- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #2.301
bende bayramda annemlerin yanına gidebilirim, kesin bişey yok yani ortada ama.
belki eşimle birliktede gidebiliriz bayramda....
ben eşimden yana pek ümitli değilim; ne biliyim annesigil buranın bi ilçesinde oturunca bayramda da ayrı olurlarsa oğullarından tan tana edebilirler bence anlayışlı olmayıp, oyüzden o tan tanayı dinlememek için gelmez belki benimle eşim, bana karışmaz ama....
hiç kesin bişey yok ortada ama henüz.......
eşimle yazın gitme fikrindeyim birde; hani yazın gidince hem gezebilirizde hava açısından....
bayramda hava serin olur gezemeyiz...
bulmuşken gezicen dimi:)
karadeniz şahane bi yer hakkaten doğa olarak.......
antalya alanya marmaris sollar oraları bence.....
her yer yeşil yaaaa, kayadan ot çıkmış anacığım, çok güzel oralar.
eşiminde izni hep kısıtlı, adama bi yapışıyolarki sorma iş bakımından yapışıyolar yani....
ama patronlarının hepsi çok iyiler, söz söyleyemem adamlara, anlayışlılarda sağolsunlar, izin istese verirlerde eşim isteyemiyo ayar yapıpta
ben izin alırsam onlar çok zorlanırlar diyo eşim
e zorlansınlar baaaaane
belki eşimle birliktede gidebiliriz bayramda....
ben eşimden yana pek ümitli değilim; ne biliyim annesigil buranın bi ilçesinde oturunca bayramda da ayrı olurlarsa oğullarından tan tana edebilirler bence anlayışlı olmayıp, oyüzden o tan tanayı dinlememek için gelmez belki benimle eşim, bana karışmaz ama....
hiç kesin bişey yok ortada ama henüz.......
eşimle yazın gitme fikrindeyim birde; hani yazın gidince hem gezebilirizde hava açısından....
bayramda hava serin olur gezemeyiz...
bulmuşken gezicen dimi:)
karadeniz şahane bi yer hakkaten doğa olarak.......
antalya alanya marmaris sollar oraları bence.....
her yer yeşil yaaaa, kayadan ot çıkmış anacığım, çok güzel oralar.
eşiminde izni hep kısıtlı, adama bi yapışıyolarki sorma iş bakımından yapışıyolar yani....
ama patronlarının hepsi çok iyiler, söz söyleyemem adamlara, anlayışlılarda sağolsunlar, izin istese verirlerde eşim isteyemiyo ayar yapıpta
ben izin alırsam onlar çok zorlanırlar diyo eşim
e zorlansınlar baaaaane