Sanırım gerçekten bitmiş bişeyi sürdürdüğümü iyice düşünür oldum.bu geve artık dayanamayıp içimdekileri söledim.”uzun süredir bunları düşünüyom iletişimimiz zayıf olduğu için bu durumlar bende farklı düşüncelere sebeb oluyo “içimdekileri hislerimi söyledim ve senin bu konudaki düşüncelerini sölemeni istiyorum çünkü tek taraflı olmuyo dedim beni dinledi ve sadece “saçmalıyosun,abartıyorsun,geçicek bu durum dedi”ben de neyi bekliyoruz ki çovuğumuz yaşına geldi neyin geçmesi dedim.bişi demedi.ben de benim söleyeceklerüm bunlar içimdekileri bilmistedim dedim ve yanından uzaklaştım diğer odaya geçtim.gerçekten içimdekileri boşaltmak iyi geldi ama tepkisiz kalması açıkçası bana olan sevgisinin bittiğini hissettirdi.insan demez mi canım bunları düşündürdüğüm için üzgünüm ama geçicek vb fln demesi.ama yok. Odaya tekrar girdiğimde hiç bi tepki vermedi.kızlar bana da yol görünüyo sanırım ben başka bişi çıkaramadım ya siZce,bu tarz bi durum olup düZelebilir mi bi ilişki çok kırıldım artık bende de bişiler bitiyo artık ben de soğursam geriye dönemem ona karşı iyice bilenmeye başladım çünküne zormuş bu durumlar allah herkesi yuvasında huzurlu etsin