- 28 Ocak 2024
- 10
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi gulshn1001
Ayni durumu 4 senedir yaşıyorum sürekli burnuma sprey verildi onlarda fayda etmitor burnum tamamen akmiyor kapali gidiyorum alerji diyor öksürük geniz akintisi gecmiyor deliriyorum çare yokSelam arkadaşlar iki aydır kuru öksürükle mücadele ediyorum doktora gittim. Herşeyin normal alerjin var diyor ama ilaçta kullanmama rağmen halen düzelmedim geceleri özellikle daha çok artıyor genizde normal bir akıntı var dedi başka birşey yok dedi acaba var mı bunu yaşayan benim gibi lütfen yardımcı olur musunuz ne tapmam gerek
Selam arkadaşlar iki aydır kuru öksürükle mücadele ediyorum doktora gittim. Herşeyin normal alerjin var diyor ama ilaçta kullanmama rağmen halen düzelmedim geceleri özellikle daha çok artıyor genizde normal bir akıntı var dedi başka birşey yok dedi acaba var mı bunu yaşayan benim gibi lütfen yardımcı olur musunuz ne tapmam gerek
ben kızımla yaşıyorum bu durumu, çok zor geçen bir öksürük ve genelde dediğiniz gibi geceleri daha da artıyor. akar toz yada bahar alerjisi de olabilir. bunun tek çözümü doğru ilacı bulmak. onu bulana kadar çeşit çeşit ilaç kullandık daha geçen sene bulduk doğru ilacı ve öksürüğü kesildi. ama sürekli ilaç içmek zorunda ne yazık ki. neye alerjiniz var test yaptırdınız mı?Selam arkadaşlar iki aydır kuru öksürükle mücadele ediyorum doktora gittim. Herşeyin normal alerjin var diyor ama ilaçta kullanmama rağmen halen düzelmedim geceleri özellikle daha çok artıyor genizde normal bir akıntı var dedi başka birşey yok dedi acaba var mı bunu yaşayan benim gibi lütfen yardımcı olur musunuz ne tapmam gerek
yastık, yorgan nevresım peluş, tüylü mü yada içinde rahatsız edecek bişey benımde tutar alerjık astımımSelam arkadaşlar iki aydır kuru öksürükle mücadele ediyorum doktora gittim. Herşeyin normal alerjin var diyor ama ilaçta kullanmama rağmen halen düzelmedim geceleri özellikle daha çok artıyor genizde normal bir akıntı var dedi başka birşey yok dedi acaba var mı bunu yaşayan benim gibi lütfen yardımcı olur musunuz ne tapmam gerek
bazen gerçekten sıkıyorsun ama :) beni bi sal artık
ya havalara bakbazen gerçekten sıkıyorsun ama :) beni bi sal artık
öyle ama bu konuya da atladın, sabote ettin sonra bana diyorsun ki sabote etme konuları.ya havalara bak
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllerji testleri doğadaki binlerce allerjen maddeyi kapsamaz . Sayılı sık görülen alerjenlere bakılır sadece her maddenin testi olsa milyon tane çizikle bakılması gerekirdi ... Tüm dünyada böyle bu . Yani sizin neye alerjiniz olduğu hemen tespit edilemeyebilir edilse bile başka bir şeye de alerjiniz olabilir . Bu durumda siz alerjik toz ,akar , parfüm , deterjan vs olabildiğince azaltıp hava temizleyen bir cihaz edineceksiniz..
Doğru ilaç tarzındaki yorumlar yanlış çünkü alerjiniz ömür boyu sizinle tamamen geçirecek bir yöntem yok. İlaçlar da bunu dönemsel baskılayan , semptomları azaltan kısa süreli yardımcılar dur. Önemli olan alerjiyi tetikleyen süreci yönetmektedir. Hele bir de akciğer filmi demişler ayrı şok oldum. Size bir hekim olarak yazıyorum. Alerji akciğer filminde ÇIKMAZ. Her semptoma radyasyon alınacak film çekilmez. Buna sadece hekim karar versin. Gereksiz kafanızı bulandırıp radyasyon almayın. şifa diliyorum çok geçmiş olsun
Benim alerji testimde hiç alerji yapmayan yiyeceklere alerjim çıkmıştı. Çilek, domates, yer fıstığı vs. Ben bunları kendimi bildim bileli yiyorum deyip önemsememiştim. Sebebi ne olabilir ki bunun?Allerji testleri doğadaki binlerce allerjen maddeyi kapsamaz . Sayılı sık görülen alerjenlere bakılır sadece her maddenin testi olsa milyon tane çizikle bakılması gerekirdi ... Tüm dünyada böyle bu . Yani sizin neye alerjiniz olduğu hemen tespit edilemeyebilir edilse bile başka bir şeye de alerjiniz olabilir . Bu durumda siz alerjik toz ,akar , parfüm , deterjan vs olabildiğince azaltıp hava temizleyen bir cihaz edineceksiniz..
Doğru ilaç tarzındaki yorumlar yanlış çünkü alerjiniz ömür boyu sizinle tamamen geçirecek bir yöntem yok. İlaçlar da bunu dönemsel baskılayan , semptomları azaltan kısa süreli yardımcılar dur. Önemli olan alerjiyi tetikleyen süreci yönetmektedir. Hele bir de akciğer filmi demişler ayrı şok oldum. Size bir hekim olarak yazıyorum. Alerji akciğer filminde ÇIKMAZ. Her semptoma radyasyon alınacak film çekilmez. Buna sadece hekim karar versin. Gereksiz kafanızı bulandırıp radyasyon almayın. şifa diliyorum çok geçmiş olsun
Test yapılmadı daha önce hiç yaşamadım ilk defa yaşıyorum çok teşekkür ediyorum sizedeben kızımla yaşıyorum bu durumu, çok zor geçen bir öksürük ve genelde dediğiniz gibi geceleri daha da artıyor. akar toz yada bahar alerjisi de olabilir. bunun tek çözümü doğru ilacı bulmak. onu bulana kadar çeşit çeşit ilaç kullandık daha geçen sene bulduk doğru ilacı ve öksürüğü kesildi. ama sürekli ilaç içmek zorunda ne yazık ki. neye alerjiniz var test yaptırdınız mı?
Kozalak macunu iyi geliyor genelde, deneyin isterseniz.Selam arkadaşlar iki aydır kuru öksürükle mücadele ediyorum doktora gittim. Herşeyin normal alerjin var diyor ama ilaçta kullanmama rağmen halen düzelmedim geceleri özellikle daha çok artıyor genizde normal bir akıntı var dedi başka birşey yok dedi acaba var mı bunu yaşayan benim gibi lütfen yardımcı olur musunuz ne tapmam gerek
konu açsanaöyle ama bu konuya da atladın, sabote ettin sonra bana diyorsun ki sabote etme konuları.
Burnumda tıkalı değil sadece geniz akıntısı var çok gıcık şekilde öksürmek geliyorAyni durumu 4 senedir yaşıyorum sürekli burnuma sprey verildi onlarda fayda etmitor burnum tamamen akmiyor kapali gidiyorum alerji diyor öksürük geniz akintisi gecmiyor deliriyorum çare yok
konu açsana