- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #2.421
Afiyet olsuunnn
Patlican severim, aciktiysan ye biseylerr
ay Allahım klibin başı yine öpüşmeli olmuş
hep de böyle buluyorum
şimdi yiyemem ki,işteyim
daha 2 saati geçik var çıkmama
ohhhhhhhhhhhhh misler gibi
canımı çektirdiniz sizi gidiler sizi
benim de dünden var yemeklerim
azıcık hindi sote
patlıcan yemeği (normal yemek yani karnıyarık,musakka felan değil)
bir de mercimek köftelerim var
en çok onları yemek istiyorum şu an
antibiyotik de olmasa
Allah bulandan razı olsun ama tabisi fazlası zarar :)
alın size şarkı
çok beğendim ben,aşkım alevlendi
[video=youtube;MY4YJxn-9Og]http://www.youtube.com/watch?v=MY4YJxn-9Og&list=RD02jCenKodU3Qk&feature=endscreen[/video]
Hahahaha bisey olmaz biz gözlerimizi kapatiriz ;-)
Haaa sen calisiyormusun? Az kalmis eve gitmene
evet özel bir kurstayım
Ich bin lehrerin
oldu mu
das ist gut
Almancada mi biliyorsunolmus tabi
evet özel bir kurstayım
Ich bin lehrerin
oldu mu
Günaydııınnnnnn
lisede ve ünide gördüm canım
ama hep düşük seviyede
öğrendiklerimi de unuttum tabi pratik olmayınca
Istersen arada bi konusalim tazelemis olursun
evet özel bir kurstayım
Ich bin lehrerin
oldu mu
olabilir ama zorlanırım sanki
mesela das ist gut= It is good
galiba dimi
iyi anlamında
sen benim topişimi başı boş bırak tabi hıh
hesaplaşçaz senle
Bayagi ugramadim bu topige ya selamlar..
selam kızçeler:)
naparsınız bakıyım?:)
Ver Bana Düşlerimi (Murat Kekilli) - YouTube
ben bu parça eşliğinde biraz kkya bakıyım dedim eşim hazır dışarı çıkmışken, aman çıksın evde fazla durması ona iyi gelmiyo
ayarsız enerji moduna bağlıyo bazen evde çok kaldımı
neyse:)
medyatik gaci seni:)
senin burcın ne kız merak ettim?:):26::26:
Yengec... de hele bakam nem var nem yok burclardan anliosan madem
hımmm yengeç mi:)
diyim bakıyım bişeyler sana:)
ya bi kere çok hisli olurlar, sıvı yiyecek ve içecekler ile araları iyidir, mesela çorbayı çok severler genelde:)
suyu severler.....
çok alıngan olurlar, ve genelde onları çözmek anlamak hiç kolay değildir.......
bazen inat yanları olur....
mideleri hassastır, ellerini güzel kullanırlar....
genelde boğa burçları ile oldukça uyumludurlar.....
evlerine çok düşkündürler, çocuklarınada aynen, ve annecilerdir.....
nasiiii uydumuuuu:)
--------------------------------------------------------------------------
Tanımlayan söz: Kendimi hissettiklerimde arıyorum.
Olumlu ve yapıcı kullanıldığında: Koruyucu ve hassas, besleyen, büyüten, derin duygular, güçlü annelik duygusu, fedakâr, sezgi sahibi, başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı.
Kötü kullanıldığında ve abartıldığında: Duygusal konularda takıntılar, huzursuzluk, çok çabuk değişen ve endişelenen, yersiz korkular, aşırı boğucu
Yengeç Kadınının yaklaşımı:
Kabaca iki tip Yengeç kadınından bahsedilebilir. Birinci kategoridekiler anne gibi olanlar, sürekli kollayan, koruyan, kendini ilişkilerine adayanlar. İkinci kategoridekiler ise son derece hassas, çocuksu olan, duygusal açıdan kolay heyecanlanan tipler. Aslında bu iki tip birbiri içine geçmiş de olabilir.
Yengeç en dişil burçtur ve ev, aile, gelenek konularında tutucu bir tavır sergileyebilir. Bu yüzden ilişkilerinde de korunmak, güven duymak ve aşırı bağlılık talep edecektir. Hassas yapısı ile ilişkilerinde derinlik arar ve kendini gizli yollardan ifade etmeye çalışır. Genel olarak daha edilgen bir karakterdedir ancak harekete geçmek istediğinde gizliliğe önem verecektir. Bir ev kurmak, aile bağlarını güçlendirmek açısından son derece yeteneklidirler. Sessiz olduklarına kanmamalısınız. Zira onlarda hiç beklenmedik bir beceriklilik ve en ince ayrıntılarına kadar olayları analiz eden bir yön de söz konusudur.
İlişkilerinde eşlerini çocukları gibi de görebilirler. Bu yüzden ilişkilerinde bağımlılık önemli bir duruma yol açar. Eğer yengeç kadını kendini duygularına kaptırırsa, ilişkilerinde fazla yorucu da olabilir ve karşısındakinin özgürlük ihtiyacını görmekte zorlanabilir.
Son derece yaratıcıdırlar. Geniş hayal güçleri, zengin bir duyarlılıkları vardır. Sanatta, romanda, hassasiyet gerektiren konularda başarı onlar için zor değildir fakat kabuğundan çıkmaları için daha fazla cesarete ihtiyaçları olacaktır. Yengeç kadınları halkla ilişkiler, danışmanlar ya da terapistler olarak öne çıkabilirler.
Haritalarında Venüs İkizler ya da Aslan burcundaysa daha dışa dönük ve güven sahibidirler. Ancak Venüs Boğa, Yengeç ya da Başak burcundaysa, daha hassas, koruyucu ve ilişkilerinde anne tutumuna daha yakın davranış sergileyebilirler.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ALINTIDIR.