Bitmiş birşeyi mi zorluyorum?!!

Sanırım gerçekten bitmiş bişeyi sürdürdüğümü iyice düşünür oldum.bu geve artık dayanamayıp içimdekileri söledim.”uzun süredir bunları düşünüyom iletişimimiz zayıf olduğu için bu durumlar bende farklı düşüncelere sebeb oluyo “içimdekileri hislerimi söyledim ve senin bu konudaki düşüncelerini sölemeni istiyorum çünkü tek taraflı olmuyo dedim beni dinledi ve sadece “saçmalıyosun,abartıyorsun,geçicek bu durum dedi”ben de neyi bekliyoruz ki çovuğumuz yaşına geldi neyin geçmesi dedim.bişi demedi.ben de benim söleyeceklerüm bunlar içimdekileri bilmistedim dedim ve yanından uzaklaştım diğer odaya geçtim.gerçekten içimdekileri boşaltmak iyi geldi ama tepkisiz kalması açıkçası bana olan sevgisinin bittiğini hissettirdi.insan demez mi canım bunları düşündürdüğüm için üzgünüm ama geçicek vb fln demesi.ama yok. Odaya tekrar girdiğimde hiç bi tepki vermedi.kızlar bana da yol görünüyo sanırım ben başka bişi çıkaramadım ya siZce,bu tarz bi durum olup düZelebilir mi bi ilişki çok kırıldım artık bende de bişiler bitiyo artık ben de soğursam geriye dönemem ona karşı iyice bilenmeye başladım çünküne zormuş bu durumlar allah herkesi yuvasında huzurlu etsin

Seni hatirladim .Eşin eski sevgilisine seni unutmadım diye mesaj atmısti sanirim sarhoşken.Ben çok donuk gördüm eşini.Tavrını al bence.Bu gayretsizlik neyin nesi? Bazı şeyleri adamakıllı düşünmesi,biraz gönül almaya çalişması gerekirdi.Geçmiş bitmıs seyler için yuvasını yıkacak haberi yok.

bahsettiginiz durumları bir çok kadın yaşıyor dogum sonrası.
biz de aynı donuklugu hissizligi yaşadıgımızda eşimin cevabı bana dokunmaya kıyamadıgı (normal dogumda yaşadıgım sancıdan ) çektigim uykusuz yorgun günlerden kaynaklı bir mesafe koyuyorlar araya.bir de bizim gibi erkeklerinde hormonları degişiyor galiba.
sizin eşinizde bunları düşünüyor olabilir.hem çalışıyor, ev, çocuk birde kendisini size yük etmek istemiyordur.
biraz sakin olun kendinizi hırpalamayın yuvanızda sizi arka plana atan bir durum yok.
sakinleşip kendinize dönük kalın eşiniz dert etsin ona kalmayan vaktinizi ilginizi o sorsun size neden benimle ilgilenmiyorsun vs vs diye

Seni hatirladim .Eşin eski sevgilisine seni unutmadım diye mesaj atmısti sanirim sarhoşken.Ben çok donuk gördüm eşini.Tavrını al bence.Bu gayretsizlik neyin nesi? Bazı şeyleri adamakıllı düşünmesi,biraz gönül almaya çalişması gerekirdi.Geçmiş bitmıs seyler için yuvasını yıkacak haberi yok.
Evet donuk ne kelime resmen duvara konuşuyomuş gibi hissettim hiç bi müdahelesi olmadı,sadece dinledi ve yok öle bişi dedi ben konuştuklarımla kaldım.hiç bi gayret göstermedi düşüncelerimi değiştirmek için yanaşmadı bana resmen sölediğimle kaldım iplemedi dinledi dinledi o kadar.ben artık onda bittiğimi düşünmeye başladım insan değer verdiği bi insanın üzüntüsü karşısında tepkisiz kalır mı kaldı.böle giderse bitecek zaten

bahsettiginiz durumları bir çok kadın yaşıyor dogum sonrası.
biz de aynı donuklugu hissizligi yaşadıgımızda eşimin cevabı bana dokunmaya kıyamadıgı (normal dogumda yaşadıgım sancıdan ) çektigim uykusuz yorgun günlerden kaynaklı bir mesafe koyuyorlar araya.bir de bizim gibi erkeklerinde hormonları degişiyor galiba.
sizin eşinizde bunları düşünüyor olabilir.hem çalışıyor, ev, çocuk birde kendisini size yük etmek istemiyordur.
biraz sakin olun kendinizi hırpalamayın yuvanızda sizi arka plana atan bir durum yok.
sakinleşip kendinize dönük kalın eşiniz dert etsin ona kalmayan vaktinizi ilginizi o sorsun size neden benimle ilgilenmiyorsun vs vs diye

Siz konuştuğunuzda ne güzel eşiniz dile getirmiş ben bu gece konuştuğumda iplemedi resmen beni dinledi dinledi durdu boşa konuşmuşum gibi ben artık rahatsızlık duyuyorum sevildiğimi hissetmiyorum en son ne zaman sarıldım ona unuttum özel hayatımız zaten yok 9ayda sadece bir kez beraber olduk.böle olmaz böle gitmez dediğimde insan farklı yaklaşır demi beni hiç kaale bile almadı yok öle bişi diip sustu ben yapamıyorum artık bu benim sosyal hayatıma da yansıdı mutsuzluğum karşı taraftan farkediliyo.daha ne yapılır ki sıkıntımı paylaştım gerekirse uzman yardımı alalım dedim ama ben ne konuştum o ne yaptı hiçç!!!

X