Bitmiş birşeyi mi zorluyorum?!!

Ben böyle şeylerde gurur yapmayı sevmiyorum.
İnsanın kalbini beynini kemiren, yiyip bitiren bir şey..
Gelmiyorsa sen git bi gidersin iki gidersin sonra o gelir. Adımı sen at.
Güzel sözler söyle, cilveler yap :)
Valla ben canım istedigi an giderim gurur yapmam :)
Önemli olan senin ne istediğin ?
Belki o da senin soğudugunu uzak kaldığını düşünüyordur.
Konuşarak ta anlaşılabilir..
Tabiki bilemiyorum ben hep kendi açımdan düşünüyom kendi iç sesimle konuşup soru cevap veriyorum.ama sanki o da durumdan rahatsızmış gibi davranmıyo yani ne bilim ona bakılda sanki hiç sorunumuz yok koca 9ay geçti neredeyse bebeğin yaşı gelcek biz ev arkadaşına dönüştük.ben yanaşmayı deneyim bakalım sonuç ne olcak

Her çift çocuktan sonra bu tarz sorunlar yaşayabiliyor. Ancak hiçbir şey yapmazsanız zaman geçtikçe bu soğukluk ve mesafe büyür ki 9 ay uzun bir süre bence. Şimdiye kadar ufak ufak yakınlaşmalarla bayağı bir yol katederdiniz. Ama çözülmeyecek bir şey değil bence. Bu ille de süslenip püslenip abartı şeyler yapmanızı gerektirmez, ufak ufak o tensel teması kurmaya çalışın. Bazen sözlerden çok daha etkilidir.
İşte zaman geçiyo ve düzelen bişi yok önceden yok lohusaydım yok bebek daha küçük diye diye telkin ettim kendimi ama 9ay uzun bi süreç ben bunları düşünürken acaba o rahatsız olmuyo mu ki ne sözlü ne davranışlarında belli ediyo.hergün dünün aynısı çok bunaldım artık zaten bebekle yorucu geçiyo bi de eşimin ilgisini evliliğimi sorgulamak ruhsal yaralıyo beni.ben yanaşmaya çalışayım bi de böle olsun bakalım ne tepki vercek

İşte zaman geçiyo ve düzelen bişi yok önceden yok lohusaydım yok bebek daha küçük diye diye telkin ettim kendimi ama 9ay uzun bi süreç ben bunları düşünürken acaba o rahatsız olmuyo mu ki ne sözlü ne davranışlarında belli ediyo.hergün dünün aynısı çok bunaldım artık zaten bebekle yorucu geçiyo bi de eşimin ilgisini evliliğimi sorgulamak ruhsal yaralıyo beni.ben yanaşmaya çalışayım bi de böle olsun bakalım ne tepki vercek

Evet bir deneyin bakalım eğer bir ilerleme kaydedemezseniz profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Belli ki çocuklu hayat eşinizi bazı konularda etkilemiş. Tam olarak ne hissettiğini ifade edebilirse ona göre bir çözüm bulunur. Bu kadar canınızı sıkmayın, iyi bir iletişimle ve gerektiği yerde yardım alarak her şey çözülür.

Evet bir deneyin bakalım eğer bir ilerleme kaydedemezseniz profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Belli ki çocuklu hayat eşinizi bazı konularda etkilemiş. Tam olarak ne hissettiğini ifade edebilirse ona göre bir çözüm bulunur. Bu kadar canınızı sıkmayın, iyi bir iletişimle ve gerektiği yerde yardım alarak her şey çözülür.
İnşallah herşey güzel olur 4senede bu kadar ilgisiz sevgisiz olmamalıyız daha yeni sayılırız.konuşsam kendini ifade etse inanın konuşurum ama beni dinlicek ve haklısın dicek eminim yani bana dese senin de bu yaklaşımın var bundan rahatsız oluyorum dese en azından ondaki beni bilirim ona göre davranırım ama o da yok.en son diceğim aile terapistine gitmek olucak sanırım.

