Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

oh ohhh, neler var neler......

klip pek bi coşkunmuş:)
klibi beğendim güzelmiş

selam kızçeler:)

naparsınız bakıyım?:)
Ver Bana Düşlerimi (Murat Kekilli) - YouTube
ben bu parça eşliğinde biraz kkya bakıyım dedim eşim hazır dışarı çıkmışken, aman çıksın evde fazla durması ona iyi gelmiyo
ayarsız enerji moduna bağlıyo bazen evde çok kaldımı
neyse:)

Bayagi ugramadim bu topige ya selamlar..

medyatik gaci seni:)
senin burcın ne kız merak ettim?:):26::26:

Son düzenleme:

Yengec... de hele bakam nem var nem yok burclardan anliosan madem

Yengec... de hele bakam nem var nem yok burclardan anliosan madem

hımmm yengeç mi:)
diyim bakıyım bişeyler sana:)

ya bi kere çok hisli olurlar, sıvı yiyecek ve içecekler ile araları iyidir, mesela çorbayı çok severler genelde:)
suyu severler.....
çok alıngan olurlar, ve genelde onları çözmek anlamak hiç kolay değildir.......
bazen inat yanları olur....
mideleri hassastır, ellerini güzel kullanırlar....
genelde boğa burçları ile oldukça uyumludurlar.....
evlerine çok düşkündürler, çocuklarınada aynen, ve annecilerdir.....
nasiiii uydumuuuu:)

hislimiyim bilmem icecek severim suyla aram yok corbayida severim..
alinganimdir anlamak kolaymi bilmem karsidakine sormak lazim
inatciyim midem hassasmi bilmem ellerimi cok guzel kullanirim o yuzden yikamaktan mahvoldular
evime duskunum cocuklarida cok severim anneci oldugumda kesin kucukken annemsiz bi yere gitmezdim
uydu galiba baskaa baskaaaa

--------------------------------------------------------------------------
Tanımlayan söz:
Kendimi hissettiklerimde arıyorum.
Olumlu ve yapıcı kullanıldığında: Koruyucu ve hassas, besleyen, büyüten, derin duygular, güçlü annelik duygusu, fedakâr, sezgi sahibi, başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı.
Kötü kullanıldığında ve abartıldığında: Duygusal konularda takıntılar, huzursuzluk, çok çabuk değişen ve endişelenen, yersiz korkular, aşırı boğucu

Yengeç Kadını’nın yaklaşımı:
Kabaca iki tip Yengeç kadınından bahsedilebilir. Birinci kategoridekiler “anne” gibi olanlar, sürekli kollayan, koruyan, kendini ilişkilerine adayanlar. İkinci kategoridekiler ise son derece hassas, çocuksu olan, duygusal açıdan kolay heyecanlanan tipler. Aslında bu iki tip birbiri içine geçmiş de olabilir.

Yengeç en dişil burçtur ve ev, aile, gelenek konularında tutucu bir tavır sergileyebilir. Bu yüzden ilişkilerinde de korunmak, güven duymak ve aşırı bağlılık talep edecektir. Hassas yapısı ile ilişkilerinde derinlik arar ve kendini gizli yollardan ifade etmeye çalışır. Genel olarak daha edilgen bir karakterdedir ancak harekete geçmek istediğinde gizliliğe önem verecektir. Bir ev kurmak, aile bağlarını güçlendirmek açısından son derece yeteneklidirler. Sessiz olduklarına kanmamalısınız. Zira onlarda hiç beklenmedik bir beceriklilik ve en ince ayrıntılarına kadar olayları analiz eden bir yön de söz konusudur.
İlişkilerinde eşlerini çocukları gibi de görebilirler. Bu yüzden ilişkilerinde bağımlılık önemli bir duruma yol açar. Eğer yengeç kadını kendini duygularına kaptırırsa, ilişkilerinde fazla yorucu da olabilir ve karşısındakinin özgürlük ihtiyacını görmekte zorlanabilir.
Son derece yaratıcıdırlar. Geniş hayal güçleri, zengin bir duyarlılıkları vardır. Sanatta, romanda, hassasiyet gerektiren konularda başarı onlar için zor değildir fakat kabuğundan çıkmaları için daha fazla cesarete ihtiyaçları olacaktır. Yengeç kadınları halkla ilişkiler, danışmanlar ya da terapistler olarak öne çıkabilirler.
Haritalarında Venüs İkizler ya da Aslan burcundaysa daha dışa dönük ve güven sahibidirler. Ancak Venüs Boğa, Yengeç ya da Başak burcundaysa, daha hassas, koruyucu ve ilişkilerinde anne tutumuna daha yakın davranış sergileyebilirler.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ALINTIDIR.

Thank you seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…