iyi akşamlar.sorun eşim..hamilelik ve doğum sonrası eşimde değişimler oldu sıkıntılı bi süreç atlattık ya da atlatamadık hala dışardan baksan bi sıkıntı yok.tartışmamız yok,bişi olsa son sözü bana bırakır sen bilirsin nasıl istersen der.ama gel gelelim içimdeki sevgi boşluğu ayyuka çıktı eşimden sevgi ilgi göremiyorum çocuğuna karşı çok ilgili ama bana en son ne zaman sarıldı öptü hatırlamıyorm bebeğim 9aylık ve biZim cinsel birlikteliğimiz son buldu doğumdan bu yana sadece bir kere birliktelik yaşadık.ben anlama veremiyorum bi erkek bu kadar sürede nasıl arzulamaz nasıl istemez,sorunları hep benim dile getirmem de sıktı beni.ben ne yapayım boşanmak da geçiyo aklımdan demek ki bu adam artık beni sevmiyo diye ama herşeyi denedikten sonra bu aşamanın olmasını istiyorum.kızlar bana verebileceğiniz bi akıl var mı bi de bu yönden dene diye inanın nabıcağımı bilmiyomdışardan dikkat çeken biriyim hani saldım desem ondan desem o da diğil ama acaba adam bana karşı mı soğudu.daha ne kadar böle sürdürebilirim bilmiyom neredeyse senesi gelcek.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.