Acaba erkeklerde doğum sonrası sendromu falan mı bu
Bilmiyorum ama çok uzun sürdü bu sendromnasıl bi yol izliceğimi de bilemiyorum.ben mi beceriksizim acaba ilişki yönetiminde bana ilgisini esirgemeyen her fırsatta gösteren adamı soğuttum kendimden de bu hale geldik.adam sanki eşiymiş gibi görmüyo beni.çocuğunun bakıcısı evi çekip çeviren çalışan biri gibi görüyo sanki hiç empati yapmıyo

İnşallah herşey güzel olur 4senede bu kadar ilgisiz sevgisiz olmamalıyız daha yeni sayılırız.konuşsam kendini ifade etse inanın konuşurum ama beni dinlicek ve haklısın dicek eminim yani bana dese senin de bu yaklaşımın var bundan rahatsız oluyorum dese en azından ondaki beni bilirim ona göre davranırım ama o da yok.en son diceğim aile terapistine gitmek olucak sanırım.

Anlıyorum sizi, bir iletişimsizlik de mevcut. Eşiniz biraz kaçıyor gibi geldi bana. Ama bir sorun olduğuyla artık yüzleşip kabul etmesi gerekiyor. Duruma göre artık siz aksiyon alıp çift terapisine gideceksiniz.

Anlıyorum sizi, bir iletişimsizlik de mevcut. Eşiniz biraz kaçıyor gibi geldi bana. Ama bir sorun olduğuyla artık yüzleşip kabul etmesi gerekiyor. Duruma göre artık siz aksiyon alıp çift terapisine gideceksiniz.
Evet iletişimsizlik hat safhada normalde konuşuruz fikir paylaşırız ama ilişkimizde karşılıklı konuşamayız belki konuşabilsek sorunlarımızı görücez ve ona göre davranışımızı şekillendircez ama malesef tek taraflı oluyo bu.ben konuşurum o dinler sonra haklısın özür dilerimler farkındayımlar başlar bu sefer de ben sinirlenirim madem farkındasın ne diye bişi yapmıyon diye.bumerang gibi başa dönüyoz.gerçekten normal bi evlilik istiyom sevgiye dayalı sevilmek istiyorum ya gerçekten ihtyacım var evli miyim yoksa değilmiyim bilemedim

Bilmiyorum ama çok uzun sürdü bu sendromnasıl bi yol izliceğimi de bilemiyorum.ben mi beceriksizim acaba ilişki yönetiminde bana ilgisini esirgemeyen her fırsatta gösteren adamı soğuttum kendimden de bu hale geldik.adam sanki eşiymiş gibi görmüyo beni.çocuğunun bakıcısı evi çekip çeviren çalışan biri gibi görüyo sanki hiç empati yapmıyo
Kaç senelik evlisiniz ? Bakım giyim makyaj nasılsınız yani Bakım yapıp karşısına çıkmayı denediniz mi hiç ?

iyi akşamlar.sorun eşim..hamilelik ve doğum sonrası eşimde değişimler oldu sıkıntılı bi süreç atlattık ya da atlatamadık hala dışardan baksan bi sıkıntı yok.tartışmamız yok,bişi olsa son sözü bana bırakır sen bilirsin nasıl istersen der.ama gel gelelim içimdeki sevgi boşluğu ayyuka çıktı eşimden sevgi ilgi göremiyorum çocuğuna karşı çok ilgili ama bana en son ne zaman sarıldı öptü hatırlamıyorm bebeğim 9aylık ve biZim cinsel birlikteliğimiz son buldu doğumdan bu yana sadece bir kere birliktelik yaşadık.ben anlama veremiyorum bi erkek bu kadar sürede nasıl arzulamaz nasıl istemez,sorunları hep benim dile getirmem de sıktı beni.ben ne yapayım boşanmak da geçiyo aklımdan demek ki bu adam artık beni sevmiyo diye ama herşeyi denedikten sonra bu aşamanın olmasını istiyorum.kızlar bana verebileceğiniz bi akıl var mı bi de bu yönden dene diye inanın nabıcağımı bilmiyomdışardan dikkat çeken biriyim hani saldım desem ondan desem o da diğil ama acaba adam bana karşı mı soğudu.daha ne kadar böle sürdürebilirim bilmiyom neredeyse senesi gelcek.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
9 aydır nasıl tatmin ediyor kendini bu adam?

ayh. bütün gün bebek ev isi su bu bide kukla gibi yorgunluktan ölürken süslencem... bi erkek istediginde öyle kokuyu mokuyu pek takmaz.

erkeklerde kadinlar gibi bazen dogum sonrasi depresyona gire biliyor. bence cocuk uyurken sakince bi konusun.

Bunun suslenmeyle alakasi yok! Cocugunuz 9 aylik olmus. Artik normale donmeniz gerekirdi.

Kendimden ornek verim. Dogum sonrasi bakim sifirdi kilolar ise arşa vurmustu ama esim beraber olmak istedi hep.

