sesi oldu, hemen bahçedenmi geldiki dedim, biri kedi yavrusumu attıki bahçeye dedim:))))
sonra dank etti:):86::86::86:
saftirik o senin kediler dedim:))))
ama gerçekten miyavlaması benimde içimi çok acıttı
sıkılmışlar günlerdir orada, ve artık büyüdüğü için dışarı çıkmak istiyolar, onun için miyavlıyordu biri....
içim götürmedi kapattım şimdi.....
inşaallah hayırlısı ile hep mutlu olacakları yuvalar biran önce bulunur hepsine
hımmm şimdi birde düne gelelim....
daha doğrusu dün akşama.... malum konuya.....
inanırmısın dün 3gündür üzülmekten artık bünyem kaldırmadı tansiyonum gece tavan yaptı sinirden üzüntüden.....
şuan daha iyiyim ama, ama 3günde ancak toparlarım artık.....
çok değişik fikirler içine büründüm artık bunuda yaşadıktan sonra, bana orada destek olan herkeste sağolsun o da ayrı ama çok koydu bana o şahsın bana yaptıkları, eh yaradana gönülden havale ettim onu, bi zaman o topikten ayrı kalmayı düşünüyorum açıkçası şuan.
3senedir çok sevgi dolu, arkadaşlıklar dostluklar kurduğum yerdi orası, evim dediğim yerdi orası, ama o kız bunu mahvetti resmen, benim bu kadar üzüldüğüm nokta bu, neyse ben ilahi adalete dayadım sırtımı.
sanada anlatıyım istedim durumu.