Kaç senelik evlisiniz ? Bakım giyim makyaj nasılsınız yani Bakım yapıp karşısına çıkmayı denediniz mi hiç ?
4senelik evliyim .doğumda kilo aldım evet bakım konusunda da çok üstüme titremedim açıkçası ama doğumdan sonra verdim kilolarımı eski halime döndüm ama biz ilişki olarak eski halimizden eser kalmadı.çok yoruldum evet giyiniyorum makyajımı da yapıyorum ama adamda tık yok böle olunca da heves fln kalmadı ne hali varsa görsün ne olucaksa sonumuz olsun’a getiriyorum

9 aydır nasıl tatmin ediyor kendini bu adam?
Valla onu ben de merak etmiyor değilim.teline fln bakıyorum arada video ya da ne bilim onun gibi bişiler var mı diye ama yok.ya adam hiç mi istemez eşine sarılmayı yakınlaşmayı ama yok cinselliği geçtim gerçekten sevgisini hissetmeye ihtiyacım var eşim var diyemiyorum

B bushed nasilsiniz.konustunuzmu esinizle
Konuşmadım aynıyız hatta şu an o bi kanepede ben bi kanepede konuşmadan tv izliyoz sonra da yatarım ben artık.böle olunca bende heves fln kalmıyo adam hiç mi istemiyo düzelmek için hiç bi adım atmıyor.acaba beni mi zorluyo patlamamı bekliyo ben çok sıkıldım artık.

Bunun suslenmeyle alakasi yok! Cocugunuz 9 aylik olmus. Artik normale donmeniz gerekirdi.

Kendimden ornek verim. Dogum sonrasi bakim sifirdi kilolar ise arşa vurmustu ama esim beraber olmak istedi hep.
Sizin eşiniz normalini davranmış.olması gereken bu zaten robot değiliz ki doğum yaptık hop aynı bedene geri dön.ben 20kilo almıştım hamileliğimde doğumdan kısa bi süre sonra verdim sorun kilo değil zaten adamın ilgisi benden geçti yani bu kadarmıydı sevgisi diye sormadan edemiyorum.ne yapacağımı şaşırdım artık.

4senelik evliyim .doğumda kilo aldım evet bakım konusunda da çok üstüme titremedim açıkçası ama doğumdan sonra verdim kilolarımı eski halime döndüm ama biz ilişki olarak eski halimizden eser kalmadı.çok yoruldum evet giyiniyorum makyajımı da yapıyorum ama adamda tık yok böle olunca da heves fln kalmadı ne hali varsa görsün ne olucaksa sonumuz olsun’a getiriyorum
üzerine düşmeyin biraz zaman geçince belki düzelebilir.

üzerine düşmeyin biraz zaman geçince belki düzelebilir.
Evet bekliyorum ama daha ne kadar böle sürer ki daha ne kadar gider 9ay oldu.adamda tık yok sorsan sorun da yok ama evlilik de yok.acaba soğudu da düzeni bozulsun mu istemiyo.bunları sorsam ne alakası var derben işin içinden çıkamıyorum.konuşmak da gelmiyo içimden geçen akşam o uyurken sarıldım bi tepki vermedi sarılmak bile bi garibime gitti gerisini siz düşünün artık çook yalnızım yazaten ailemden uzaktayım çocuğumla ben uğraşıyom bi de çalışıyom hepsi üst üste geliyo eşten olan ilgisizlik de tuzu biberi oluyo iyice asabi asabi takılıyorum

Evet bekliyorum ama daha ne kadar böle sürer ki daha ne kadar gider 9ay oldu.adamda tık yok sorsan sorun da yok ama evlilik de yok.acaba soğudu da düzeni bozulsun mu istemiyo.bunları sorsam ne alakası var derben işin içinden çıkamıyorum.konuşmak da gelmiyo içimden geçen akşam o uyurken sarıldım bi tepki vermedi sarılmak bile bi garibime gitti gerisini siz düşünün artık çook yalnızım yazaten ailemden uzaktayım çocuğumla ben uğraşıyom bi de çalışıyom hepsi üst üste geliyo eşten olan ilgisizlik de tuzu biberi oluyo iyice asabi asabi takılıyorum
Böyle Düşünme canım gerekirse al karşına eşini be sorunu OLDUĞUNU sor . Veya bir aile terapisti Öner . Sen bu şekilde Olmasın normal buluyor msjın diye

X